• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zehirli aşk soruları

küsme küsme :) :)
-sevgilimi çok kıskanırım..
-trip atmamaya çalışsam da sesimden bile belli ederim kızdığımı
-kontrol etmeye çalışırım tabi ama genelde beceremem
-oturup düşünmeye çalışırım onun suçu yok ki aynı durumda olsam o böyle yapsa çok kızardım yapmamalıyım kimse 4 4 lük değil sonra bunu da bulamazsın kızdırma adamı diye :P:P
galiba hepsi tamamdırr..

kıskançlık demişken
sevgilinin gece arkadaşlarıyla dışardaydı haberin vardı ama telefonu gece birden kapandı sabaha kadar kapalı kaldıııı..
tepkin ne olur?

en nefret ettigim şey!!hemen en kötü senaryoyu yazarım,basına bir şey mı geldi acaba diye..2 saat beklerim(kötü haber tez duyulur misali) daha sonrada bir kaç gün boyunca trip atarım..arkadaşlarının numarası aslında var,istesem çok rahat ararım ama en nefret ettigim şeydir o da..o yüzden çatlasam da arkadaşlarını aramam..

huuuuu huuuuu asagdakiiiii; sevgiline nerede asık oldun? :))))

sevgilime ofiste aşık oldum sevgili yöneticimdi kendisi sonra sevgili aşkım oldu :) :)

ımmm soru soralım şimdi..

eşiniz uzak bir şehirde iş buldu ama siz bulunduğunuz şehirde yaşamak istiyorsunuz..
zor da olsa maddi manevi inat eder misiniz yoksa yeriniz sevdiceğinizin dizinin dibi mi???

sevgilime ofiste aşık oldum sevgili yöneticimdi kendisi sonra sevgili aşkım oldu :) :)

ımmm soru soralım şimdi..

eşiniz uzak bir şehirde iş buldu ama siz bulunduğunuz şehirde yaşamak istiyorsunuz..
zor da olsa maddi manevi inat eder misiniz yoksa yeriniz sevdiceğinizin dizinin dibi mi???

valla eğer bulunduğum şehirde kalmak istiyorsam bi zahmet vazgeçsin işinden...yada benden... :)karar onundur yani :)

alt komşu sen cevapla bakalım:)
sevgiliniz/eşiniz/sevdiceğiniz,onunla ilgili bi şikayetinizi veya isteğinizi dile getirdiğinizde sçmalıyorsun diyor.bir şey demediğinizde ise canın sıkkın bir şeye söyle haydi neyin var diye ısrar ediyor.ne yaparsınız?nası ifade edersiniz kendinizi?

valla bu tarz durumla o kadar sık karşı karşıya kaldımki ben de çogu zaman ne yapacagımı nasıl davranacagımı bilemedim:) sebep söylersin saçmalıyorsun der söylemezsin birşey söylemiyorsun der:) ama en sonunda şuna karar vermiştim: şikayet gibi değil de daha çok böyle normal birşeymiş gibi rahatsız oldugum durumu bir kere söylüyordum, baktım böyle yumuşakça söylememe ragmen hala saçmalıyorsun diyorsa artık birşey söylememeye başladım. söylemedikçe aslında biraz daha iyi oluyor daha fazla meraklanıyor:) daha fazla üzerine düşüyor seni çözmek için:)) biraz bencilce ama napalım saçmalıyorsun demesinler:):) adam gibi dinleyip hakversinler dimi ama:)

sorum: birini unutmak için neler yaparsın? ya da neler yaptın? (taamamen görüşmeme ihtimalin yok ama unutman da gerekiyor )

valla bu tarz durumla o kadar sık karşı karşıya kaldımki ben de çogu zaman ne yapacagımı nasıl davranacagımı bilemedim:) sebep söylersin saçmalıyorsun der söylemezsin birşey söylemiyorsun der:) ama en sonunda şuna karar vermiştim: şikayet gibi değil de daha çok böyle normal birşeymiş gibi rahatsız oldugum durumu bir kere söylüyordum, baktım böyle yumuşakça söylememe ragmen hala saçmalıyorsun diyorsa artık birşey söylememeye başladım. söylemedikçe aslında biraz daha iyi oluyor daha fazla meraklanıyor:) daha fazla üzerine düşüyor seni çözmek için:)) biraz bencilce ama napalım saçmalıyorsun demesinler:):) adam gibi dinleyip hakversinler dimi ama:)

sorum: birini unutmak için neler yaparsın? ya da neler yaptın? (taamamen görüşmeme ihtimalin yok ama unutman da gerekiyor )

şuan yapmaya çalıştığım gibii ona dair ne varsa çevremde evimde pc de herşeyi kaldırır arkadaslarımla daha çok vakit geçirmeye çalışır o aklıma geldiğindede kötü yanlarını düşünmeye çalışırım yani onu unutmaya dair ne varsaa yaparımm daha doğrusu yapmaya çalışırım .. 1 ayı aşkın süredir ayrıyız ilk 15 günkü gibi manyak manyak şeyler yapmıyorum en azından.. zman çok faydalı oluyo böyle durumlarda..

pfff soru gelmedi akLımaa ..neyse şişştt alttakii eğer sevgilinin fiziksel 1 özelliğini değiştirecek olsaydın,neresini değiştirirdin?

öyle fiziğiyle ilgili şikayetçi oldugum hiç bir yani yok aslında..bı tek bazen göz altları accayip morariyor :( esrar kesler gibi tövbe tovbee onu değiştirmek isterdim..

ayy soru gelmiyor aklimaaa bir düşüneyim..
alttaki sorum su; sevgilinin/eşinin yanında sarhoş oldun mu hiç? :))))

hmmm hayatımda 2 kere sarhoş oldum o da kızlarla evdeyken
sevgilimin yanında hep kontrollü içtim ama baya çakırkeyf olmuşluğum çok olmuştur.
aslında en güvendiğim insan o ama kusarım ederim beni öyle hatırlamasın diye bi noktaya varınca kanda alkol seviyem duruyorum orda :)

alt komşuuu sevgilinin kişilik olarak en beğendiğin 3 özelliğini say bakalımm :)

sürprizlerle dolu, zeki, cömert....

bende şunu öğrenmek istiyorum, sevgilinizde aslında sinir olduğunuz, ama bi o kadar da çekici gelen bir özellik var mı??

hazır cevap olması :)) cocuğun herseye vereceği bir cevabı var gicik ediyor beni!!bı de car car konuşur :)))

hey sen; sevgilinle basbasa tatile gideceksiniz diyelim,5 günlük bir tatil,sadece ikiniz olacağınız için sıkilirmisin?yoksa basbasa olacağınız için sevinirmisin?

sıkılmak mı??? tarih yazarım ben o tatilde:))) dönüşümüz muhteşem olur:))

sevgilinize çok kızgınsınız, size söylediği büyük bi yalanı yakaladınız ve sinirden ne yapacağınızı bilemez, üzgün bi haldesiniz.. derken ondan önce hoşlandığınız biri sizi arıyor tesadüfen, buluşalım diyor... ne yaparsınız???

sıkılmak mı??? tarih yazarım ben o tatilde:))) dönüşümüz muhteşem olur:))

sevgilinize çok kızgınsınız, size söylediği büyük bi yalanı yakaladınız ve sinirden ne yapacağınızı bilemez, üzgün bi haldesiniz.. derken ondan önce hoşlandığınız biri sizi arıyor tesadüfen, buluşalım diyor... ne yaparsınız???

defol git be, bir de seninle mi uğraşacağım derim. inim cinim tepemdeyse kimseyle ilgilenemem...

sevgiliniz akşam sizinle plan yapmıştı. tambuluşmanıza 1 saat kala arıyor, uzun zamandır görmediğim arkadaşım geldi. ben bugün onunla takılacağım diyor. ne yaparsınız?

ona hayatı zindan ederimmmm:olmaz:

sevgilinizle beraberken hiç başka kişiye ilgi duydugunuz oldumu?

3 hafta ayrı kalmıştık..ben ayrılmıştım ve bitirmiştim gercekten,hiç özlemiyordum,uzulmuyordum..çok yakın bir kız arkadasım kafam dağılsın diye beni sürekli saga sola götürüyordu,bı aksam bir erkek arkadasimizla yanında bir cocuk daha geldi..ve ben o cocuğa bir anda accayip ilgi duydum..kısa ama öz bir iliski yasadık aslında..erkek arkadaşımla baristigimiz için o cocuktan ayrılmıştım..pişman değilim tabiikide çok mutluyum suan..ama arada aklıma geliyor ne yapıyor diye..hayatımda ilk defa öyle bir şey yasadım,çok kısaydı bir gelecegimiz bile olamazdı ama çok derindi..

uzun süreli,mesela 7-8 senelik bir beraberlikten sonra mı evlenmek istersin,yoksa kısa süreli,mesela 1-2 senelik bir iliski sonucunda evlenmek mı istersin?iliskinin uzun olması evlilik için seni endiselendirir mı?

kısa süreli dediğin de 2 sene be gülüm :)
işler çoook uzasın istemezdim çünkü heycanı kaçıyor gittikçe
bence ideali 2-3 sene ama çok görüşemeyen bi çiftseniz 4 sene fln ideal bence
uzun devirde nası olduğuna bakmak lazım asıl o önemli olan ilk bikaç ay herkes çok süper zaten

hmmm soru gelmiyooor aklımaa du bakalımmm
sevgilinle uzun zamandır görüşmedin ve rüya gibi bi gün geçirmek istiyorsun onunla herşeyin planını da sana bıraktı anlat bakalım neler planlarsın??

şehir dışında kumsal gıbı bıyer ayarlarım şarap alırım yada bira ve onunla gideriz.tellerımz kapanır ve sırf bıze özel bır gun olur.Onun için alkol ve ben olan yer hiçbirşeye değişilmeyeceği için uğraşmam gerekmez.

aşkınıza ılk sevıyorum ne zaman ve nerde dedınız?

şehir dışında kumsal gıbı bıyer ayarlarım şarap alırım yada bira ve onunla gideriz.tellerımz kapanır ve sırf bıze özel bır gun olur.Onun için alkol ve ben olan yer hiçbirşeye değişilmeyeceği için uğraşmam gerekmez.

aşkınıza ılk sevıyorum ne zaman ve nerde dedınız?

3,5 sene önce boshayallersmile
dayimin evinde öpüsürken :kedi:

deliler gibi sevdigin askina sinirli aninda senden nefret ediyorum dedinmi? ve dediysen neden dedin?

Son düzenleme:
3,5 sene önce boshayallersmile
dayimin evinde öpüsürken :kedi:

deliler gibi sevdigin askina sinirli aninda senden nefret ediyorum dedinmi? ve dediysen neden dedin?

hmmmm CADIARZU nefret kelimesi ağır bir kelime ben hayatta kolay kolay kimseden nefret etmem ve nefret ettiğim kişi ilede işim olmaz ve sevgilime ki nişanlım olur kendisi asla böyle bişey demedim dememde dersem zaten o iş bitmiş olur çoktan nefret ağır bir cümlebana göre zaten ya aşk vardır ya da befret ben aşkı tercih ettim... :kedi:

vee sahalarda yine ben :)))) sorumu sorayım barii
tatlım hayatta yapamayacağım şey şudur ya da yapamam şunu dedin mi hiç ve o şey nedir ?? anaaaaam soru bulamiiiyim yaa benn

hmmmm CADIARZU nefret kelimesi ağır bir kelime ben hayatta kolay kolay kimseden nefret etmem ve nefret ettiğim kişi ilede işim olmaz ve sevgilime ki nişanlım olur kendisi asla böyle bişey demedim dememde dersem zaten o iş bitmiş olur çoktan nefret ağır bir cümlebana göre zaten ya aşk vardır ya da befret ben aşkı tercih ettim... :kedi:

vee sahalarda yine ben :)))) sorumu sorayım barii
tatlım hayatta yapamayacağım şey şudur ya da yapamam şunu dedin mi hiç ve o şey nedir ?? anaaaaam soru bulamiiiyim yaa benn

hayatta yapmam dediklerim var ama yapamam dediğim bir şey yok. her şeye varım. şakkıdı

ona bir jest yapmak istiyorsun aklına ne gelir ilk?

şimdi evine gidip bi güzel öperim koklarım en güzel jest olur ona :1rolleyes:

sevgilin yanındayken başka kızı açık bi şekilde süzüyo o an ne yapardın?

Back
X