• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zehirli aşk soruları

off üzmek ne kelime sevgisinden herşeyden şüphe ederim hele aynı şehirdeysek yanıma gelip bana destek olması gerek. ne o öle lisede miyiz aklımdasın gibisinden arıyor. gerçekten seven adam eğlenmeyi bırak, zaten aklı takılır sevdiğim nası diye yanına gelmeden duramaz isterse fizanda olsun..

sevgiline şimdiye kadar aldığın/yaptığın vs verdiğin ve en çok beğendiği hediye neydi? :)

onun arabasının maketini yaptırmıştım modifiye dahil ..çookk beğenmişti=)

hayatında en çok olmasını istediğin şey?

hayatımda en çok olmasını istediğim şey istediğim hayal ettiğim bölümü bitirmek yaptığım işten zevk almak istiyorum
benim sorum şu kendimden örnek vereyim dün nişanlımla kavga ettik çok büyük bi mesele değildi ama uzadı o da böyle yapınca senden soğuyorum dedi ben tam aksini düşünüyorum sevgi aşk denilen şey sadece mutluyken yaşanmaz ki kavga da hemen soğucaksa bunun adı aşk değildir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz

benim sevgilim bana her kavgada senden soguyorum dese iki günde ayriliriz heralde
öyle seymi olurmus
her gün güllük gülüstanlik olcak diye bisey yok
iyi günde kötü günde, mutluykende kavgaliykende beraber olmak gerekir

sevgilinle yasadigin en mutlu an neydi?

Son düzenleme:
sevgılımle yasadıgım en mutlu anlardan bırısı yuzuklerımızn takılmasıydı sevgılınle yasadıgın en acı sey neydi

sevgılımle yasadıgım en mutlu anlardan bırısı yuzuklerımızn takılmasıydı sevgılınle yasadıgın en acı sey neydi

ailesinin beni istemediğini yüzüme söylediği anı hiç unutmayacağım,şaka demesi için bekledim kalakaldım,sonra da onun tavırlarını görünce(ailesini haklı bulur gibi)sokak ortasında deli gibi ağladım,vicdansız bana yaşattığı şeyleri düşündükçe sevgim nefrete dönüşüyo...

evlenmek istiyosun,uygun olabilecek kısmetler çıkıyo ama ablan var önünde o evlenmeden evlenmek istemiyosun,bu doğru bir tavır mı?siz o abla olsanız ne hissedersiniz,kardeşiniz mutlu olacak diye siz de mutlu olur musunuz yoksa içten içe üzülürmüsünüz?

ailesinin beni istemediğini yüzüme söylediği anı hiç unutmayacağım,şaka demesi için bekledim kalakaldım,sonra da onun tavırlarını görünce(ailesini haklı bulur gibi)sokak ortasında deli gibi ağladım,vicdansız bana yaşattığı şeyleri düşündükçe sevgim nefrete dönüşüyo...

evlenmek istiyosun,uygun olabilecek kısmetler çıkıyo ama ablan var önünde o evlenmeden evlenmek istemiyosun,bu doğru bir tavır mı?siz o abla olsanız ne hissedersiniz,kardeşiniz mutlu olacak diye siz de mutlu olur musunuz yoksa içten içe üzülürmüsünüz?

kesinlikle üzülmem. eğer gerçekten istediği mutlu olabileceğini düşündüğü bir ilişkisi varsa çoook sevinirim onun adına. sırayı beklemek saçma gelmiştir bana hep.

sevgilin seni hangi konuda yanılttı?

kesinlikle üzülmem. eğer gerçekten istediği mutlu olabileceğini düşündüğü bir ilişkisi varsa çoook sevinirim onun adına. sırayı beklemek saçma gelmiştir bana hep.

sevgilin seni hangi konuda yanılttı?

her konuda:umursamaz:
aşk,sevgi,güven,sahiplenme,adamlık bunların hiçbiri yokmuş onda ben var sanmıştım:dilcikar:

erkekte hangi meslekler size çok çekici gelir ve onu 1-0 öne geçirir?

doktoor hehehe :)) :asigim:

bi yerlere gittiğinizde ödemeyi nasıl paylaşıyorsunuz?

valla ilk yılımızda hiçbir şeyi ödetmiyordu ve ben bundan rahatsız oluyodum.Sonuçta ortak bir şeyler yiyoruz,ortak ödenmesi lazım.Daha sonraları bazen o bazen ben ödemeye başladık kaydirigubbakcemile2 ee anladı tabii ömrünün sonuna kadar böyle giderse iflas edicek kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana paranın lafını bile yapmıyoruz, benim param onun, onun parası benim a.s

sevgiliniz için yaptığınız en büyük fedakarlık neydi?

sevgilim için yaptığım en büyük fedakarlık kendimi değiştirmem oldu.huylarımı.çok sinirli agrasif sakin konusmasını bilmeyen biriydim.ve onu çok üzüordum.ve hep dile getrrdi neolur birazcık değişmeyi denesen.sorunlarımızı konusarak halletsek.die.şimdi öle değilim.çooookkk değiştiiimmm.oysa hep derdm ve derlerdi bu kız değişmez dieee.

sevgilinizin yaptığınız kavgalarda yada tartışmalarda hiç ağladığı oldumu?

ağlamaz hem de hiç. sinirlenir genelde. konuşmak istemez.

ilk sevgili olarak buluşmanızda bir yere yemeğe gittiniz. Hesap geldi. Sevgiliniz elini cebine atmıyor. Siz cüzdanınızı çıkartıyorsunuz, ondan sonra o da para çıkartıyor ve alman usulü herkes kendi hesabını ödüyor. ne hissedersiniz, ne düşünürsünüz?

ağlamaz hem de hiç. sinirlenir genelde. konuşmak istemez.

ilk sevgili olarak buluşmanızda bir yere yemeğe gittiniz. Hesap geldi. Sevgiliniz elini cebine atmıyor. Siz cüzdanınızı çıkartıyorsunuz, ondan sonra o da para çıkartıyor ve alman usulü herkes kendi hesabını ödüyor. ne hissedersiniz, ne düşünürsünüz?

sonuçta yeri gelir o öder yeri gelir ben öderim lafı olmaz bunun ama ilk görüşmede tuhaf yaa ödetmemesi lazım ..

aşk herşeyi affeder miii?

ohaoldumsmile ay allah korusun
affetmezdim, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna derdim
cocukta olsa öyle bi iliskiyi sürdüremezdim
herseyi gectimde kendime olan saygimi kaybederdim bana ihanet eden bi adamla hala evli kalarak

sevgilinle ilk kavganin sebebi neydi?

sevgilimle ilk kavgam mı benımkısı kavga etmezki mümkün değil ama benim ilk kavga çıkartmaya çalıştığım sey ne dersende : suan cihangirde merdivenlerdeyim seni düşünüyorum dıye mesaj atması mıllet ne güzel der bense bana neden haber vermedin,bana nasıl haber vermezsin iyi gez eğlen diye kıyametleri kopardım oda sakinleştirmeye çalıştı :)

aşkınızı çok sevdiğinizi düşünüyorsunuz fakat sürekli paranoyak durumdasınız fakt o güveninizi sarsacak en ufak bırsey yapmadı bu paranoyaklığınızı nasıl yok edersiniz?

sevgilimle ilk kavgam mı benımkısı kavga etmezki mümkün değil ama benim ilk kavga çıkartmaya çalıştığım sey ne dersende : suan cihangirde merdivenlerdeyim seni düşünüyorum dıye mesaj atması mıllet ne güzel der bense bana neden haber vermedin,bana nasıl haber vermezsin iyi gez eğlen diye kıyametleri kopardım oda sakinleştirmeye çalıştı :)

aşkınızı çok sevdiğinizi düşünüyorsunuz fakat sürekli paranoyak durumdasınız fakt o güveninizi sarsacak en ufak bırsey yapmadı bu paranoyaklığınızı nasıl yok edersiniz?

Paranoyayı geçirmenin tek yolu, kendime böyle birşeyin olmadığını kanıtlamaktır. Şifrelerini ele geçirir, hesaplarına, faturalarına bakardım. Birşey bulamadığım için haliyle paranoyam da biterdi.

İşte soru: Sevgiliniz/eşiniz sizi aldatırsa, sırf intikam için siz de onu aldatır mısınız?

evet hemde en yakınıyla :)

Yaşasın kötülük şakkıdı

İşte sorummmm ; Sevgilinizin ailesini ne derece seviyorsnuz

tahmin edemiceginiz kadar cok boshayallersmile

bende aileden gidiyim bari:)
annen, baban sevgilinle tanistimi??

tahmin edemiceginiz kadar cok boshayallersmile

bende aileden gidiyim bari:)
annen, baban sevgilinle tanistimi??
tanıştılar boshayallersmile tanıştıktan sonra sevgilimin annesiyle ve dayısıyla babamın tanıdık olduğu ortaya çıktı kaydirigubbakcemile3
hmm..alttaki arkadaşım peki sen sevgilinin anne babasıyla tanıştın mı?

tanıştım Bacım kızları GiBi oldum.. hatta Bu akşam BaBasıyla Boğma içecem :ecrin_bebek:

peki alttaki Bacım sevgilinin arkadaş ortamından Bir kız, senin resimlerini görüyor sevgiline"sevgilin o kadar da güzel değilmiş" diyor, sevgilin ağzının payını veriyor kızın ama sen hanımefendiliğini bozup cıngar çıkarır mıydın ya da ne tepki verirdin ? De hele Bana da yardımcı ol Başıma geldi de hehehehe

Back
X