• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zehirli aşk soruları

[QUOTE offf soru yok :/
diyelimki en sevdigin ünlünün konseri var ve sen gitmek icin can atiyosun
atiyorum bu ünlüde tarkan olsun aklinialirimsmile
tarkana olan hayranligini bildigi ve kiskandigi icin karsi cikiyo sevgilin
beraber gitmeyede razi olmuyo naparsin?
not : tarkan olmak zorunda degil, baska yakisikli biride olabilir:)[/QUOTE]

Bu adam Tarkan değil de Murat Boz olursa kesinlikle gitmez ! Nefret ediyor adam resmen murat Bozdan. şarkısı çıkınca Bile değiştiriyor kanalı. Mümkün değil yani ikna etmem. hatta teklif etmem Bile kavga seBeBi olaBilir. Ben Bu durumda sanırım gizli gizli giderdim. öğrenirse de öğrensin gelseydi Benimle alla alla

Pekiii sevgiliniz süreki sizin dış görünüşünüzle ilgili isteklerde Bulunsa, dediklerini uygular mısınız ya da Beni Beğenmiyo musun sen Bu halimle diyip kavga mı çıkarırsınız ? mesela zayıflamanızı istiyor, ya da saç renginizi değiştirmenizi istiyor, kaşınızı daha kalın aldırmanızı istiyor Bunun giBi şekilsel şeyler.. ne yapardınız hıı ? Benimki sürekli Bi kusur Bulup aşkım şööle yap Bööle yap diyip duruyo da.

benimki karışmaz saçıma başıma giyimime karışır genelde ben de dinlerim sonuçta kimse güzel görünmeye çalışıyorum ben ? ona .. o zaman nasıl isterse yaparım benim de hoşuma gidiyorsa problem yok...

pekii sevgilinizz beraber tatile gidelim dese evle ilgili problemininz de olmasa
nasıl bir yer seçerdiniz?

Benim evle ilgili problemim olurdu da neyse olmazmış gbi yazıyım kaydirigubbakcemile3
Eğer mevsimlerden yazsa Antalya-Bodrum olurdu tercihim ultra herşey dahl bi tatil seçerdim..
Eğer baharsa Şile-Ağva tarafları olabilir..
Kışsa da Uludağ-Kartepe tercihlerim arasında olurdu.. Ne kadar açıklayıcı cvp verdim dmi sırnaşık şey

Hımmm şimdi gelelim sorumuzaa..

Sevdiğiniz insan sağlığınızla ilgili sürekli başınızda konuşuyo..
Onu ye bunu içme falan diye.. Sizinde vazgeçemediğiniz daha doğrusu vazgeçmek istemediğiniz bazı şeyler var.. Mesela kahve içmeyi çok seviosunz,et yemekten nefret ediosunz..
Tamam en aza indirdiniz kahveyi eti de elinizden geldiğince yiyosunuz ama hala konuşuo..
Çözümünüz ne olurdu?

Benim evle ilgili problemim olurdu da neyse olmazmış gbi yazıyım kaydirigubbakcemile3
Eğer mevsimlerden yazsa Antalya-Bodrum olurdu tercihim ultra herşey dahl bi tatil seçerdim..
Eğer baharsa Şile-Ağva tarafları olabilir..
Kışsa da Uludağ-Kartepe tercihlerim arasında olurdu.. Ne kadar açıklayıcı cvp verdim dmi sırnaşık şey

Hımmm şimdi gelelim sorumuzaa..

Sevdiğiniz insan sağlığınızla ilgili sürekli başınızda konuşuyo..
Onu ye bunu içme falan diye.. Sizinde vazgeçemediğiniz daha doğrusu vazgeçmek istemediğiniz bazı şeyler var.. Mesela kahve içmeyi çok seviosunz,et yemekten nefret ediosunz..
Tamam en aza indirdiniz kahveyi eti de elinizden geldiğince yiyosunuz ama hala konuşuo..
Çözümünüz ne olurdu?

ihiii şuanda aynen o durumdayım o sürekli sigara içme çikolata yemediyor bende yapmaya devam ediyorum. Ben sigarayı azalttım diyorum o hala konuşuyor ama içmeye devam ediyorum . Açıkcası onun çenesini kapatmak için çözüm bulamadım ama zevk duyduğum şeylerden vazgeçmem zor olduğu için vazgeçemiorum.

Şimdi sıra bende
Sizin en samimi arkadaşınızla sevgiliniz birbirlerinden nefret ediyolar ve ne zaman bi araya gelseler sürekli atışmaları var. Fakat siz ikisinide çok seviyorsunuz ve ikiside sizin için çok değerli onların daha uyumlu ve anlayışlı davranmaları için ne yapardınız.

Şimdi sıra bende
Sizin en samimi arkadaşınızla sevgiliniz birbirlerinden nefret ediyolar ve ne zaman bi araya gelseler sürekli atışmaları var. Fakat siz ikisinide çok seviyorsunuz ve ikiside sizin için çok değerli onların daha uyumlu ve anlayışlı davranmaları için ne yapardınız.

Bu durum Başıma geldi ne yazık ki. ama sevgilim hep ılımlı davrandı, arkadaşım laf sokup durdu. Ben de "Beni seviyosan sevdiğim insanı sevmesen Bile saygı duyarsın" dedim, sonuç, arkadaşlığımız son Buldu ne yazık ki... yani Böyle Bi durumda Benim hatrıma BirBirlerine tahammül etmeleri gerektiğini sevmeseler de saygı duymaları gerektiğini söylerdim, sevgilim Bunu Ben demeden yaptı çünkğ gerçekten çook olgun Bi çocuk, ama arkadaşım yapmadı, kalaBalık Bi ortam içinde sevgilime gerizekalı diyecek kadar ileri gitti.. sevgilim için "aramıza giriyosun dostluğumuzu Bozuyosun" dedi.. Bitti nihayetinde.. çok üzüldüm ama Ben =(

Peki tam tersini düşünün, sevgilinizin en yakın arkadaşından nefret ediyorsunuz. onlarsa BeraBer Büyümüş üstelik uzaktan akraBalar. çocuk çoook çapkın çok sinsi. Bunu Biliyosunuz ama sevgiliniz onu çook seviyor. ne yapardınız ?

kesinlikle ya o ya ben gibi bir şekle sokmazdım olayı.. sevgilimin ondan etkilenip etkilenmediğine bakardım.. etkilenmiyorsa sonuçta uzaktanda olsa bir akrabalık var görüşme demek için sebep yok, ama etkileniyorsa :umursamaz: sanırım ciddi manada beni ne kadar huzursuz ettiğini ona söyler ve sonrada kenara cekilir ne yapacağını izlerdim..

Peki sizce biz kadınlar her derdimizi kederimizi sevincimizi sevdiğimizle paylaşırken, onlar neden bir sorun olduğunda içlerine kapanır.. ?? neden paylaşmıyorlar, bunun sebebi genleri mi yoksa bize karsı güçsüz görünmeme çabası mı...

Peki sizce biz kadınlar her derdimizi kederimizi sevincimizi sevdiğimizle paylaşırken, onlar neden bir sorun olduğunda içlerine kapanır.. ?? neden paylaşmıyorlar, bunun sebebi genleri mi yoksa bize karsı güçsüz görünmeme çabası mı...

En basta erkek ile kadinin gercekten cok farkli olduklarini iyi anlamak gerekir.
Bence erkekler gücsüz görünmek istemiyorlar. Kendilerini hep "problem cözücü" olarak gördükleri icin, kendi sorunlarini kendileri cözmek istiyorlar.
Genlerindemi var yoksa gücsüz görünmek istemedikelri icin mi sorusu iki ayri sey degil, aksine bir bütündür. Dogalarinda gücsüz görünmenin yeri olmadigi icin, bizlerle paylasmiyorlar sorunlarini.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Sevgiliniz/esiniz bir is seyahatine cikacak. Is yerinde kendisine askintilik yapan bayanda ayni is gezisine gidecek. Patron, o bayan ve esiniz/sevgiliniz ücü birlikte gidecekler.
Tepkiniz ne olurdu?

Sevgiliniz/esiniz bir is seyahatine cikacak. Is yerinde kendisine askintilik yapan bayanda ayni is gezisine gidecek. Patron, o bayan ve esiniz/sevgiliniz ücü birlikte gidecekler.
Tepkiniz ne olurdu?

iş için gidiliyorsa gitme diyemem taBiki. Gitsin gitmesine de çook huzursuz ve gergin olurdum o gelene kadar.. eşime güvendiğim müddetçe aralarında Bişey geçeceğinden şüphelenmem de o kadının eşimle BaşBaşa kalaBilmek için mücadele edeBileceği düşüncesi Bile Beni çıldırtır. Eşim de zaten Benim deli olduğumu Bildiği için işi Biter Bitmez ya nette ya telefonda ara ara Benimle görüşür. Bu arada Ben de nedensiz Bi kapris içine girerim.. azıcık hayal gücüm geniştir de.. ne senaryolar kurarım allah Bilir...

Peki, tam tersi giBi Bişey sorayım o zaman. Diyelim ki çaliştiğiniz yerde iş arkadaşınız sizin evli olduğunuzu Bile Bile size asılıyor, ne kadar güzel olduğunuzu söylüyor, gözleri hep üzerinizde.. onu Bi çok kez terslemenize rağmen hala yılışık hala yılışık.. Eşinizin Bundan haBeri var ve işten çıkmanızı söylüyor, sizse işinizden ve konumunuzdan çok memnunsunuz, üstelik işsiz kalmak istemiyorsunuz, ne yapardınız ?

patrona şikayet ederim. bu durumda çalışamayacağımı söylerim, o kişiyi uyarmalarını rica ederim. patron olmasa da orada yaşı büyük veya sözü geçen kim varsa ona sölerim. o da olmadı, ofis içinde yine böle bişi yaptığı zaman hafiften çıngar çıkarırım. "bu kaçıncı, artık beni rahat bırakın ben evli bir kadınım!" diyip bağırırım eccük.. valla çok zor soru. bunu yapıp da adımın çıkası da an meselesi. bilemedim yav.

ben ne sorsam hım.. işten gidelim yine. diyelim bi yere yeni girdiniz ve henüz sevgilinizle evli değilsiniz. ama müstakbel manitanız o işi sevmediğini, çıkmanız gerektiğini söylüyor. bi sebep de açıklamıyor. buna rağmen aileniz arkanızda, sizi destekliyorlar. napardınız?

ben ne sorsam hım.. işten gidelim yine. diyelim bi yere yeni girdiniz ve henüz sevgilinizle evli değilsiniz. ama müstakbel manitanız o işi sevmediğini, çıkmanız gerektiğini söylüyor. bi sebep de açıklamıyor. buna rağmen aileniz arkanızda, sizi destekliyorlar. napardınız?

Bana mantıklı Bi neden sunmadiği sürece işimden çıkmam. ama neden Biliyo musun, hayatımız Boyunca kendi egoları için Bana "şunu yap Bunu yapma" deme alışkanlığını kazanmasın diye.. yok öyle "Bi nedeni yok işten çık !" Bana geçerli Bi seBep sunacak Ben ikna olursam onu üzecek ilişkimizi yıpratacak Bi durum söz konusu olursa tamam derim, ama sırf kendi egolarını tatmin etmek için diyosa, seBeBi çok mantıksızsa asla çıkmam, soğurum üstelik, gıcık alırım öyle erkeklerden...

Pekiii, sevgiliniz ailenize fazla değer vermiyor, onlarla taniştirdiğin halde onlara karşı çok soğuk ve mesafeli.. sense samimi olmalarını istiyorsun en azından kardeşlerinle kuzenlerinle.. ama o hep uzak duruyor. tepkin ne olur ?

soğuk olabilir, ben de hiç tanımadığım büyüklere karşı soğuğumdur. fazla değer vermiyo kısmında ise, eğer arkalarından veya yüzlerine karşı bi saygısızlık yaparsa haddini bildiririm. resti çekerim. çünkü tecrübelerime dayanarak :ecrin_bebek: erkek eğer kadının ailesine değer vermiyosa kadına da değer vermiyordur.

gene bende soru sırası hmm.. geçenlerde birinden duyduğum bişi.. şimdi evlisiniz, eşinizle ikiniz de çalışıyosunuz. henüz çocuk falan yok ama düşünüyosunuz, muhtemelen para biriksin rahata erelim falan die düşünüyosunuz. fakat bir anda eşiniz kendi yüksek maaşlı işinden ayrılıyor ve o yerin verdiğinin yarısı kadar maaş veren bi yere giriyor. sebep olarak da "eski çalıştığım yeri hiç sevmiyodum, burası istediğim gibi bir yer" diyor. bu durumda, siz eşinize kızar mıydınız? neticede ikiniz de afedersiniz eşşekler gibi çalışıyorsunuz feraha ermek için. taksitler var, çocuk düşünülüyo. bunu bencillik olarak görür müsünüz? (sonuçta kim çalıştığı işinden %100 memnun ki?) yoksa eşiniz artık mutlu olacağı için sesinizi çıkarmaz mıydınız?

aaaaaaaaa kizlar bu topic unutulmus ama yaaaa
neyse ben geri hatirlatiyim bariiii :smiley-cool:

evet bunu bencillik olarak görürüm ve kizarim:mymeka:
sonucta dedigin gibi hickimse isinden 100% memnun degil
üstelik para biriktirmek ve bebek gibi bi niyetimiz varsa daha cok kizardim
isinde mutsuz olsa bile benim icin biraz daha sabretmesini dilerdim, ayni seyi bende yapardim cünkü
ama bi yandanda bencillik yapmayip onun mutlu oldugu bi ise girdigi icin kizmamaya calisirdimguclubacismile

gelelim soruma (KK'daki bi konudan esinlenerek soruyorum aklinialirimsmile)
simdiiii alttakiii sen evlisin, cooookk mutlu bi evliligin var
sorunsuz, dertsiz, tasasiz, tartismasiz, gürültüsüz mükemmel denilicek bi evliligin var
kocanda cok anlayisli, beraber iyi vakit geciriyosunuz
kisacasi hic bi sorun yok, sorunsuz bi evlilik(insan daha ne isterkiboshayallersmile)
amaaaa gel görki sen bunu kafana takiyosuna
"acaba benim evliligimde sorun mu var, niye hic tartismiyoruz" diye düsünüyosun ortada sorun yokken
böyle bi durumda ne yapardin?(yapilcak tek sey sevinmek aslindasempatiksalakcinni)
"buldum böyle güzel yuvayi allah nazarlardan saklasin:nazar:" mi derdin
yoksa "neden tartismiyoruz biz, acaba bi sorun mu var :sinifsinif: " diye tartisma yaratmak icin cabalardami bulunurdun??

benım hıc aklıma bıle gelmes sorunlu bır ılıskı sorunsusken ama bunu ıkımısde başarıyla yaptıgımıs ıcın kesın kavga cıkarmayı düşünürdük o durumda.:) ama bence mutlu olunmalı ve düşünülmemeli,
erkek arkadaşınıs çok çalışıyor ve doğru düsgün vaktı yok.fakat sıs görüşmek istiyorsunus ama cevrenısdekıler sureklı plan yapıyor ve bu planlara katılmak ıstıyorsunus sevgılınısde bır hafta gitmede bırlıkte bırseyler yapalım dıyor onu dınleyıp kendı yaşamınısdan sadece bır gun geçirmek için feragatmı ederdinis yoksa banane vakti yoksa kendı bılır deyıp gene arkadaşlarınısın planına mı uyardınıs?

ben bunu çok sık yapıyorum hatta hep yapıyorum
günümüzde arkadaşlıkların yalan olduğuna inanıyorum ve beni 2 dk da unutabilcek insanlar için asla sevgilimi gözardı etmem
arkadaşlarımı ekerim sevgilim ne isterse onu yaparım ;)

hmm ben de bi soru sorayım bi yakınımın başına geldi. sevgilinizin de tanıdığı uzun süredir arkadaş olduğunuz biri var. ve bu arkadaşınız size daima yavşamış siz de bunun farkındasınız hatta aranızda ciddi olmıcak bişeyler olmasına çalışmış ama siz buna izin vermeyip arkadaşlığınızı sürdürmüşsünüz. şuanda ise öyle yavşaklıkları kalmamış hatta sevgilisi var ve birlikte bişeyler yapıyorsunuz. ama sevgiliniz facebook fotolarından bu arkadaşınızın çok önceden çekilmiş fotolarınızda size farklı bi yönelme içinde olduğunu 3 yıl farkediyor. size de açıkçası soruyor bu çocuk senden hoşlandı mı diye? doğruyu söyler misiniz? yoksa huzursuzluk olmasın diye arkadaşız diye ısrar mı edersiniz? peki bunu kafasına takması sizi rahatsız eder mi?

benımkısı kurduğu için yalan yanlış kendi geçmişindekiler gibi bende doğal olarak yok derim ve kafasına takması beni mutsus eder.

ilişkinis mi önemlidir yoksa arkadaşlarınısmı? sevdiğinise önemli olduğunu nasıl hissettirirsinis?

nice arkadasim dedigim insanlarin gercek arkadas olmadiklarini anladim
en yakin arkadasim dostum dedigim insan bile yeri geldi beni hice saydi
bu yüzden kesinlinkle ve kesinlikle iliskim daha önemli...
her konuda dürüst olurum ve ona karsi hislerimi acikca belli ederim

sevgilinin hoslanmadigin bi hareketi/davranisi var mi? ve davranisini degistirmesini istedinmi ?

tbiki oluyor örneğin fevri çıkışladr bulunuo hemen parlıo tabi ben yumuşatmasını bılınce hemen yumuşuo bu parlamsını dana sakin olması için uyarıorum onu kaydirigubbakcemile2

Sevgiliniz/eşiniz in sizin yakın kız arkadaşlarınızla samimi olmasını istermesiniz istermıorsanız ne gibi önlemler alırsınız

tbiki oluyor örneğin fevri çıkışladr bulunuo hemen parlıo tabi ben yumuşatmasını bılınce hemen yumuşuo bu parlamsını dana sakin olması için uyarıorum onu kaydirigubbakcemile2

Sevgiliniz/eşiniz in sizin yakın kız arkadaşlarınızla samimi olmasını istermesiniz istermıorsanız ne gibi önlemler alırsınız
Kesinlikle istemem, kimseye güvenilmez bu devirde, sevgilimi ayartır felan -tatlicadiarzu- önlem almaya da gerek yok, ben olmadığım zaman zaten kız arkadaşlarımla görüşemez; ben de onunla beraberken "sevgilisi olmayan" kız arkadaşlarımı çağırmam...

peki sevgiliniz sıkıntılı bi dönem geçiriyo, işiyle ilgili bazı problemleri var; işten ayrılmayı düşünüyo ama istifa ederse ekonomik olarak sıkıntı çekecek; ama ayrılmazsa da sürekli morali bozuk olacak; ona para yardımı yapar mısınız; yoksa madem ekonomik olarak sıkıntısı var şu an, işten ayrılmasın banane hem erkek adam, problemini kendi halletsin diye mi düşünürsünüz?

peki sevgiliniz sıkıntılı bi dönem geçiriyo, işiyle ilgili bazı problemleri var; işten ayrılmayı düşünüyo ama istifa ederse ekonomik olarak sıkıntı çekecek; ama ayrılmazsa da sürekli morali bozuk olacak; ona para yardımı yapar mısınız; yoksa madem ekonomik olarak sıkıntısı var şu an, işten ayrılmasın banane hem erkek adam, problemini kendi halletsin diye mi düşünürsünüz?[/B][/QUOTE]

tabikide kendi problemini kendi atlatsın derim sözlü değiliz niaşnlı değiliz evli değiliz ne diye para yardımında bulunayım,çünkü bir kere bile olsa böyle bir şey olursa erkek değişicektir ben böyle düşünüyorum gördüm de bu yüzden bu kadar sertim sanırım erkeğiz diye böbürlenmeyi biliyolarsa ekonomik problemlerinide bir zahmet kendileri çözsünler..
sevgiliniz sizi sürekli eleştiriyorsa naparsınız her şeyinizi laflarınızı yaptığınız esprileri yani ufak dalgınlıklarınızla eğleniyorsa özellikle ,nasıl bi yol seçersiniz?bundan rahatsızlık duyduğunuzu söylediniz halde yapmaya devam ediyorsa aynı şeyi sizde ona mı yaparsınız başka bi yol var mıdır?

tabikide kendi problemini kendi atlatsın derim sözlü değiliz niaşnlı değiliz evli değiliz ne diye para yardımında bulunayım,çünkü bir kere bile olsa böyle bir şey olursa erkek değişicektir ben böyle düşünüyorum gördüm de bu yüzden bu kadar sertim sanırım erkeğiz diye böbürlenmeyi biliyolarsa ekonomik problemlerinide bir zahmet kendileri çözsünler..
sevgiliniz sizi sürekli eleştiriyorsa naparsınız her şeyinizi laflarınızı yaptığınız esprileri yani ufak dalgınlıklarınızla eğleniyorsa özellikle ,nasıl bi yol seçersiniz?bundan rahatsızlık duyduğunuzu söylediniz halde yapmaya devam ediyorsa aynı şeyi sizde ona mı yaparsınız başka bi yol var mıdır?

Hatam olduğunda 1-2 eleştirebilir ve bazı şeylerle dalga da geçebilir ama uzatmamak ve bu eleştirilerin dozunu artırarak sürekli hale getirmemek şartıyla. Tepkim gerçekten çok sert olurç Kulağa belki saçma gelecek ama ben kaldıramam, 1-2 derken en sonunda isyan bayrağını çekme sebebidir benim için, hele de uyarmışsam. Büyük konuşmayayım ama kesinlikle kaldıramam, çünkü bu tür muhabbetler insanın özgüvenini baltalar sürekli ve özgüveniniz olmazsa siz de olmazsınız bir nevi... Ben aynı şeyi ona yapmam, çünkü çocukça gelir ve huyum da değildir. Birkaç kez makul bir şekilde, birkaç kez de sert bir şekilde uyarırım ama hala devam ediyorsa tepkim gerçekten çok sert olur ve hatta bitirebilirim de, çünkü ben şahsen böyle biriyle bir ömür geçiremem... :mymeka:

Eşinize ya da sevgilinize dair affedemeyeceğiniz şeyler nelerdir?

Back
X