arkadaşlar bu hastanede işlemler nasıl yürüyor tüp bebek süreci ne kadar sürüyor lütfen gidenler yardımcı olabilirler mi ? rapor ne kadar zamanda çıkıyor ? yumurta toplama transfer bu konularda tecrübleri olanlardan yardım bekliyorum. :sm_confused:
ewt burdayım irem banada ilaç başladılar adet için 2. günü gel dedi o gün ne yapacak bilemiyorum birde histereskopi yapacaz dedi addetten 7 yada 8 gün sonra yani taaa 2. adette mi başlayacaklar üff çok uzun yaa özel merkezde başlasaydım şimdi transferim bile olmuştu rapor almak için başladım bunlarda başka kuruma rapor vermiyolarmış anlamadım bu nası işleyiş
geçmiş olsun canım benimde 6 aylık aşılama sonucu olan ikiz gebeliğim düşükle sonuçlandı. söylediğin rakam çok fazla anlamadım ücretsiz değil mi devlet hastanesi özel merkezler bile 800 e yapıyorlar.
arkadaşlar merhaba benimde ilk kez aşılamam oldu dün.ağrım var.aşılama olan arkadaşlar sizdede ağrı oldumu ?ve bana tavsiye edebileceğiniz bişi var mı?umarım tutar:)alah isteyen herkesede bebek nasip etsin.
nihayet siteyi açabildim son zamanlarda bu sorunu sık yaşıyorum bir türlü sayfalar gelmiyor....
bende aradım ztb hast. çünkü inanmak istemedim ama malesef doğruymuş, inanamıyorum devlet hast. özel merkez gibi para talep ediyor 1500 dediler ilaçsız 600 liraymış ne için aldıklarını sordum devlet ameliyathane masraflarını ödemiyormuş. şimdilik adetin 2. gününü bekliyorum ofisi çektirdikten sonra büyük ihtimalle ssk anlaşması olan genarta geçeceğim onlara ödememiz gereken 800 + muayne ücreti raporuda ztb den alabilirsem önümüzde çok bi sorun kalmıyor hayırlısı bakalım. rapor konusu çoookkk zormuş bütün şartlarımız tutuğu halde ztb başka merkeze rapor vermiyor. nasıl olacak bilemiyorum...
Ben siteye yeni üye oldum. 34 yaşında ve 4,5 aylık evliyim. Ankara'da bir merkeze eşimle gitmeyi düşünüyoruz. Ankaradaki özel ya da resmi merkezler ve fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. Ayrıca ben öğretmenim. Bu işlemler emekli sandığı tarafından karşılanıyor mu? Henüz hiçbir girişimimiz olmadı. Bilgi toplama aşamasındayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?