yarışma yazmıyor ya bende sanırsam rakiben değilim karkyhay ben agsımaaaaa
başarılarrrr. kurabiye yarışması bitene kadar rakibimsinnnn
sağol canım da yarışma yazmıyor bendeKalbini sevsinler senin
Ellerine sağlık
Yarışmada başarılar
Onuyarışma yazmıyor ya bende sanırsam rakiben değilim karky
editör yapıo panpaaaayarışma yazmıyor ya bende sanırsam rakiben değilim karky
nevroş gelince halleder o vakit,laaaaaaaaaaaaaayn rakip olmaya ne meraklıymışsınız pinky Allah gözünü doyursun hatun zaten ayın şefisin ne layn bu hırseditör yapıo panpaaaa
nevresti henüz görmedim topikde
Kemeri kaptırırsam başıma gelecekleri bilmiyorsun tabi, çok hava attım kemerimle, kemersiz kalır kalmaz linç edecekler beninevroş gelince halleder o vakit,laaaaaaaaaaaaaayn rakip olmaya ne meraklıymışsınız pinky Allah gözünü doyursun hatun zaten ayın şefisin ne layn bu hırs
Kızlar nevrestem gelince sizi yarışmaya sokaryarışma yazmıyor ya bende sanırsam rakiben değilim karky
Kemeri kaptırırsam başıma gelecekleri bilmiyorsun tabi, çok hava attım kemerimle, kemersiz kalır kalmaz linç edecekler beni
Yoksa bakma hırslı değilim o kadar, hakeden kazansın
Kemeri kaptırırsam başıma gelecekleri bilmiyorsun tabi, çok hava attım kemerimle, kemersiz kalır kalmaz linç edecekler beni
Yoksa bakma hırslı değilim o kadar, hakeden kazansın
teşekkür ederimSevgi dolu kalpçikler :) çok hoş ellerinize sağlık yarışmada başarılar :)
valla ruhum duymadıydı karki kaşındı akşam kurabiyeleri gösteriyor yarışma için diyo o ara bende kurabiye yapıyom iyi bari bende giriyom dedim aynen böyleEllerine sağlık canım,bütün candy shop yarışmada
başarılar
valla ruhum duymadıydı karki kaşındı akşam kurabiyeleri gösteriyor yarışma için diyo o ara bende kurabiye yapıyom iyi bari bende giriyom dedim aynen böylekaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?