- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
sağol daşım yap gel kurbini patlatcaz burayı candyshop olarakçooookkkkk güzelll ellerine sağlık parkimmmmmmm
sensin yamık çiçakları dökükYamuk olmus senin kalplersen benim çiçaaami gördün mu
gördüm gördüm görmez olaydımya benim keltoşlarımı gördünmü
Ayyy teşekkür ederim şuda düzgün tek yorumu siz yaptınızEllerinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim
sensin yamık çiçakları dökük
gördüm gördüm görmez olaydım
Ayyy teşekkür ederim şuda düzgün tek yorumu siz yaptınızduydunuz mu layn görgü öğrenin azcık
ahh parkımmm 1 haftadır hastayım ateş boğazlarım şiş.sağol daşım yap gel kurbini patlatcaz burayı candyshop olarak
teşekkür ederim hepimizeEllerıne saglık cnm basarılar
Ellerinize sağlık. .Hanımlaaaaa hanımlaaa öncelikle bu yarışma hakkında hiçbir fikrim yoktu ,hatta çorba yarışmasını duymuştum ama kurabiyeyi duyduysam da unutmuşum..Tesadüf bu ya bu akşam misafirim var yemeğe ,hazırlıklarımı yapıyordum baktımKarKralicesi kurabiye yapmış whatsuptan havasını basıyor (eh işte malı ortada )dedim bende girem yarışmaya,sevgili rakibem centilmenliğini göstererekten resimlerimi pc den bana aktarmayı sağladı sağolsun bu arada ilk defa kurabiye yaptığımı söylemeden geçmeyeyim (belki artı puan olur )
Tarife başlamadan önce bana güzel dostluklarını veren Candyshop ekibine teşekkürlerimi sunarımSizleri seviyorum iyi ki hayatıma girmişsiniz laaayn
Yarışmacı arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum ilk 10 a girmeyeceğimi bilsemde zira üff dehşet diyeceğim kurbiler gördüm yine de şansımı deneyeyim dedim.
Eki Görüntüle 1366085
Eki Görüntüle 1366092
Eki Görüntüle 1366086
Eki Görüntüle 1366087
Eki Görüntüle 1366088
Eki Görüntüle 1366091
adresi yollaeline sağlık canım
hakkımızı getir yiyelim
yarışmada başarılar dilerim
hiç saptırmadan dümdüz koydum napimTarifi yazarken biraz tembellik etmişsiniz.Adını çok duydum ama hiç denemedim.Güzel görünüyor.Elinize sağlık.Başarılar dilerim.
bende bayıldım vallaValla miss. Bayılırım zencefilli kurabiyeye.
Başarılar dilerim :)
kesin kendi kurabiyesinde zehirlenen ilk türk kadını olarak tarihe gecmekten korkmuşturba ba ba baaaa sen. yapmış da topik bile açmış.
tadı nasıl oldu bunun panpa?
yedikten sonra ses seda çıkmadı da senden sabaha kadar
başarılar
valla şu an balları börekleri götürdüğü kesin bize inatkesin kendi kurabiyesinde zehirlenen ilk türk kadını olarak tarihe gecmekten korkmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?