teşekkürlerBaşarılar
ya güzel oldu panpa kesinlikle denemelisin zencefilden maraz doğmazba ba ba baaaa sen. yapmış da topik bile açmış.
tadı nasıl oldu bunun panpa?
yedikten sonra ses seda çıkmadı da senden sabaha kadar
başarılar
kesin kendi kurabiyesinde zehirlenen ilk türk kadını olarak tarihe gecmekten korkmuştur
götüremem verdiğim kiloların birini almışım hayıııırvalla şu an balları börekleri götürdüğü kesin bize inat
teşekkürler bebeğiiiimCanım ellerine sağlık ilk denemen olmasına rağmen çok başarılı..
Çok güzel bir tarif..
Malzeme listesi ve anlatımında fotosunu çekip koymak iyi fikirmiş
Ellerine sağlık..
sağol canım kolaycılıkla suçlandım ama o da benim farkım olsun
öğrendim onu ben geç oldu bi sonrakine uzun uzun yazacam vallahiKolaycılık demeyelim de akılcılık olmuş kimse akıl edememiş işte sen akıl etmişsin
Gerçi ben akıl etsem de eleştiri alırım endişesinden uzun uzun yazardım
Ellerinize sağlık başarılar
Ellerinze saglik iyi sanslar
ellerinize sağlık :))
İnceledimdeee.. burda TEMBELLİK var nevrestee..hemde ne tembellik.. malzemeleri ve yapılışını kendi yazmamışşşş..çekmiş resmini yüklemişş..olmazz olamazzz.Hanımlaaaaa hanımlaaa öncelikle bu yarışma hakkında hiçbir fikrim yoktu ,hatta çorba yarışmasını duymuştum ama kurabiyeyi duyduysam da unutmuşum..Tesadüf bu ya bu akşam misafirim var yemeğe ,hazırlıklarımı yapıyordum baktım @KarKralicesi kurabiye yapmış whatsuptan havasını basıyor (eh işte malı ortada)dedim bende girem yarışmaya,sevgili rakibem centilmenliğini göstererekten resimlerimi pc den bana aktarmayı sağladı sağolsun bu arada ilk defa kurabiye yaptığımı söylemeden geçmeyeyim (belki artı puan olur )
Tarife başlamadan önce bana güzel dostluklarını veren Candyshop ekibine teşekkürlerimi sunarımSizleri seviyorum iyi ki hayatıma girmişsiniz laaayn
Yarışmacı arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum ilk 10 a girmeyeceğimi bilsemde zira üff dehşet diyeceğim kurbiler gördüm yine de şansımı deneyeyim dedim.
Eki Görüntüle 1366085
Eki Görüntüle 1366092
Eki Görüntüle 1366086
Eki Görüntüle 1366087
Eki Görüntüle 1366088
Eki Görüntüle 1366091
İnceledimdeee.. burda TEMBELLİK var nevrestee..hemde ne tembellik.. malzemeleri ve yapılışını kendi yazmamışşşş..çekmiş resmini yüklemişş..olmazz olamazzz.diskalifiyeee
Yo yo yo ben çok masumum..la bi çekin be bi çekin be akıl ettim tarifi şlank diye yapıştırdım çalışın sizinde olsun...bu garıların haseti öldürcek beni
şşşşşşşşşşşşşşşşşşşştYo yo yo ben çok masumum..hem banane ,banane yönetim.,kural,mural,fişman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?