- 17 Ağustos 2011
- 26.603
- 169.266
- 798
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
egitiminiz geliriniz ne? ailenizin durumu nasil? kendiniz zengin misiniz? aileniz zengin mi? ozel okulda vs okudunuz mu?Kötü bir şey mi yazdım kendi eğitimim var, mesleğim var ve kendimi geliştirmeye odaklıyım . Sadece bu tarz insanlarla iletişimde olmak için hangi ortamlarda bulunmalıyım diye sordum. Benim eğitimsiz ve boş olduğumu nerden çıkarıyorsunuz.
yani bilemem.
ben ne zenginim ne cok iyi egitimli ne harika kültürlü. kendine yeten bir ailenin kendine yeten, normal bir unide normal bir bölüm okuyup normal islerde calisan, normal insanlardan cok daha sık tiyatro sergi gezen biriyim
kendim öyle olmadigim icin zengin, cok iyi egitimli ve harika kültürlü bir adam bulmadim. o da kendine yeten bir ailenin kendine yeten, normal bir okul okumus, normal bir iste çalışan kendince kültürlü bir insan.
haliyle kendime denki buldum evlendim. o da benim gibi gezmeyi sever, benim seyahat anlayisim ona uyar, benim gibi tutumludur, birikim yapmayi sever, benim gibi enerjiktir, arkadascanlisidir vs.
yani kebdime denk bir adam buldum
ben her sene 140 mezun veren sıradan bir bölümden ciktiysam nasil iyi egitimli adam arayayim ki?
iyi egitimli - atiyorum doktorasini amerikalarda yapmis, hayati tez yazarak gecmis adam ya da beni ne yapsın?
denklik cok onemli
siz de oyle biriyseniz zaten cevreniz de zengindir bulursunuz.
ya da iyi bir isiniz varsa isten herhangi birini bulursunuz vs.
velev ki degilsiniz bu ozellikteki adam neden size baksin?