O kisi sizin bu durumlarınızı biliyorsa ve buna rağmen sizleyse zaten onun için de bir problem yoktur. Bence siz de problem etmeyin belki kismetiniz o kişidir. Hem ilgisi alakası da hoşunuza gitmiş. Bu psikolojiye girip de bu durumunuzu ona belli etmeyin yalnız.KızlarBen kısa zaman önce bi ilişkinin içinde buldum kendimi, adam baya ilgili de bir şey her şey on numara ilgi alaka tam istediğim gibi, ama kendimi ezik gibi hissediyorum sürekli içimden kendi durumumla onu kıyaslıyorum benim arabamla onun arabasını( benim araç normal onun araç hayvan gibi ) benim oturduğum yerle( çarşı) onun oturduğu yeri( 3 katlı villa ) benim işimle onun işini fln, ki kendi bu konulara asla bir şey demiyor daha önceden benden daha fakirleri- eğitimsizleri ile cıkmış (kendi demiyor bildiğim kişiler ) ki hadi o kadınlar zengin sevgili buldum diye çıkmışlar ben zaten kimsenin 5 kuruşunu yiyemem sizce ne yapayım aklımda sürekli davul bile dengi dengine o kim ben kim diye geçiyorum sizce ne yapmalıyım ? Konuşup bitireyim mi?
Katiliyorum. Adamada bunu hissettirirdeniz bilinc altina bu yerlesecektir. Ya bitirin yada bu dusunceden kurtulunBitirin. Kendinizi adama layık görmüyorsunuz. Zamanla o da sizi kendine layık görmeyecektir zaten.
Kurtulmak için ne yapmam gerekiyorKatiliyorum. Adamada bunu hissettirirdeniz bilinc altina bu yerlesecektir. Ya bitirin yada bu dusunceden kurtulun
Zengin diye sevgiliden ayrılınır mı ya o ne öyleama gerçekten kompleks yapıyorsan ayrıl ypksa mutlu olmazsınız
Cok üzüldüm yaa keske kıyas yapmasan ne güzel hem lafini yapmayan hem maddi durumu iyi birini bulmussun. su durumda mutlu olmazsin herhalde
once kendinize deger verin hanfendi. Beb herseyin en iyisini hak ediyorum diyinKurtulmak için ne yapmam gerekiyor
Siz olsaydınız ne yapardınızSiz kendinize değer vermezseniz kimse vermez. Zamanla adam bu hislerinizin farkına varırsa "ulan hakkat ha ben kim bu kadın kim" demeye kalkar. Sağlıklı bi ilişki gibi gelmedi bana. Ya bu psikolojiden çıkın ya da ayrılın
Ay ilahi siz bana laf ediyordunuz sevgilim zengin o nedenle yanındaymışım diye. Şimdi belli oldu yaranızın sebebi.KızlarBen kısa zaman önce bi ilişkinin içinde buldum kendimi, adam baya ilgili de bir şey her şey on numara ilgi alaka tam istediğim gibi, ama kendimi ezik gibi hissediyorum sürekli içimden kendi durumumla onu kıyaslıyorum benim arabamla onun arabasını( benim araç normal onun araç hayvan gibi ) benim oturduğum yerle( çarşı) onun oturduğu yeri( 3 katlı villa ) benim işimle onun işini fln, ki kendi bu konulara asla bir şey demiyor daha önceden benden daha fakirleri- eğitimsizleri ile cıkmış (kendi demiyor bildiğim kişiler ) ki hadi o kadınlar zengin sevgili buldum diye çıkmışlar ben zaten kimsenin 5 kuruşunu yiyemem sizce ne yapayım aklımda sürekli davul bile dengi dengine o kim ben kim diye geçiyorum sizce ne yapmalıyım ? Konuşup bitireyim mi?
Fazla yeşilçamvari değil mi sencede?Daha iyilerine layık bence
Kendimi yanında ezik gibi gördüğüm biriyle devam edemezdim ben. Şimdi olmasa yarın yıpratır bu durum.Siz olsaydınız ne yapardınız
GüldürdünAy ilahi siz bana laf ediyordunuz sevgilim zengin o nedenle yanındaymışım diye. Şimdi belli oldu yaranızın sebebi.
Kendimi yanında ezik gibi gördüğüm biriyle devam edemezdim ben. Şimdi olmasa yarın yıpratır bu durum.
Size neyin böyle hissettirdiğini bulursanız belki çözüm kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?