Ne alakası var ya. Ne kadar ilginç bir bakış açısı. Sizin sevgilinizi bilmem ama benim sevgilim ona yaşam enerjisi veren, hayatına güzellikler katan harika bir insan olduğum için benimle beraber ve zor da olsa her fırsatta beraber olmaya devam ediyor. Bin alman gelse bir ben etmez benceNeden ordan bulmamış cidden ? Beğenilmiyor mu acaba
Vallahi dayanamadımAman ya araba kiyasliyorsunuz oturmuş gece gece. Benim arabam bile yoktu nelerle nelerle geziyordum.
Hiç aklima şöyle şeyler gelmedi. Dert aramayin.
Yeni kural kilidi açıldı bendeKarikatur atmayin diyollar.
Çok iyi bebekimmm
TAkıl sende nereye kadar giderse artık
Unuttun mu biz çok güzeliz anlaşılan özelizde
Parayı üstünlük olarak görmeniz baştan yanlış. Sizden daha iyilerine sadece fazla parayla layık olduğunu düşünüyorsanız sizin değer konumlandırmanız yanlış. Bir de sizden önce li kadınları sadece onunla parası için birlikte olmakla itham ediyorsunuz. Kendinize ve tüm kadınlara hakaret ediyorsunuz aslında. Para önemli, ama bir erkekle beraber olmak için başkaca kıstaslar da gerekli. Bu insanı iyi tanımıyorsunuz bile, nasıl sizden daha iyilerine layık diyebiliyorsunuz. Düşük model bir araba bir insanın değerini nasıl belirler ki. Bu fikirlerden kurtulamazsanız ki ben imkansız görüyorum, adam da sizi ezmeye başlar yakında. Bunu kendinize yapmayın. Devam edin ya da etmeyin bir insanın değeri böyle biçilmez. Eğitim, kültür, dünya görüşü, vizyon denkliği ister ilişkiler, araba ev denkliği değil.
‘diğer kadınları aşağı görüp kendinizi yücelterek ayrılmayın.’
Çıkanı tanıyorum isim soy ismiyle bahsediyordu, çok çirkindi ben düzeltim tipini fln diyordu biri ondan dedim yoksa haşa kendimi yukarı görsem böyle neden eziklendiğim bir konuyu açayım ki
Bahseden kadın tipini ben değiştirdim diyor, adam değil adam saf iyi biri- ben de çirkin biri değilim bakımlı sevimli bi tipimBu adamin karşisinda mi eziliyorsunuz y
Kusura bakmayin ama o kadar parasi olan adam gidipte tipini bile begenmedigi cirkin dedigi biriyle birlikte olup onun tipi düzeltmeye uğras maz takilmak icin.
Aşktan oldugunu dusunmuyorum cunku anlattiginiz kadariyla başka fakirlerle de sevgili olmuşözel olarak fakir seciyor gibi. Demek ki dengi ya daaa cook guzel kadinlarla birlikte olmak icin ozguveni yok onun da. Gozunuzde buyutmeyin.
Bahseden kadın tipini ben değiştirdim diyor, adam değil adam saf iyi biri
Konu gittikçe sacma bir hal alıyor.Ayrıntı vermemek benim hatam itam etmiyorum, eski kişiler bu adamın ismi soy ismi ile bahsediyorlardı arabası şu şurda oturuyor şunun oğlu diye ondan o çıkarımı yaptım, adamın zenginliği onları cezbetmiş yoksa neden bahsetsinler karakteri varken
Konu gittikçe sacma bir hal alıyor.
Yani siz daha sevgili olmadan bu adamın eski kız arkadas larinin ( tek kişi de değil ) ulu orta "pekmezlerden Hamza'nin oğlu Tahir pekmez'in BMWsi var, Paşaoğlu konaklarında oturuyor,ben onla beraberim" falan dediğine tanık oldunuz. Zaman içinde onlar ayrıldı, siz de adrese teslim adamı bulup sevgili mi oldunuz????
Kendinizi neden küçümsüyorsunuz? İnsanın kalitesini maddi değerler belirlemez ki. Aksine bu maddi değerlere sahipken veya değilken bu kaliteyi görgüsü belirler. Kompleks yapacak bir durum göremiyorum. Akışına bırakmalısınız. Yok, bırakamayacağım diyorsanız bitirin. Zira kendinize değer vermediğiniz sürece karşıdan da aldığınız değer en aza inecektir.Daha iyilerine layık bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?