Zengin erkek orta kadın ilişkisi kendimi ezik hissediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden ordan bulmamış cidden ? Beğenilmiyor mu acaba
Ne alakası var ya. Ne kadar ilginç bir bakış açısı. Sizin sevgilinizi bilmem ama benim sevgilim ona yaşam enerjisi veren, hayatına güzellikler katan harika bir insan olduğum için benimle beraber ve zor da olsa her fırsatta beraber olmaya devam ediyor. Bin alman gelse bir ben etmez bence Eminim sizinkinin de sizi tercih etmesi için güzel bazı özellikleriniz vardır.
Bu kadar ozguvensiz olmayin.

*Bu arada benimki zengin değil, sadece para birimi benimkinden 18 kat değerli

Benim eşimde benden fazlasıyla zengin. Hiçte kendimi ezik hissetmedim. Gücümüzün yettiği kadar sağolsun babam herşeyimi yaptı. Evlendik şimdi bekarkenki halimden çok daha üst düzey yasantim var ama eşim de ılımlı,gösteriş meraklisi falan değil.hic bir zaman başıma kakmadi birşey çünkü ben de o fırsatı vermedim.ezik ezik durmadim. Özgüvenli ol , güçlü ol. Adam sorun etmiyor bişey demiyor sen niye triplere giriyosun ki ?

Ayrılın belli geçerken ezik hissediyorsunuz ama burda yazdığınız gibi diğer kadınları aşağı görüp kendinizi yücelterek ayrılmayın.
Diğer kadınlar zengin sevgili buldum diye çıkmış ya(!)
Zaten zengin olduğu için çıkılan ve bu duruma kanan biriyle çıkmayın boş verin yani.
Belli ki başka özelliği yok onun.
Yazık.

‘diğer kadınları aşağı görüp kendinizi yücelterek ayrılmayın.’

Çıkanı tanıyorum isim soy ismiyle bahsediyordu, çok çirkindi ben düzeltim tipini fln diyordu biri ondan dedim yoksa haşa kendimi yukarı görsem böyle neden eziklendiğim bir konuyu açayım ki

Çok iyi bebekimmm
TAkıl sende nereye kadar giderse artık
Unuttun mu biz çok güzeliz anlaşılan özelizde

İnsanlar her konuda denklik arar. Bu ilişkide biri hep borçlu biri hep alacaklı olur.

Ayrıntı vermemek benim hatam itam etmiyorum, eski kişiler bu adamın ismi soy ismi ile bahsediyorlardı arabası şu şurda oturuyor şunun oğlu diye ondan o çıkarımı yaptım, adamın zenginliği onları cezbetmiş yoksa neden bahsetsinler karakteri varken

Bu adamin karşisinda mi eziliyorsunuz y
Kusura bakmayin ama o kadar parasi olan adam gidipte tipini bile begenmedigi cirkin dedigi biriyle birlikte olup onun tipi düzeltmeye uğras maz takilmak icin.

Aşktan oldugunu dusunmuyorum cunku anlattiginiz kadariyla başka fakirlerle de sevgili olmuş özel olarak fakir seciyor gibi. Demek ki dengi ya daaa cook guzel kadinlarla birlikte olmak icin ozguveni yok onun da. Gozunuzde buyutmeyin.

Bahseden kadın tipini ben değiştirdim diyor, adam değil adam saf iyi biri- ben de çirkin biri değilim bakımlı sevimli bi tipim

Ne kadar bir fark, bence bu önemli.
Siz 3 ken o 30 ise tolere edilebilir ama 3 iken 300 ise bana göre olacak iş değil.

Bahseden kadın tipini ben değiştirdim diyor, adam değil adam saf iyi biri

Ayy ben de fakir bulup tipini degistiriyor sandim meger fakir kiz onun tipini degistiriyormuş daha fena. Neyse neyse yine ayni kapiya cikiyor demek ki o yuzden devamli fakir takiliyor.

Konu gittikçe sacma bir hal alıyor.
Yani siz daha sevgili olmadan bu adamın eski kız arkadas larinin ( tek kişi de değil ) ulu orta "pekmezlerden Hamza'nin oğlu Tahir pekmez'in BMWsi var, Paşaoğlu konaklarında oturuyor,ben onla beraberim" falan dediğine tanık oldunuz. Zaman içinde onlar ayrıldı, siz de adrese teslim adamı bulup sevgili mi oldunuz????

Hayır bi yerde denk geldik sonradan bahsedilen kişi olduğunu anladım

Daha iyilerine layık bence
Kendinizi neden küçümsüyorsunuz? İnsanın kalitesini maddi değerler belirlemez ki. Aksine bu maddi değerlere sahipken veya değilken bu kaliteyi görgüsü belirler. Kompleks yapacak bir durum göremiyorum. Akışına bırakmalısınız. Yok, bırakamayacağım diyorsanız bitirin. Zira kendinize değer vermediğiniz sürece karşıdan da aldığınız değer en aza inecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…