Zengin koca bulanlar nerede buldukar,nasıl buldular el yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Yanlış harcamalarımdan o kadar bunaldım ki artık işin içinden çıkamıyorum ,benzin çok pahalı arabanı sat diyeceksiniz ama işe araç yok başka.mecburum yani merkezi bi yerde olsam hemen satardım.aylık 2000 falan bşr kredi ödemem var.4500gibi bir gelirim kredinin bi kısmı bitecek on aya falan ama ben bittim çok sıkıldım.
Yani zengin birini bulsam da evlensem diyorum artık ergenler gibi.anneme bunundediğimde zengin koca seni naapsın dedi:bicak:yani o da haklı kendince :KK53:ama bakıyom zengin kocası olanlara hiç dert tasa yok ben çoook bunaldım ya :KK43:cebimde 20 tl para var yemin ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar maaş alıyorsunuz ve bunu siz harcıyorsunuz üstelik yetiremiyorsunuz valla bravo..2500 kredi neyin kredisi onun harici 1500 kalıyor elinize ailenizle yaşıyorsunuz ve yetmiyor garip. O zaman o kadar kredi altına girmeyeceksiniz. Sırf parası vae diye biriyle evlenip maddi sorununuz olmayacak rahat harcama yapacaksınız diye mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz size göre mutluluk alışveriş yapmak mı harcamak mı? sevgi aşk falan? demek ki evlenince eşinizle ortak harcama yapamazsınız siz hemen bunalırsınız ama hayat para demek değil

Zengin degilde, isi gucu olan bi adam bulmak lazim :)
Hazira dag dayanmaz derler. Akilli uslu, para hesabini bilen, ise giden sorumluluk sahibi adam tadindan yenmez :p
Yok işte artık bu durumda değişti köpek gibi çalış 3kuruş kazan boğaz tokluğuna yaşa git oluyor. Ben seni gayet haklı buldum konu sahibi süslen püslen onların takıldığı mekanlara git dicem de onun içinde para lazım :D

Ailenke yaşıyosun yazmış nir üyemiz ailenle değil tek yaşıyorum önce onu söyleyeyim.sağlık harcamalarına vs gitti o paralar.evlendim boşandım bişanlandım ayıldım bunlar hep para:halay:valla bana bi yirmi bin verecek bir koca buldam yetecek ya o kadar zengin olsa valla yeter bi de maaşı olsun tamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X