- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi Dindirella
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım kapanır ozamanEtiketledi konu sahibi muneyi ama sitede degil demekki. Birde sikayet butonundan haber verilirse daha canuk bakiyolar galiba
O kadar maaş alıyorsunuz ve bunu siz harcıyorsunuz üstelik yetiremiyorsunuz valla bravo..2500 kredi neyin kredisi onun harici 1500 kalıyor elinize ailenizle yaşıyorsunuz ve yetmiyor garip. O zaman o kadar kredi altına girmeyeceksiniz. Sırf parası vae diye biriyle evlenip maddi sorununuz olmayacak rahat harcama yapacaksınız diye mutlu olacağınızı mı sanıyorsunuz size göre mutluluk alışveriş yapmak mı harcamak mı? sevgi aşk falan? demek ki evlenince eşinizle ortak harcama yapamazsınız siz hemen bunalırsınız ama hayat para demek değil
Mehmet coskundeniz,kadınları buraları okuyarak ogreniyormus zaar biz de gerçek bir kadından anlayan erkek saniyodukkonu sahibi erkek degil canım mehmet coskundeniz varya o almıs konuyu haber yapmıs
ama o da burayı neden okuyor anlayamadım dogrusu
Tobeler olsun bi daa buraya ole mahrem konu yazana..kadinlari rahat birakmiyolar her zamanki gibi. Sevgili mehmet amca bunuda yazsin : (Mehmet coskundeniz,kadınları buraları okuyarak ogreniyormus zaar biz de gerçek bir kadından anlayan erkek saniyoduk
Tobeler olsun bi daa buraya ole mahrem konu yazana..kadinlari rahat birakmiyolar her zamanki gibi. Sevgili mehmet amca bunuda yazsin : ([/QUOTE
O nerden cikyi ya burdada mi rahat yok
Nasibin neyse o gelip buluyor seni.ozellikle zengin diye aramiyordur heralde kimse :)
Hadi hadi kıvırma, bulsak şu dakka hepimiz elimizdekini bırakip atlariz evellallah :) Dik durun kızlar yakalandik, bu da sana kapak olsun coşkundeniz, zoruna mı gitti? Fakirlikten terkedildin de ondan mi buraları dert ettin kendine anlamadık ki? Bi paket mama olmuş 150 lira, biz miyiz sorumlusu te allam yaaYaw dalga geçmek değil borçtan vs bunaldım dün öle yazdım ama elbette zengin koca falan şstemiyorum ve bu konuyu açtığıma pişmanım ben konunun kapatılmasını istiyorum.zengin koca falan bulmak şstemiyorum ben Allah sağlık versin yıllarca çalışır öderim.insanlar bunalınca arada saçmalayabilirler.