• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zengin koca nerden bulunur?

nerden_biliyim_ben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2021
6
41
3
34
evlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?

1-holding olmaz. zaten çalışıyorum, çalıştığım yerde herkes evli.
2- V vesikaliyarim güzel fikir verdi. bunu düşüneceğim.

Son düzenleme:
Öyle bulsun boşatır eşinden. Bu hırs ile bunu da yapar. Sonra adam bi kaç yıla ölür. O zaman genç kaslı adam bulur🤷
Ve genç kaslı adam parası için bununla evlenir diğer hatunlarla parayı yer 🤣 yine istediği olmaz 🙈

Zenginlik senin icin nedir? 🙄 Ortalama ustu gelir sahibine de zengin diyen var simdi...
O kismi bilemicem ama biraz hali vakti yerinde adam bulmak icin oyle adamlarla bir arada olacaksin bu kadar basit.
Ama coook fakirsen sermaye lazim once 😁😁 o adamlarin girdigi ortamlara girmen, gittikleri spor salonlarina gitmen para demek bir sekilde dahil olman lazim ki tanişabilesin.

Ben de cok uzmanmiş gibi yaziyorum ama gozlemledigim boyle oluyor. 😁Bir tanidigim ayni boyle yaparak evlenmişti. 😬😬
Ben anladim belli bir sermaye lazim
Gidilecek yerleri planla
Adami yakala
Yala yut
Ticaret yapma limited ortak şirket kur

Öyle bulsun boşatır eşinden. Bu hırs ile bunu da yapar. Sonra adam bi kaç yıla ölür. O zaman genç kaslı adam bulur🤷
Sözleşmesiz kart herifler bile evlenmez ki Cal. Adam kaç yıl/nesildir zengin, bu kızdan illa ki uyanıktır. Yoksa nasıl zengin kalacaklar mantıken yani mümkün değil. :KK53:
Ancak bir sonradan görme budala falan denk gelecek de ooo

Bir ara pahalı marka araba sahiplerini satış sitelerinden bulup aramayı düşünen bir akıllı vardı. Akıl akil gel takıl.
Vaayy çok zekice. Ama benim için çok geç. Kocayı boşasam çocuk var jsnsnsns

Screenshot_2021-08-17-22-49-14-755_com.android.chrome.webp

Halbuki Google amcaya sorsan sana bulurdu.

Back
X