- 3 Ağustos 2021
- 6
- 41
- 3
- 34
- Konu Sahibi nerden_biliyim_ben
-
Adin cikacagina canin ciksin derler ya oyle bisey heralde sendeki karpuzBide bana diyorlar ya flaş haber gibi başlik atıyorsun alın size
Ve genç kaslı adam parası için bununla evlenir diğer hatunlarla parayı yerÖyle bulsun boşatır eşinden. Bu hırs ile bunu da yapar. Sonra adam bi kaç yıla ölür. O zaman genç kaslı adam bulur
Dedim ya, talep etmek güzel de sen ne vadediyorsun adama diye. Güzellik falan diyecek de güzel kız çooook fazla ki artık. Olmayan bile estetikle bir yere geliyor yani.Müzmin bekarlar da müzmin bekar kadın istiyor arkadaşa o da uymaz
Mutluluğu, huzuru, sevgi ve sadakati nerden bulmuşlar onları sor derim. Evlilik parayla yürümez :)evlenmeden önce kendisi fakir, kocası zengin olanlar nerden buldunuz? aranızda kaç yaş fark var?
Vallahi öyle canım artık konu açarken nasıl acsamda çok dikkat cekmese diye düşünüyorumAdin cikacagina canin ciksin derler ya oyle bisey heralde sendeki karpuz
S.a A.s yaz gec bence artiik senVallahi öyle canım artık konu açarken nasıl acsamda çok dikkat cekmese diye düşünüyorum
Döngüyü bozmamak lazımVe genç kaslı adam parası için bununla evlenir diğer hatunlarla parayı yeryine istediği olmaz
Sübhaneke yazicamS.a A.s yaz gec bence artiik sen
Ben anladim belli bir sermaye lazimZenginlik senin icin nedir?Ortalama ustu gelir sahibine de zengin diyen var simdi...
O kismi bilemicem ama biraz hali vakti yerinde adam bulmak icin oyle adamlarla bir arada olacaksin bu kadar basit.
Ama coook fakirsen sermaye lazim onceo adamlarin girdigi ortamlara girmen, gittikleri spor salonlarina gitmen para demek bir sekilde dahil olman lazim ki tanişabilesin.
Ben de cok uzmanmiş gibi yaziyorum ama gozlemledigim boyle oluyor.Bir tanidigim ayni boyle yaparak evlenmişti.
Sözleşmesiz kart herifler bile evlenmez ki Cal. Adam kaç yıl/nesildir zengin, bu kızdan illa ki uyanıktır. Yoksa nasıl zengin kalacaklar mantıken yani mümkün değil.Öyle bulsun boşatır eşinden. Bu hırs ile bunu da yapar. Sonra adam bi kaç yıla ölür. O zaman genç kaslı adam bulur
Dini konu yasakSübhaneke yazicam
Tobe est. bidaha yapmicamDini konu yasak
Vaayy çok zekice. Ama benim için çok geç. Kocayı boşasam çocuk var jsnsnsnsBir ara pahalı marka araba sahiplerini satış sitelerinden bulup aramayı düşünen bir akıllı vardı. Akıl akil gel takıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?