- 22 Eylül 2015
- 131
- 176
- 23
- 39
- Konu Sahibi deniz54321
30 yaşındayım ve hayatımın 29 yılı mütevazi yaşayarak ve bunu savunarak geçti. Hiçbir zaman marka takıntım olmadı ve hatta gereksiz buldum. aslında bunlardan tamamen uzak bir şekilde büyümedim mesela en büyük örneği abim her zaman lükse düşkün bir insan olmuştur ama ben kaçınırdım bundan. evlenirken bile hep takdir edildim, eşimin bütçesini zorlamadım ne düğünde ne ev eşyasında.
amaaaa şu son 1 yıldır bana ne oldu bilmiyorum kızlar. deli gibi bir marka takıntısı ve sahip olma isteği ortaya çıktı ama öyle böyle değil. mesela araba konusunda tek hayalim ferrari
hadi olmadı en kötü ihtimalle porche da kabulüm fakat daha aşağısı olmaz. diğer arabaların hiçbiri beni çekmiyor. ev desen ona keza. yalılarda oturmayı filan hayal ediyorum
ne ara bu hale geldim bilmiyorum. dizi filan da izlemem hiç, hani oralardan görüp etkilendim desem ki zaten o yaşları çoktan geçtim. ciddi ciddi gece gündüz bu hayallerle yaşıyorum ve gerçekten aklımdan şüphe etmeye başladım. hayal ettiğim şeylere sahip olma ihtimalim kesinlikle yok zira eşimle aylık gelirimiz 4500-5000 civarı
en son google da "zengin olma duası" aratmaya başlayınca kendimi buraya attım
amaaaa şu son 1 yıldır bana ne oldu bilmiyorum kızlar. deli gibi bir marka takıntısı ve sahip olma isteği ortaya çıktı ama öyle böyle değil. mesela araba konusunda tek hayalim ferrari

en son google da "zengin olma duası" aratmaya başlayınca kendimi buraya attım