Zengin olsa beni boşayıp yeni karı alacakmıs

kız sen burada mısın daha

ne zaman doğuracaksın

sonra göremem belki diye görünce yazayım dedim sağlıkla kucağına al

Doğuramıyorum ben :D nstde sancı desen 120lere vuruyor ama su falan yok.
Bebek 41 haftalık görünüyor bide iyice aşırı sistik iriyiz falan. Nolur nolmaz diye SAT bekliyoruz.
Doğum teee 28inde :/ daha çok var.
Çok teşekkür ederim mesajın için kalpkalp

Erkeklerin geneli bu sacma espiriyi yaparlar hamileligin verdigi streste var fazla takılmayın boyle seylere kızdıgınızı gordugu icin surekli bu sakayı yapacak muhtemelen... öyle dedigi zaman sizde NEYSEKİ ZENGİN OLAMIYORSUN diyin gülün.

Şakaysa bile çok seviyesizce bir şaka. Karı demesini geçiyorum geri kalanı da konsept olarak seviyesiz. Yani ben bunun şaka olduğuna inansam bile böyle basit bir adamla evlendigim için kendime kızardım. İyi bir ayara ihtiyacı var.

[

Kadınlık silahı doğru bir yoldur evet ama bu bahsettiğin şey kadınlık silahı değil ki. :) Adam boşarım demiş, ehehe bak benden ayrılamayacağını bildiği için falan demişsin bu über kasmadır. :) Yani bikere manasal olarak uymuyor. :)
Yaşının ufak olduğunu başka bir konuda okumuştum, böyle teoride yazmak komik oluyor. :) Evli arkadaşlar demek istediğimi daha iyi anlayacaktır. :)

Ay başka mesaj alıntılamışım zor düzelttim mesajı. :KK70:

Ben uygulamam demedim zaten fikrim dedim orada bir ince çizgi var hani :KK66:
ilk mesajımda da dedim yapılan hareketler karşısındakine saygısızlık ve konu sahibinin kocası umurun da değil o an .
Kadınlığını kocasına karşı değil kayınına karşı kullanacaktı ( kocası üstünden ) bu über kasmaysa bilemem tabii
Benim amacım anlattığım yerde kayınına sus payı göstermekti . Evet evli değilim ama dışardan gözlemlemek bazen daha iyidir . Zaten dış gözlemcinin fikriydi alan alır , almayan almaz hoşuna gitme meselesi .
Yaşımın büyük veya evli olduğumu söylemedim kimseye neden bunla vurdunuz anlamış değilim
Fikir olarak belirtirken bunun bir sav olduğunun anlaşılacağını ummuştum . Sizi güldürdüysem ne mutlu :KK36:

Okuduğunu anlamak işte ben doğru kelimeleri seçtim ama siz doğru anlamadınız . umarım açıklamam yerinde ve yeterli olur . Fikrinize saygı duyuyorum hayırlı günler .

Durumu çok güzel anlatmışsın canım. İki yıl önce felan gene buna benzer bi mevzu oldu ama aramızda. Altta kalmadım bende madem şaka deyip bi tanede ben patlattım kolumu sıktı kızdı bağırdı olayı küsmeye kadar götürdü. Normal de şiddet uygulamaz asla ama çok kızdı.benim gözüm dısarıdaymıs da evden çıkarmıycak mıs dısarı.onun ki şakaymış o erkek miş ben deyince gözü dusarıda oldum.tabi şimdi öle degil. Ben şu adamla yattım desem inanmaz o derece güvenir .

bak gördün mü şakasına bile tahammül edemiyor kendisi. ama sen sinirlenince kızıyor. bunun erkeklikle kadınlıkla ne alakası var, kıskanmanın, sevdiğini paylaşamamanın, bu tür sözlerden nefret etmenin cinsiyeti mi olurmuş? eğer hatasını anlamazsa sen hiçbi şey olmamış gibi davran, bi süre sonra aynı şakayı aynı şekilde sen de ona yap bakalım, empati yapamıyorsa zorla yaptır bu şekilde.

iyi aksamlar kızlar.moralim cok bozuldu kavga ettik..biz 4 yıllık evliyiz.ve 3,5 aylık hamileyim.çok ii bi evlilik geçirmesem de ii kötü bi şekilde gidiyor.kardesşi ile telefonda konusuyordu öle sohbet felan.bekar kardesi.genelde şakalaşırlar gülerler felan.konu zenginlikten açıldı paradan.benimki dediki zengin olsak daha karı bosanacak yeni karı alınacak ooohoo bi sürü iş dedi.benim kafa attı gecende buna benzer bi şaka yapmıstı fazla ses cıkarmadım.bu kez iyice bozuldum dedim haddini aşıyorsun haddini bil dedim.zengin olmana gerek Yok boşanacaksan kapı orda iki ayda bosuyorlar ben hazırım boşanalım dedim sert bi şekilde .kardesi de dibliyo bu arada.şaka yaptık ciddiye vuruyorsun da felan filan sus dedi bana.Aynı lafı ben konussam kardesime sen ne düşüncen dedim. Meraklın olan Yok kapı orda dedim.telefonu kapattı ben başladım bagırmaya oda kendi haklıymış gibi beni rezil ettin niye ciddiye alıyorsun.kim kimi ediyo sen evli barklı adamsın senin ettiğin llafı kardesin etmiyor derken kavga büyüdü.ben tuttum sinirden kumandayı fırlattım. DAha da bana konuşma benle diyor . Sen hele bi konus benle bi muhatap ol bak napacam ben sana dedim.yatagı ayırdım deli gibi ağlıyorum
Canim ciddiye alma şaka yapmış kocan. Ama gereksiz saçma bi şaka. Laubali erkeklerden nefret ediyorum. Bende bilet aldım piyango çıkarsa seni bosicam dersin malum zengin olunca değisim yapmak istiyorsun de

iyi yapmissin gozunu cikarsaydin .bence nabiz yokluyo tepki verecekmisin diye asla taviz verme bidahada soylemesin sakaymis baska saka kalmadi.

şakaya benziyor ama iyi yapmışsın. bir daha öyle densiz densiz konuşmaz, umarım dersini almıştır. sende kendini üzme ağlama, kötü bir şaka olmuş.

Ben uygulamam demedim zaten fikrim dedim orada bir ince çizgi var hani :KK66:
ilk mesajımda da dedim yapılan hareketler karşısındakine saygısızlık ve konu sahibinin kocası umurun da değil o an .
Kadınlığını kocasına karşı değil kayınına karşı kullanacaktı ( kocası üstünden ) bu über kasmaysa bilemem tabii
Benim amacım anlattığım yerde kayınına sus payı göstermekti . Evet evli değilim ama dışardan gözlemlemek bazen daha iyidir . Zaten dış gözlemcinin fikriydi alan alır , almayan almaz hoşuna gitme meselesi .
Yaşımın büyük veya evli olduğumu söylemedim kimseye neden bunla vurdunuz anlamış değilim
Fikir olarak belirtirken bunun bir sav olduğunun anlaşılacağını ummuştum . Sizi güldürdüysem ne mutlu :KK36:

Okuduğunu anlamak işte ben doğru kelimeleri seçtim ama siz doğru anlamadınız . umarım açıklamam yerinde ve yeterli olur . Fikrinize saygı duyuyorum hayırlı günler .

Kadınlığını kaynına karşı mı kullanacaktı? :)
İyi forumlar. :)

:)
Bir kadının kaynına karşı

Kadınlığını kaynına karşı mı kullanacaktı? :)
İyi forumlar. :)

Kadınlıktan kasıt önemli anlatamıyorum sanırım size . Ben kadınlığı gerekirse dırdır olarak bile görüyorum . Yani kadınlık demek bir kadının her şeyi demek . Sadece sonu yatakta bitecek hareketler silsilesi değil ! tabii ki bu yine benim savım .
Orada koca üzerinden kayınına göz dağı vermek vardı . Zaten ben mesajımda da kocası üzerinden dedim . Kadınlığı sadece işve cilve yatak ilişkisi olarak görüyorsunuz sanırım . Kullandığımız kelimeler aynı ama yüklediğimiz anlamlar farklı . Umarım sorunuzu bu sefer daha iyi anlata bilmişimdir !

Anlamıyorum ki bu kadar insan üzerinden sadece siz mi beni anlamıyorsunuz ?

iyi aksamlar kızlar.moralim cok bozuldu kavga ettik..biz 4 yıllık evliyiz.ve 3,5 aylık hamileyim.çok ii bi evlilik geçirmesem de ii kötü bi şekilde gidiyor.kardesşi ile telefonda konusuyordu öle sohbet felan.bekar kardesi.genelde şakalaşırlar gülerler felan.konu zenginlikten açıldı paradan.benimki dediki zengin olsak daha karı bosanacak yeni karı alınacak ooohoo bi sürü iş dedi.benim kafa attı gecende buna benzer bi şaka yapmıstı fazla ses cıkarmadım.bu kez iyice bozuldum dedim haddini aşıyorsun haddini bil dedim.zengin olmana gerek Yok boşanacaksan kapı orda iki ayda bosuyorlar ben hazırım boşanalım dedim sert bi şekilde .kardesi de dibliyo bu arada.şaka yaptık ciddiye vuruyorsun da felan filan sus dedi bana.Aynı lafı ben konussam kardesime sen ne düşüncen dedim. Meraklın olan Yok kapı orda dedim.telefonu kapattı ben başladım bagırmaya oda kendi haklıymış gibi beni rezil ettin niye ciddiye alıyorsun.kim kimi ediyo sen evli barklı adamsın senin ettiğin llafı kardesin etmiyor derken kavga büyüdü.ben tuttum sinirden kumandayı fırlattım. DAha da bana konuşma benle diyor . Sen hele bi konus benle bi muhatap ol bak napacam ben sana dedim.yatagı ayırdım deli gibi ağlıyorum
Sonuna kadar haklısın bence. Böyle şakalar yapıllması hele başkalarına dillendirilmesi hiç hoş değil.

Kadınlıktan kasıt önemli anlatamıyorum sanırım size . Ben kadınlığı gerekirse dırdır olarak bile görüyorum . Yani kadınlık demek bir kadının her şeyi demek . Sadece sonu yatakta bitecek hareketler silsilesi değil ! tabii ki bu yine benim savım .
Orada koca üzerinden kayınına göz dağı vermek vardı . Zaten ben mesajımda da kocası üzerinden dedim . Kadınlığı sadece işve cilve yatak ilişkisi olarak görüyorsunuz sanırım . Kullandığımız kelimeler aynı ama yüklediğimiz anlamlar farklı . Umarım sorunuzu bu sefer daha iyi anlata bilmişimdir !

Anlamıyorum ki bu kadar insan üzerinden sadece siz mi beni anlamıyorsunuz ?

Yahu şurda işve cilve dersi verdin o mesajında, gelen tebrikleri kabul ettin şimdi böyle konuşuyorsun. :)

Yahu şurda işve cilve dersi verdin o mesajında, gelen tebrikleri kabul ettin şimdi böyle konuşuyorsun. :)

Belki radikal, belki cinsiyetçi , belki iğrenç , belki ortaçağa uygun , belki mükemmel bir düşünce bu kişiye göre değişir ama benim fikrim ;

bağırıp çağırmak değil . Kadınlık silahını kullanmak :KK66: . Gururdan bahsetmişsiniz gurursuzca değil lütfen yanlış anlamayın . Mesela o an gidip kardeşinin adı x diyelim . X görüyor musun benden ayrılamayacağını bildiği için telefonda ben yanında yokken atıp tutuyor deseydin sırnaşsaydın biraz sonra söylesene aşkım bensiz yapabilir misin deseydin . sonra x bak sesi çıkmıyor görüyor musun deyip bir kahkaha patlatsaydın yalandan ,ne olurdu? x susar kalırdı . telefon kapanınca intikamını alırdın yine demek öyle deyip sayar söverdin yine . Aranız ne kadar kötü olursa olsun çekirdek aile dışına yansıtmayın . Yarın laf olur söz olur . laf söz olacağını düşündüğünüz için bunları yazdım .

Umarım aranız düzelir :)

Neden bu kadar üzerime geldiniz . Yada insanların düşüncemi beğenmesi neden bu kadar zorunuza gitti inanın anlamıyorum . Ben size açıkladıkça sürekli bir eksik bulma çabası içindesiniz ! Sebebini söyler misin lütfen ?

Ben hep aynı konuşuyorum fakat farklı konuşan sizsiniz . Ben mesajımda tek bir işve cilve kelimesi geçirmedim bunu söyleyen sizlerdiniz ama ben yazmışım gibi algı yaratmaya çalışıyorsunuz ! Bana bir gareziniz olduğunu dahi düşünmeye başladım artık . Okuduğunuzu anlama yada okuduğunu biriktirme konusunda bir sorununuz var çünkü arkasında yazan cümleler gayet açıklayıcıydı . Zaten sizden başka kimsede sizin anladığınız gibi anlamamış .

Bu size son açıklayışım ! Oda sizin yazdıklarınız yüzünden başkaları beni yanlış anlamasın diye !

İnsanların hareketlere yüklediği anlamlar diyorum . Ben buna kadınlık dedim beğenip övenler işve cilve dedi . Bu kişiden kişiye değişir . Türkçede her kelimenin birden fazla anlamı var . Okuduğunuzda yüklediğiniz anlamlar değişebilir . Bu kişinin kitap okuma ve kompliman anlama seviyesi göre değişir .

Ben bundan önce diğer mesajlarımda yazmak istediklerimi uzun uzun açıkladım zaten .
Benim mesajlarımı kaale almak zorundada değilsiniz hani ! Almayı bence ne siz yorulun ne ben yorulayım .

Neden bu kadar üzerime geldiniz . Yada insanların düşüncemi beğenmesi neden bu kadar zorunuza gitti inanın anlamıyorum . Ben size açıkladıkça sürekli bir eksik bulma çabası içindesiniz ! Sebebini söyler misin lütfen ?

Ben hep aynı konuşuyorum fakat farklı konuşan sizsiniz . Ben mesajımda tek bir işve cilve kelimesi geçirmedim bunu söyleyen sizlerdiniz ama ben yazmışım gibi algı yaratmaya çalışıyorsunuz ! Bana bir gareziniz olduğunu dahi düşünmeye başladım artık . Okuduğunuzu anlama yada okuduğunu biriktirme konusunda bir sorununuz var çünkü arkasında yazan cümleler gayet açıklayıcıydı . Zaten sizden başka kimsede sizin anladığınız gibi anlamamış .

Bu size son açıklayışım ! Oda sizin yazdıklarınız yüzünden başkaları beni yanlış anlamasın diye !
İnsanların hareketlere yüklediği anlamlar diyorum . Ben buna kadınlık dedim beğenip övenler işve cilve dedi . Bu kişiden kişiye değişir . Türkçede her kelimenin birden fazla anlamı var . Okuduğunuzda yüklediğiniz anlamlar değişebilir . Bu kişinin kitap okuma ve kompliman anlama seviyesi göre değişir .

Ben bundan önce diğer mesajlarımda yazmak istediklerimi uzun uzun açıkladım zaten .

Benim mesajlarımı kaale almak zorundada değilsiniz hani ! Almayı bence ne siz yorulun ne ben yorulayım .

:)
Ben zaten en başında dedim ki, kadınlık doğru bir yöntem olabilir ama bu anlattığın kadınlık kullanmak değildir yazdım. :) Ve devamında da, boşayacam diyen adama 'kadınlık ayağına' heeee benden vazgeçemiyor denmez dedim. :) Mantık tutmuyor bir kere. :) Adam boşayacam diyor, sen geçmişsin kadınlığını kullan 'sırnaş' beni bırakamıyooorr bak diye diyorsun. :) Ben sana gayet güzel mesaj attım, sen ünlem koyduğunda ne olduğunu zannediyorsun acaba? :) Sınava hazırlanıyormuşsun, Allah yolunu açık etsin sen o işine bak bırak millet kocasına ya da kaynına nasıl kadınlık yaparsa yapsın. :) Sen derslerine bak tatlım, öpüyorum. :)

Back
X