zengin olsam farklımı olurdu herşey

çok üzüldüm Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah...

Zengin diye bir kızla evlenmeye karar veren erkek karaktersizdir. Niye üzülesin ki böyle birinin arkasından. Kurtuldun için şükret , inşallah iyi bir insan çıkar karşıma diye dua et. Mimarlara da öyle ayda 5000 falan maaş vermiyorlar. Kız aileden zenginse bilemeyiz. Ama fakir oğlan zengin kız aile kurumunun birbirine eş olmanın doğasına aykırı. Kadın sahiplenilmek kollanmak ister. Ne yapsınki kendine hayır olmayan kocayı. Bu gün anlamazsa yarın anlar hatasını.

kimse kimseyi kandırmasın şimdi günümüzde çoğu erkek mantık evliliği yapıyor . iyisini bulunca hiç gözünün yaşına bakmıyorlar . senden daha fazla maaşı olan kızı bulunca kaçıveriyorlar . ben bir erkek arkadaşımdan bu nedenden dolayı ayrıldım . ama adam hala dikiş tuturamadı bulamadı heralde istediği gibi birini . bulsada umrumda değil . sünepelerle işim olmaz . seninde olmasın canım .

zengin olup zenginliğin için yanında olan bir adamla evlenmeyi hiç istemezdin
ayrıca zenginlik görünüşte iyi ama sorumluluğu fazladır
zengin insan yoksulu, ihtiyaçları koruyup gözettikçe gerçek zengindir,
bunları gözetmeyen insan ister parası az olsun ister çok olsun yoksulun yoksuludur
yani insanların maddi durumlarına takılmayın
eski sevgiliniz gibi siz de yolunuzu çizin

zengin olsan herşeyin farklı olurdu, bi kere sana değil parana kıymet veren, maddi durumun bozulduğu an seni kapıya koyacak, öküzbaş bi kocan olurdu.

Param için benimle evlenecek adamın koynuna gireceğime, ömür boyu bekar kalmayı tercih ederim. ALLAH korusun.

sen nerden biliyosunki para icin yaptigini belki gercekten seviyo

biz ayrılalı henüz bir kaç ay oldu çok yeni yani...... iki ay önce tanışıyor bu bayanla annesi bulmuş üstelik iki ay içinde nişan önümüzdeki ay düğün şimdi düşünecek olursak ben burada sevgi göremedim... bariz belli değil mi herşey...

kimse kimseyi kandırmasın şimdi günümüzde çoğu erkek mantık evliliği yapıyor . iyisini bulunca hiç gözünün yaşına bakmıyorlar . senden daha fazla maaşı olan kızı bulunca kaçıveriyorlar . ben bir erkek arkadaşımdan bu nedenden dolayı ayrıldım . ama adam hala dikiş tuturamadı bulamadı heralde istediği gibi birini . bulsada umrumda değil . sünepelerle işim olmaz . seninde olmasın canım .

aynen size katılıyorum. benim durumda aynısı oldu daha iyisini buldu mantıken daha uygun beni türlü bahanelerle terk etti. beddua etmemek için kendimi zor tutuyorum çok yaraladı hiç mi tanımamışım bu insanı yada bir insan nasıl böyle bir anda değişebilir para için değişmesine inanamıyorum ..

biz ayrılalı henüz bir kaç ay oldu çok yeni yani...... iki ay önce tanışıyor bu bayanla annesi bulmuş üstelik iki ay içinde nişan önümüzdeki ay düğün şimdi düşünecek olursak ben burada sevgi göremedim... bariz belli değil mi herşey...

Şimdi üzülürsün,ağlarsın,hayata küsersin insanlara inancın kalmaz.Kimseye güvenin kalmaz.
Zaman acıını azaltacak kadar ilerlediğinde,arkana dönüp baktığında
Şimdi senin canını acıtsa da ileride, "ohhh be zamanında kurtulmuşum,Allahın sevgili kuluymuşum" diyecek bir sebep var elinde.
Geçmiş olsun,vakitlice kurtulmuşsun denebilir sadece...

yıllarca birlikte olduğun adam aşkım canım demiyor, elini tutmuyor
nasıl sevgililikmiş o öyle anlamadım

Back
X