• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zengin sevgili fobisi 2

evli adam için banlandın resmen konu sahibi.. ama kızlar demişti hem zengin, hem yakışıklı adam gelip kaçan uçağın ardından tanışmaz diye.. neyse sadaka ver kurtuldum de merak etme karısına ulaşırsan bir darbe de oradan yersin..

kızlar bana kızacaksınız ne kadar salaksın hemen inandın diyeceksiniz.. haklısınız şoktayım
Aşırı zengin sandığım ve zengin bi adam ile yapabilirmiyim diye buraya konu açtığım adam bırakın zenginliğini EVLİ çıktı :KK43:

Ben şimdi ne yapayım karısına ulaşayım mı yoksa allah belsn versin diyip susayım mı
En doğrusu nedir ?
Minareyi çalan kılığını hazırlar Allah a havale et...
Bulaşmasın

kızlar bana kızacaksınız ne kadar salaksın hemen inandın diyeceksiniz.. haklısınız şoktayım
Aşırı zengin sandığım ve zengin bi adam ile yapabilirmiyim diye buraya konu açtığım adam bırakın zenginliğini EVLİ çıktı :KK43:

Ben şimdi ne yapayım karısına ulaşayım mı yoksa allah belsn versin diyip susayım mı
En doğrusu nedir ?
Eşine söyle. Hatta başka intikam yolları da varsa yap. Hatta buraya ismini soyismini mi yazsan?başka kızları da kandırmasın. Yalnız ismini yazacaksan bi site yöneticisine sor istersen. Belki 2. Bi hesapla yazdırır. Aslında şöyle bi konu başlığı açsak mı?evli ve yzak durulacak adamlar listesi :eğlence:

Bence Allaha havale etsin. Ama bi taraftan 2 haftalik adama da bu kadar inanıp kendini kaptirmak 28 yaşındaki bi insanın olgunluguna ters ne bileyim garip geldi bana. Bence soylemeyin. Tum mecralardan engelleyin numaranizi değiştirin hesaplarinizida dondurun birsure. Adamin sizden ne istedigi acikca belliymis.
Verilmis sadakaniz varmis.

:)4 yıllık yemek serüvenimde bu sefer ki cidden güzel oldu ama özgüvenim tavan :KK59:
Bende kışlık domates yaptim bacim menü bildiriyorum menemen ve domates corbasi yarin da devam herif evden kovmadan bana da biber dolması yolla... en buyuk atraksiyonum bugun 25 kg domates konservesi du bakalim yarin fasulye yapacam allahim kopuyorum cok heycanliyim :D

Bu adamın gerçekten zengin olduğunu nereden biliyorsun?
Belkide zengin rolüyle onunla bununla yatıp kalkan bir tip? Sonuç olarak adam evli...

Eşine durumu anlatacağını söyle ona biraz tutuşsun, gerisi sana kalmış ama ben olsam eşine de söylerdim.

Back
X