- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.420
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Part 3te ne olacak acaba çok heyecanlı.
Bayılırım :)) ellerine sağlıkDiğer insanların hayatları ne kadar atraksiyonlu yaa.. Birde kendime bakıyorum. Pehh!!Biber dolması yaptım bugün isteyen var mı?
![]()
Teşekkür ederimBana da iki dene yollarsan çok makbule geçer, yemek yapamadım bu günEline sağlık bu arada
![]()
Bayılırım :)) ellerine sağlık
Cacıkta olsun mu yanındaHani nerde...ekmek kemiriyom akşam akşam...
Zalımın kızı
Adresi özelden atıyom,
O dolma buraya gelecekkkk
![]()
Minareyi çalan kılığını hazırlar Allah a havale et...kızlar bana kızacaksınız ne kadar salaksın hemen inandın diyeceksiniz.. haklısınız şoktayım
Aşırı zengin sandığım ve zengin bi adam ile yapabilirmiyim diye buraya konu açtığım adam bırakın zenginliğini EVLİ çıktı
Ben şimdi ne yapayım karısına ulaşayım mı yoksa allah belsn versin diyip susayım mı
En doğrusu nedir ?
Cacıkta olsun mu yanında![]()
Profil fotosunda hanım hanımcık görünüyorsunuz fakat içinizdeİvitt.
Yirimm.
Dereotuyla sumak da olsun içinde.
![]()
O fiks zaten degismez evli ve mutlu erkek sanirim yok.adam evli ama mutsuz çıkacak..![]()
Ben alirim bacim bi tabak. Azcikda yogurt doksen hayrına beaaDiğer insanların hayatları ne kadar atraksiyonlu yaa.. Birde kendime bakıyorum. Pehh!!Biber dolması yaptım bugün isteyen var mı?
![]()
Eşine söyle. Hatta başka intikam yolları da varsa yap. Hatta buraya ismini soyismini mi yazsan?başka kızları da kandırmasın. Yalnız ismini yazacaksan bi site yöneticisine sor istersen. Belki 2. Bi hesapla yazdırır. Aslında şöyle bi konu başlığı açsak mı?evli ve yzak durulacak adamlar listesikızlar bana kızacaksınız ne kadar salaksın hemen inandın diyeceksiniz.. haklısınız şoktayım
Aşırı zengin sandığım ve zengin bi adam ile yapabilirmiyim diye buraya konu açtığım adam bırakın zenginliğini EVLİ çıktı
Ben şimdi ne yapayım karısına ulaşayım mı yoksa allah belsn versin diyip susayım mı
En doğrusu nedir ?
Bende kışlık domates yaptim bacim menü bildiriyorum menemen ve domates corbasi yarin da devam herif evden kovmadan bana da biber dolması yolla... en buyuk atraksiyonum bugun 25 kg domates konservesi du bakalim yarin fasulye yapacam allahim kopuyorum cok heycanliyim:)4 yıllık yemek serüvenimde bu sefer ki cidden güzel oldu ama özgüvenim tavan![]()
Alırım bi dal canım çektiydi bugün, kaldı mıDiğer insanların hayatları ne kadar atraksiyonlu yaa.. Birde kendime bakıyorum. Pehh!!Biber dolması yaptım bugün isteyen var mı?
![]()
adam evli ama mutsuz çıkacak..![]()