Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimde resimler bile varKarısına ulaş ama inanmayabilir sana. Çünkü erkekler çok yalancı kesin bana musallat oldu diye kandırır karısını. Elinde yazışma falan var mı?
Karısına sakın söyleme tecrübeyle sabit! O zaten emin ol herşeyi biliyodur genelde bu rahat tiplerin eşleri bu durumu kabullenmiş oluyolar.. Bugün sen olursun yarın başkası.. Ben karısına değil de bundan sonra karşısına çıkacak kişilere acıyorum..Eşine söylemem ben ne kadar kendimi anlatsamda bana o... dicek biliyorum kocasını savuncak yine ben üzülcem.. ben onu ajan gibi araştırdım da buldum oda kocasını araştırsın bulsun ne haltlar yediğini
Konunu sayfada gordukce bende de zengin sevgili fobisi belirmeye basladi resmen.
Edit: Adam zenginse karisma el birligiyle seni suclu cikarabilirler.
Bundan sonra yeni tanıştığınız erkeklere e-devletten nüfus cüzdanını ve sabıka kaydını göstermesini isteyin bence. Bı devirde çok gerekli. Şimdi kızlar daha şanslı. Kafalarını kullanırlarsa bizim yalancı türk erkeğinin kandırması imkansız.gerçi bizimkiler bi yolunu bulur. Bekar arkadaşları yardımıyla onların e-devletine girerler.kızlar bana kızacaksınız ne kadar salaksın hemen inandın diyeceksiniz.. haklısınız şoktayım
Aşırı zengin sandığım ve zengin bi adam ile yapabilirmiyim diye buraya konu açtığım adam bırakın zenginliğini EVLİ çıktı
Ben şimdi ne yapayım karısına ulaşayım mı yoksa allah belsn versin diyip susayım mı
En doğrusu nedir ?
Güncelleme yapıyorum adamın absisi beni aradı yapma etme karısına bu ulaşmasın dedi.. bende ulaşmayacağım zaten kendimi düşürmeyeceğim daha fazla dedim.. allaha havale ediyorum dedim..
Facede resimlerinin altına cennetinim yazmış karısının... yazık kadına yazık erkeklerden iyice tiskimdim daha da evlenmem
Bidahaki haftaya kaldın ozzgee :) Pazarda bulursam artık :)Once haci mistafa sonra sabah sekeri murat simdide bu zengin teker teker aziyorlar valla
Dolma kaldimi dolmaMunzevi Zencefil
Gecen konunda bosuna banlandin yazik oldu 3 gunluk mapusluga konu sahibi gecmis olsun![]()
Kalır mı:)Alırım bi dal canım çektiydi bugün, kaldı mı![]()
Yalnız iyi yedik dün :) En kısa zamanda hemen yapın zamanı geçmedenBir öküz oturuyo evedd
Bayılırımm ters köşeye
O dolmayı demiycektin bebeyim![]()
Bidahaki haftaya kaldın ozzgee :) Pazarda bulursam artık :)
Kalır mı:)
Yalnız iyi yedik dün :) En kısa zamanda hemen yapın zamanı geçmeden![]()
Hiç karısma bence kabak başına patlar.kızlar bana kızacaksınız ne kadar salaksın hemen inandın diyeceksiniz.. haklısınız şoktayım
Aşırı zengin sandığım ve zengin bi adam ile yapabilirmiyim diye buraya konu açtığım adam bırakın zenginliğini EVLİ çıktı
Ben şimdi ne yapayım karısına ulaşayım mı yoksa allah belsn versin diyip susayım mı
En doğrusu nedir ?
Güncelleme yapıyorum adamın absisi beni aradı yapma etme karısına bu ulaşmasın dedi.. bende ulaşmayacağım zaten kendimi düşürmeyeceğim daha fazla dedim.. allaha havale ediyorum dedim..
Facede resimlerinin altına cennetinim yazmış karısının... yazık kadına yazık erkeklerden iyice tiskimdim daha da evlenmem
Yemel bölümünde dolmalar kategorisinde inşallah :))Ama sen hepimizin canını çektirtip sonra hevesimizi kursağımızda bıraktınbi gün bize özel dolma yapıp konu aç da hepimiz nasiplenelim şurda
![]()
benim de fazlasıyla zengin bir sevgilim vardı. ama genelde sadık kalanını görmedim. lamborghini aracına sadece bir kişi almıyordu. meğer hale de binsin araca, jale de binsin araca, lale de binsin kafasindaymis. yani zenginliklerini ve soyadlarinin gücüyle artistliklerini göstermek için çoğu kıza ulaşır tipteydi. ayy bir de hic belli etmezler. toplantim var. sirkete gideceğim vs vs..
neyse işte sonra zaman geçiyor. orta halli bir yakışıklı ile evleniyorsun falan ahaha :)) ama o zenginlik ne ki, orta halli olup huzurlu olmak paha biçilemez. evlenmekten korkma canim. kötüye denk gele iyiyi seçip ögrenip bulursun <3
Eminim hatasını anlamıştır :) kim bilir kaç kadın daha vardır flört etmeye çalıştığıSözlemedim kızlar.. kadını araştırdım küçük cocugu var kıyamadımduysa bilse kalbi nasıl yanacak kimbilir dedim yapamadım.. mutlu yaşamaya devam etsin
Ama eşini iyi korkuttum söyleyeceğim felan diye abisi felan aradı beni yani bi hata yapmış dedi.. inşh dilerim bu yaptığı hatadan ders almıştır birdaha böyle bişey yapmaz Allaha havale ettim..