Zengin sevgili fobisi 2

Dua edin yatıp kalkmadan öğrendiniz ehehe benim arkadaş baya ateşli geceler geçirdikten sonra herifin azılı dolandırıcı olduğunu öğrendi de. Yazmıştım hatta sizin konunuza da. %100 avcı olduğu belliydi. Geçmiş olsun bence erken fark ettiğinize şükredip uzak durun.

İlk konunu açtığında sadece okumuştum yorum atmamıştım.

İçimdeki his o adam sallıyor demişti. Zenginliğine ben bile burdan inanmamıştım.

Ben olsam söylerdim karısına. Yarın öbür gün başka bir kıza da yapacak. Ve o kadın aldatılmayı haketmiyor.

Anlamıyorum arkadaşlar bu kadar güzel düzgün bir hayatı güzel bi karısı olan adam neden aldatır erkekler neden aldatır

kızlar bana kızacaksınız ne kadar salaksın hemen inandın diyeceksiniz.. haklısınız şoktayım
Aşırı zengin sandığım ve zengin bi adam ile yapabilirmiyim diye buraya konu açtığım adam bırakın zenginliğini EVLİ çıktı :KK43:

Ben şimdi ne yapayım karısına ulaşayım mı yoksa allah belsn versin diyip susayım mı
En doğrusu nedir ?

Güncelleme yapıyorum adamın absisi beni aradı yapma etme karısına bu ulaşmasın dedi.. bende ulaşmayacağım zaten kendimi düşürmeyeceğim daha fazla dedim.. allaha havale ediyorum dedim..

Facede resimlerinin altına cennetinim yazmış karısının... yazık kadına yazık erkeklerden iyice tiskimdim daha da evlenmem
Ilk konunuzu okurken ya bu adam zengindegil yada evli diye gecirmistim icimden.kimse durup dururken babamin sunu var yok kardeslerimin sirketi var diye anlatmaz.

bence söyleme. suçlu sen çıkarsın. kadın eşine inanmak istedikten sonra birlikte fotoğrafınızı bile görse inanmaz. var böyle kadınlar

benim de fazlasıyla zengin bir sevgilim vardı. ama genelde sadık kalanını görmedim. lamborghini aracına sadece bir kişi almıyordu. meğer hale de binsin araca, jale de binsin araca, lale de binsin kafasindaymis. yani zenginliklerini ve soyadlarinin gücüyle artistliklerini göstermek için çoğu kıza ulaşır tipteydi. ayy bir de hic belli etmezler. toplantim var. sirkete gideceğim vs vs..

neyse işte sonra zaman geçiyor. orta halli bir yakışıklı ile evleniyorsun falan ahaha :)) ama o zenginlik ne ki, orta halli olup huzurlu olmak paha biçilemez. evlenmekten korkma canim. kötüye denk gele iyiyi seçip ögrenip bulursun <3

kızlar bana kızacaksınız ne kadar salaksın hemen inandın diyeceksiniz.. haklısınız şoktayım
Aşırı zengin sandığım ve zengin bi adam ile yapabilirmiyim diye buraya konu açtığım adam bırakın zenginliğini EVLİ çıktı :KK43:

Ben şimdi ne yapayım karısına ulaşayım mı yoksa allah belsn versin diyip susayım mı
En doğrusu nedir ?

Güncelleme yapıyorum adamın absisi beni aradı yapma etme karısına bu ulaşmasın dedi.. bende ulaşmayacağım zaten kendimi düşürmeyeceğim daha fazla dedim.. allaha havale ediyorum dedim..

Facede resimlerinin altına cennetinim yazmış karısının... yazık kadına yazık erkeklerden iyice tiskimdim daha da evlenmem

Ucu sana dokunmuyorsa eşine söyleme. Kadın boşanır filan sonra adam hayatını yakabilir

Dua edin yatıp kalkmadan öğrendiniz ehehe benim arkadaş baya ateşli geceler geçirdikten sonra herifin azılı dolandırıcı olduğunu öğrendi de. Yazmıştım hatta sizin konunuza da. %100 avcı olduğu belliydi. Geçmiş olsun bence erken fark ettiğinize şükredip uzak durun.
Astoria,zaten eski türk filmlerinde olur ya,züğürt delikanlı arkadaşlarından kıyafet ödünç alır.Şoförlüğünü yaptığı patronun arabasıyla kız tavlamaya çıkar.Zengin avcısı kız da alacaklılarına kaptırmadığı son parasıyla annesiyle otelde zengin taklidi yapar.Sonunda iki çıplak bir hamama yaraşır:DBilindik hikaye yani;)

Astoria,zaten eski türk filmlerinde olur ya,züğürt delikanlı arkadaşlarından kıyafet ödünç alır.Şoförlüğünü yaptığı patronun arabasıyla kız tavlamaya çıkar.Zengin avcısı kız da alacaklılarına kaptırmadığı son parasıyla annesiyle otelde zengin taklidi yapar.Sonunda iki çıplak bir hamama yaraşır:KK70:Bilindik hikaye yani:KK66:

Aynen öyle oldu ama biz arkadaşları olarak bile inanmıştık cidden. O kadar mütevazıydı ki inanamazsınız, böyle yatlarım katlarım var diye bahsetmiyordu bile. Ama sürekli çok lüks arabalarla arkadaşı almaya geliyordu, Lamborghini ile bile gelmişliği var. Çok lüks otellerde yemekler falan ayarlıyordu gecesi malum. :) Sonra birden ortadan kayboldu, öğrendik ki dolandırıcı uçan kuşa bile borç takmış herif. Arkadaşım yeni yeni atlatıyor, çok etkilenmiş ve üzülmüştü.

Demekki kalbinle inan,aklınla şüphe et diye boşuna dememişler...
Aynen öyle oldu ama biz arkadaşları olarak bile inanmıştık cidden. O kadar mütevazıydı ki inanamazsınız, böyle yatlarım katlarım var diye bahsetmiyordu bile. Ama sürekli çok lüks arabalarla arkadaşı almaya geliyordu, Lamborghini ile bile gelmişliği var. Çok lüks otellerde yemekler falan ayarlıyordu gecesi malum. :) Sonra birden ortadan kayboldu, öğrendik ki dolandırıcı uçan kuşa bile borç takmış herif. Arkadaşım yeni yeni atlatıyor, çok etkilenmiş ve üzülmüştü.

En doğrusu nedir ?

Ilk hikayede yazmistm zengin kasli ve ucakta gorup tanisalim diyor hic inandirici gelmedi adam diye tam da buna benzer bir hikaye bekliyordum:KK53::mapus:

Bana kalırsa hiç uğraşmayın uzak durun. Eşi zaten çakıyordur bir şeyler, adamın ilk vukuatı da değildir eminim. Eşi çakmıyor olsa bile öğrendikten sonra da zannetmem kocasını bıraksın. Burda ne konular açılıyor, orta gelirli kocasını bırakmıyor, affediyor hanımlar, çocuğumdu, emeğimdi diye diye. Zengin koca hiç bırakılmaz, bırakacaksa da sizin demenizle olmaz, bir gün kendi yakalarsa belki. Birde suçlu çıkıp başınızı derde bile sokabilirsiniz.

Eşine falan söyleme ne hali varsa görsün. Benimde başıma böyle bir olay geldi.Çocuk nişanlıymış it herif benim arkadaş ortamıma giriyor beni arkadaşlarıyla tanıştırıyordu ki bi gün bi kız beni aradı elemana o kadar güvenmiyor ki :) whatsapp internetten yazışmalarını kontrol ediyormuş bana öyle ulaştı. Düğün tarihleri bile belliymiş. Kız hemen benim bunu bile bile konuştuğumu sanarak saygısızca hakaretler etti ben kıza daha fazla tahammül edemeyip teli kapadım çocuğu aradım nedir bu diye çocuk salak gibi olmuş hala benden özür diliyor sonra tmm gidin mutlu olun saçma sapan davranışlar yapıp kendini rezil etme böyle dedim kızın telefonlarına cevap vermedim.Kız benim bunun nişanlı olduğunu bildiğimi ve buna rağmen o zaman görüştüğümü düşünüyor muhtemelen ama evlenmişler:) sonrasında çocuk bana sen ne kadar olgun biriymişsin diye yazıp durdu en son numaramı değiştirmek zorunda kaldım. Boşver bak yoluna o kadına yazık ki bu kadınların çoğu aldatıldığını bilerek diken üstünde yaşıyorlar.

Son düzenleme:
Bence fake hesapla vs bir sekilde esine aldatildigini soylemelisiniz ki gercekten baska insanlarin da basi yanmasin, o kadincagiz bilmiyorsa da hayatini kurtarsin :(

Yahu o bu değilde, okuduğum yorumlardan en çok içime oturan kalıplaşmış şu cümleler "eşine söyleme zengin koca bu ne yaparsa yapsın bırakılmaz olan sana olur" nasıl yani?

Biz kadınlar bu kadar onursuzmuyuz gerçekten? Yada ne zaman bu kadar onursuz olduk?

Adamın sırf parası var diye gururumuzu şerefimizi ayaklar altına alabilirmiyiz?
Bu kadar midesiz olabilirmiyiz? Göz göre göre...

Değil lamborgini Karun kadar zengin olsa hayatımda bir parça yeri olamaz böyle adamların, belki kadının haberi yok bir şekilde atlatılıyor kocası tarafından...

Ki bu adamın zengin bir koca olduğuna da zerre kadar inanmıyorum burası da ayrı bir olay...
Bence eşinin bilmeye hakkı var, her ne olursa olsun bir hemcinsime arkamı dönüp ne halleri varsa görsünler kafasında gitmez, durumu anlatırdım...

Back
X