- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
Karısı hamiş çıkar. Şok şok şokPart 3te ne olacak acaba çok heyecanlı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karısı hamiş çıkar. Şok şok şokPart 3te ne olacak acaba çok heyecanlı.
Alırız bi dal :)Diğer insanların hayatları ne kadar atraksiyonlu yaa.. Birde kendime bakıyorum. Pehh!!Biber dolması yaptım bugün isteyen var mı?
![]()
Serefsiz oldugu icin. Aklamaya calisma.Anlamıyorum arkadaşlar bu kadar güzel düzgün bir hayatı güzel bi karısı olan adam neden aldatır erkekler neden aldatır
Ilk konunuzu okurken ya bu adam zengindegil yada evli diye gecirmistim icimden.kimse durup dururken babamin sunu var yok kardeslerimin sirketi var diye anlatmaz.kızlar bana kızacaksınız ne kadar salaksın hemen inandın diyeceksiniz.. haklısınız şoktayım
Aşırı zengin sandığım ve zengin bi adam ile yapabilirmiyim diye buraya konu açtığım adam bırakın zenginliğini EVLİ çıktı
Ben şimdi ne yapayım karısına ulaşayım mı yoksa allah belsn versin diyip susayım mı
En doğrusu nedir ?
Güncelleme yapıyorum adamın absisi beni aradı yapma etme karısına bu ulaşmasın dedi.. bende ulaşmayacağım zaten kendimi düşürmeyeceğim daha fazla dedim.. allaha havale ediyorum dedim..
Facede resimlerinin altına cennetinim yazmış karısının... yazık kadına yazık erkeklerden iyice tiskimdim daha da evlenmem
Diğer insanların hayatları ne kadar atraksiyonlu yaa.. Birde kendime bakıyorum. Pehh!!Biber dolması yaptım bugün isteyen var mı?
![]()
kızlar bana kızacaksınız ne kadar salaksın hemen inandın diyeceksiniz.. haklısınız şoktayım
Aşırı zengin sandığım ve zengin bi adam ile yapabilirmiyim diye buraya konu açtığım adam bırakın zenginliğini EVLİ çıktı
Ben şimdi ne yapayım karısına ulaşayım mı yoksa allah belsn versin diyip susayım mı
En doğrusu nedir ?
Güncelleme yapıyorum adamın absisi beni aradı yapma etme karısına bu ulaşmasın dedi.. bende ulaşmayacağım zaten kendimi düşürmeyeceğim daha fazla dedim.. allaha havale ediyorum dedim..
Facede resimlerinin altına cennetinim yazmış karısının... yazık kadına yazık erkeklerden iyice tiskimdim daha da evlenmem
Astoria,zaten eski türk filmlerinde olur ya,züğürt delikanlı arkadaşlarından kıyafet ödünç alır.Şoförlüğünü yaptığı patronun arabasıyla kız tavlamaya çıkar.Zengin avcısı kız da alacaklılarına kaptırmadığı son parasıyla annesiyle otelde zengin taklidi yapar.Sonunda iki çıplak bir hamama yaraşırDua edin yatıp kalkmadan öğrendiniz ehehe benim arkadaş baya ateşli geceler geçirdikten sonra herifin azılı dolandırıcı olduğunu öğrendi de. Yazmıştım hatta sizin konunuza da. %100 avcı olduğu belliydi. Geçmiş olsun bence erken fark ettiğinize şükredip uzak durun.
Astoria,zaten eski türk filmlerinde olur ya,züğürt delikanlı arkadaşlarından kıyafet ödünç alır.Şoförlüğünü yaptığı patronun arabasıyla kız tavlamaya çıkar.Zengin avcısı kız da alacaklılarına kaptırmadığı son parasıyla annesiyle otelde zengin taklidi yapar.Sonunda iki çıplak bir hamama yaraşırBilindik hikaye yani
![]()
Aynen öyle oldu ama biz arkadaşları olarak bile inanmıştık cidden. O kadar mütevazıydı ki inanamazsınız, böyle yatlarım katlarım var diye bahsetmiyordu bile. Ama sürekli çok lüks arabalarla arkadaşı almaya geliyordu, Lamborghini ile bile gelmişliği var. Çok lüks otellerde yemekler falan ayarlıyordu gecesi malum. :) Sonra birden ortadan kayboldu, öğrendik ki dolandırıcı uçan kuşa bile borç takmış herif. Arkadaşım yeni yeni atlatıyor, çok etkilenmiş ve üzülmüştü.
Ilk hikayede yazmistm zengin kasli ve ucakta gorup tanisalim diyor hic inandirici gelmedi adam diye tam da buna benzer bir hikaye bekliyordumkızlar bana kızacaksınız ne kadar salaksın hemen inandın diyeceksiniz.. haklısınız şoktayım
En doğrusu nedir ?
Profil fotosunda hanım hanımcık görünüyorsunuz fakat içinizde![]()
![]()