En iyisi buyduzenginler sessiz konuşmuyor, siz fakir olduğunuz için duymuyorsunuz
Pis zengin buldunmu on milyon dolarıAyy buraya da pijamalı fakirler doluşmuş bağıra bağıra konusuyorlar gene
Ayy buraya da pijamalı fakirler doluşmuş bağıra bağıra konusuyorlar gene
Ayy buraya da pijamalı fakirler doluşmuş bağıra bağıra konusuyorlar gene
Pis zengin buldunmu on milyon doları
fakirler bastı burayı kalk gidelim zengin topiklerine
Hoppppp bişimi dedinizz bağyannnn
Valla ben hiç vermiyorum öyle akıl en güzeli cıbıldakpijamayla oturun sonra bdv de seksi iç çamaşırı diye akıl verin
Ay tam da fakirliğimi belli ettiğim mesajımdan sonra gordum yazdıgını. Artık ben de bir fakirim saten gecelikli ofiş. Ben bicamalılarlan kalacağım sen git.
Bicamalı hanım abla saygılar
Ay tam da fakirliğimi belli ettiğim mesajımdan sonra gordum yazdıgını. Artık ben de bir fakirim saten gecelikli ofiş. Ben bicamalılarlan kalacağım sen git.
Bicamalı hanım abla saygılar
Sen ofişe bakma gitdsin zengin topiklerinde fink atsın
Eziğiz emme picamalıyızzz
yetişin gonşular zenginleri ezikliyorlarbu havada saten ne ola ki, polar çorapları bicamaların üzerine çekelim içimiz ısınsın hem zengin topiklerinde malum kişiler altınlarını sayıyordur şimdi girilmez oralara
Otur fakir topiğinde bakalım ne işşn var zengin yerde,al çayını yudumla mis gbipazara gittim bu havada totom dondu resmennn bak işte zengin olsam gidermiyim hiç bu havada pazara sebastian alır gelirdi
Paramparçada Dilara da giyiyorhangi çatlak sabah sabah stiletto giyip evde dolaşır, tabii ki bihter ziyagil
sebastian iyi seçemezdi abla çürük-çarık doldururdubak o kadar iyi olsa nurella bırakmazdı onu
Ahah bi gönderme var sankim kıskançyetişin gonşular zenginleri ezikliyorlarbu havada saten ne ola ki, polar çorapları bicamaların üzerine çekelim içimiz ısınsın hem zengin topiklerinde malum kişiler altınlarını sayıyordur şimdi girilmez oralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?