• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zepp'li, spriz Antalya bulumas'nn fotoraflar...

Tek kelime ile harikaydı.Ben polis evinden ayrıldım
ama aklım hep sizdeydi.olsun bu bile benim için sizin gibi harika insanları görmek
tanımak çok güzeldi.
Yeşilim ablam onu o kadar çooooooook sevdimki anlatamam.çok tatlı sıcak
çok güzel bir bayan Allah nazardan korusun ablam benim
Dağçiçeğim çok şeker mi şeker Zepp de Besa ve cüvcüv hepinizi çok sevdim çok şeker tatlı ve sıcaksınız.
belki burdaki sohbetlerimizden sanki senelerdir
tanıyor gibiydim.Dağçiçeğimin dediği gibi ben çoook heyecanlıydım ne yalan söyleyim
titriyordum heyecandan Dağçiçeğimin yerine gerçekten ben bayılacaktımopuyorumnanaktan
İnşalllah bir daha görüşelim yaa aaaah o fotoğraflara baktım o yemekte de olmayı çok isterdim.
Hepinizi öpüyorum.Çook sevdim.Dağçiçeğim ben şimdi sana fotoğrafları atıyorum
sen yüklersin.Bende de resim vardı.
[/QU
bende seni çok sevdim cnm :1hug:

ne güzel bir buluşma olmuş...

sizleri görmek gerçekten çok güzel...

dostluğunuz daim olsun inşallah....

zeppcim kıskananlar çatlasın diyorsunda imkanımız vardıda biz mi gelmedik şekerim ülkenin tam kuzeyindeyim sende güneyindesin eğer imkanım olsaydı gelmezmiydimmmaaaaa

hepiniz çok şekersiniz
birçok merak ettiğim üye buradaymış :1shok:

yaaaa ama olmaz ki yaniiii ben burda esya toplarken siz bulusuyonuz beni catlatiyonuz hakketten cok kiskandim valla dedikodumu yaptinizmi dogru soyleyin kizmiycem..... zeppp, aplam
opuyorum sizi cok guzel cikmissiniz

ohh ohh maşallah ne güzel buluşma olmuş zepp i merak ediyordum onu da gördüm .dostlugunuz daim olsun...

destina bende seni çok sevdim.:1hug:
bidahaki buluşmamızda söz.. beraber yemeğe gideriz...cokacimcoook
sen msn'de beni ekle resimleri yolla ben buradan hallederimmmm..yerimseniben

dağçiçeğim ben bugün ekledim msn me ve öğlen yolladım resimleri
almadınmı yoksa merak ettim canım.
Allah kavuştursun bu arada inşallah tekrar görüşürsünüz.

Ya nasıl imrendin nasıl kıskandım şimdi sizi
Hepiniz harikasınız Bütün o yakışıklıları yakından görme ve tanışma fırsatını
kaçırdım ya yanarım yanarım ona yanarım hepsini olmasa bile birinden birini
kesin tavlarım beee tühh şansıma
En kötü gününüz böyle güzel olsun işallah bu seferlik kısmet te yokmuş bir dahakine artık
Çok şekersiniz öperim tek tek

hanımlar çocuklarınızla birlikte çok çok güzel bir buluşma olmuş,hepinizde harikasınız.yeşilimin dediği gibi kazene binlerce teşekkürler.onun sayesinde pekçok güzel dostluklar oluştu,dünyanın her tarfından insanlar kaynaştı.dostluğnz daim olsunopuyorumnanaktan

zepp heşmerim aynı anda kaç yerdesin şekerim tam izin yani tryi karış karış gez bakalım neyse canım ben de yani tek kişiye yöneldim ;ama kendilerini görmüş oldum hepiniz çok güzelsiniz kıslarrr

çok güzel resimler ya....dağ çiçeğim muhteşemsin yine canım....seni göremek çok güzel yine.....diğer arkadaşları görmüştük ama zeppciğimide görmek çok güzel....

yine gelemedim ben ya senağlama
hepiniz çok tatlı çıkmışsınız. Cüvcüv Tan ne kadar büyümüş maşallah. Yeşilim ablam harikasın her zamanki gibi. besa oğluşunu getirmiş bu sefer, Dağçiçeğim, Zepp, Destina sizleri fotoğrafta görmek bile çok güzel. inşallah bidaha yapılacak buluşmayı kaçımam.

O kadar istedimki o tarihte Antalyada olmayı ama nasip değilmiş,inşallah birdahakine.
Kızlar hepiniz harikasınız bayıldım.
Bebişler şekerlik,abilerde çok yakışıklı
Allah hepinizi nazarlardan korusun.
Süpersiniz:lepi:

uyyy hepınız bu kadr guzel olmak zorunda mısnız:nazar:

zep ben senı daha farklı beklıyordum cok gencsın masallah yaa:nazar:: yawrucaklarını allah bağışlasın cok tatluu yaa

yesılım ablam senıde gordum senınde masallah taş gıbısınız

ayy cok guzel gecmıs anlasılann masallah yaa

şu afacan veletleri de annelerini de yerim ben yaŞeniz:nazar:hemen ilişteryim ki ne çocuklara ne fıstık annelere değmesin:nazar:

ne güzel eglenmişsiniz ............
arkadaşlıgınız ve dostlugunuz daim olsun..........
her birinizde harikasınız.........

iyiki varsınız........

yeşilim ablacıgım.......çok tatlı çok şugarsın valla...........
destinayı sarışın gibi hayal etmiştim.........
degilmiş...........çok cici bici......biri........
zepp.........tamamıyla farklı biri çıktı karşıma.........sende ayrı bir güzelsin........
herkes birbirnden şirin birbirinde tatlı........

Son düzenleme:
hepiniz harikasınız opuyorumnanaktan

ama dağ çiçeğime maşallah ablam cok tatlısın ya allah sizi nazarlardan esirgesin korusun mutlulugunuz dostlugunuz daim olsun inşallah:lepi:

Back
X