• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zepp'li, spriz Antalya bulumas'nn fotoraflar...

Arkadaşlar herbirinize yrı ayrı teşekkür ediyorumm..

az önze zepple görüştüm.yorumlarını eve dönünce yapacak.. selam söledi,,zemuszemus

Arkadaşlar, harikasınız. Gülen yüzleriniz hiç solmasın inşallah.

Sevgili Zepp, seni Antalya'da görmek çok güzel olurdu ya kısmet değilmiş ne yapalım...Bebişini güle güle büyütmeni dilerim.

Yeşilim, şarap gibisin dersem ne demek istediğimi anlarsın sanırım. Kırk bir kere maşallah.

Cüvcüvüm ben seni son gördüğümde karnını arı sokmuştu :)) Ne ara doğdu da büyüdü. Allah nazarlardan saklasın hepinizi.

Besa canım, özledim seni de.Kolyem ve yüzüğümü her taktığımda seni anıyorum inan canım.

Dağ Çiçeğim, Destina ve sevgili annesi, sizlerle tanışmayı çok isterdim. Ama, iyileşir iiyileşmez kendime bir Antalya sözüm var...

Hepinize kucak dolusu sevgiler...

Offf offfffffffffff buyrun bakalım bir mükemmel buluşmada burada..Yaaa hepiniz muhteşem olmak zorundanmısınız..Arkadaşlarınız daim olsun..keşke benim için birbirinizi öpseydiniz..Görürseniz öpün ama olurmu..Heleki o arabalardaki tatlımı tatlııı yakışıklılarııı:nazar:

Zeppimm iyiki gitmişsin canım Antalyaya..Yeşilim ablam ne diyeceğimi bilmiyorum sana orada olmak isterdim..Cüvcüv Dağçiçeğim offfffffffff offffffffffffffff:)Allahım hepinizi nazarlardan saklasın..Çok öperimmm...a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

Canlarım ya, işte ben de sizleri böyle merak ediyorum

Şu KK yı bize sunduğu için, Kazene ne kadar teşekkür etsek azdır... Sayesinde ne güzel insanlar tanıdım.

Tüm arkadaşlarımla, kızlarımla umarım bir gün buluşuruz

AY AY bizde isteriz büyük bi buluşma başkente olsa mesalaCADIARZU
bağıldım çoçuklar ve sizlere bebeklerinde maşallahı var nazarlara gelmeyinna.s.:nazar:a.s.:nazar:
----------Yeşilim zepp dağçiceğim cüvcüv -ordaki çok güzel çiçi bayanlar çok tatlı ve şirinsiniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

wooooow..
bayıldım ya..
Zepp gördüm seni :jeyyar:
karnımın şişi indi,
pek bi merak ediyordum.

maşallah süpersiniz.
herkes pek bi neşeli.
hele minikler acaip tatlı.
maşallah kırkbir kere :nazar:

:nazar: Maşallah sizlere-bebişlerinize
Allah bozmasın çok güzel görünüyorsunuz.
Kıskandım:kedi::nazar:
Şeniz

zepp cim seni sonunda gördüğüme o kadar mutlu oldum ki, düşündüğümden çok daha güzelsin canım, kim demiş ki iki aslan annesi diye, genç kız gibisin maşallah...

cüvcüvü ve tatlı oğluşunu da gördüm, allah nazardan saklasın, ayırmasın sizi

yeşilim ablacım her zaman ki asaleti ile buluşmayı harkulade kılmış

dağçiçeğim, besa ve destinaya da sevgiler saygılar. dostluğunuz daim olsun bayanlar...

hepınızı gordugume cok menun oldum herkez harıka..bebıslerde harıka...allah hep daım etsın bu bulusmanızı

Vahşice bir cinayete kurban giden Münevver Karabulut kardeşimiz için Antalyada toplanıyoruz..lütfen duyarsız kalmayın..gecikmiş adaleti istemek için sesimizi duyuralım..haydi antalya ! yarın bizim başımıza gelmeden..

07 Temmuz 2009 Salı
Zaman: 14:15 - 17:15
Yer: ANTALYA MERKEZ
Cadde/Sokak: cumhuriyet meydanı
Şehir/Kasaba: Antalya,
.....Bu mesaj link verildiği için editlenmiştir....

Son düzenleyen: Moderatör:
Dağ Çiçeğim bi insan bu kadarmı güzel çiçi olur çok tatlısın :) ve hoşsun :)
yeşilim size bakıyorum bi dah bakıyorum ah o resimler yakın çekilseydiiii ne kadar iyi olurduuu süper sin canısıııı:)
zapp merak edilen oyyyyyyyyy çok güzel bi hanım efendi buldum bennnn oğluda tatlıııı maşallah
hepinizi çok çok sevdim:)
kırşehirden sevgilerrrrr
hepiniz çok çok çiçisinizzz:)

Hepiniz çok güzel ve hoş bayanlarsınız..
Fotoğraflar çok güzel.
Dostluğunuz daim olsun...

OY OY OY BUNE GÜELLıK BÖYLE KIZLAR, DOSLUĞUNUZ DAıM OLSUN opuyorumnanaktan

ZEPıŞKOM, DAĞ ÇıÇEĞıM, YEŞıLıM VE CÜVCÜVÜM SıLERı GÖRMEK NEKADAR GÜZEL,
BÖÖÖÖLEEE SERE SERPE NEKDARDA HOŞSUNUZ KISLAR, ÖPÜYORUM
HEPıNıZı NANAKTAN,
ZEP HANIMCIM ANKARA BULUŞMASINADA BEKERıZ GARıı,
BıZıDE ŞEREFLENDıRıSıN DEMı ŞEKERCıMa.s:1hug:a.s.

TEKRAR DOSTLUĞUNUZ DAıM OLSUN KIZLAR opuyorumnanaktan

oooo sizleri görmek ne güzel hanımlar
zeppimmm dag çiceemm ablammm çok sevindim sizi gördügüme
dostlugunuz daim olsun

hepiniz cok güzel bayanlarsınız:nazar:
hep daima yüzlerinizden gülücükler eksik olmasın bayanlar
iyi tatiller iyi eğlencelera.s.

Back
X