• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Zerdeçal ile güneşten açılmış saçlar

ojeoloji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
92
0
86
Kızlar bugün aktardan aldım bunu aranızda hiç kullananlar varmı acaba 2 saat bekliyormuşsun güneştede olurmuş ama evde yapıcam evdede oluyormuş gnştn açılmş gbi oluyomuş bilginize açık kahve sarı saçlarda daha etkliymiş 1 ton açıyo isteğiniz renge gelene kadar yapıcakmışsınız :61:

Son düzenleme:
aldığın toz şeklindemi bide ne kadar ve nasıl kullanılıyo onu yazarmısın ilgimi cekti deneyebilirim :)

aldığın toz şeklindemi bide ne kadar ve nasıl kullanılıyo onu yazarmısın ilgimi cekti deneyebilirim :)

toz şekliinde canım kaynamış suya atıyosun karıştırıyosun öyle sürüyosun yapıyorum şuanda bakalım ne olcak yazarım sonucu:61:

Kızlar bugün aktardan aldım bunu aranızda hiç kullananlar varmı acaba 2 saat bekliyormuşsun güneştede olurmuş ama evde yapıcam evdede oluyormuş gnştn açılmş gbi oluyomuş bilginize açık kahve sarı saçlarda daha etkliymiş 1 ton açıyo isteğiniz renge gelene kadar yapıcakmışsınız :61:

nasıl yani sıcak suya atıp kaynatıyormuyuz bunu? miktarı falan yok mu ne kadar koyulcak yaptıktan sonra yıkancak mı veya başka bişey biraz daha bilgi verirmisin kardeşimin ilgisini çektide deniycez bizde.

nasıl yani sıcak suya atıp kaynatıyormuyuz bunu? miktarı falan yok mu ne kadar koyulcak yaptıktan sonra yıkancak mı veya başka bişey biraz daha bilgi verirmisin kardeşimin ilgisini çektide deniycez bizde.

ya çok az bişi aldık biz 100 gr al sen kaynat koy bi şişeye canın sıkıldıkça sür 2 saat beklet yıka 1 kerede çok fazl açaılcanı sanmıyorum bende yeni deniyorum bi kaç gün yap sonuç alırsın güneştede daha etkili oluyomuş

arkdasım nasıl sonuç aldın paylaşırsan sevinirim:)

arkdasım nasıl sonuç aldın paylaşırsan sevinirim:)

ilk yaptığımda çok fark göremedm tekrar tekrar yaptım ve 2 ton açıldı resmen biraz daha yapamyı düşünüyorum güneşten açılmış gibi oldu çok göze çarpmıyoda ama bi kaç keerede sonuç aldım ben

Son düzenleme:
Arkadaslar 3 defa uygulama sonucunu yukliycem sizlere. Yalniz sadece gun isiginda bu rengi aliyor. Ev ortaminda farkedemeyebilirsiniz. Normal kumraldı saçlarım ne çok açık ne çok koyu. Özellikle boyadan kurtulmak isteyenler yıpranmış kötü görünen kısmına uygulayabilir. uçlarında biraz boyalı kısım vardı. orası gölgede de belirgin mesela. ancak o kısımla diğer kısımlar ilginç bir şekilde güneşte aynı görünüyor.
Karisimida soyle yaptim bir tane kök bir cay kaşığıda toz koyup yaklasik bir bardaktan biraz az suda bir tasimlik kaynattim.
İlk yaptığımı kavanoza koyup 2 gün üst üste uyguladım. 3. uygulamayı bi hafta sonra yaptım. Sadece kuruyana kadar bekleyip yıkadım. Güneşe falan çıkmadım. Kıyafetlerinize gelmemesi için birşeyler serin. Çünkü boyuyor.
20161008_150433_HDR.webp

Back
X