Zevk alamama

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Merhaba bayanlar iyi aksamlae burda cok konu gordum bununla ilgili.. acaba hepimizmi alamiyoruz anlamiyorum? Bende zevk alamiyorum cok sık iliski yasamiyorum ama oldugundada alamiyorum icime girince sadece cisim geliyor oral ve dokunma yontemiylede alamiyorum sorun nedir sizce ve bunun icin jinekolagami gitmem lazim?? Bu hep boylemi surucek anlamiyorum

Merhaba bayanlar iyi aksamlae burda cok konu gordum bununla ilgili.. acaba hepimizmi alamiyoruz anlamiyorum? Bende zevk alamiyorum cok sık iliski yasamiyorum ama oldugundada alamiyorum icime girince sadece cisim geliyor oral ve dokunma yontemiylede alamiyorum sorun nedir sizce ve bunun icin jinekolagami gitmem lazim?? Bu hep boylemi surucek anlamiyorum
İyi tespit,iyi bir jinekolog bu sorunun cevabını verecektir

ne kadar süredir cinsellik yasiyorsunuz? öncelikle kendinizi taniyin ne hosunuza gidiyor ne gitmiyor, kendi organinizi taniyin, bide hep bu sefer zevk alacakmiyim almayacakmiyim düsüncelerinide silin kafanizdan, partneriniz size dokundugunda hicmi zevk almiyorsunuz yoksa orgazm mi olmuyorsunuz? yeni evlendigimde bende zevk alamiyordum bu üc ay sürdü daha sonra rayina oturdu.. ama yinede bi jinekologa görünün isterseniz..

ne kadar süredir cinsellik yasiyorsunuz? öncelikle kendinizi taniyin ne hosunuza gidiyor ne gitmiyor, kendi organinizi taniyin, bide hep bu sefer zevk alacakmiyim almayacakmiyim düsüncelerinide silin kafanizdan, partneriniz size dokundugunda hicmi zevk almiyorsunuz yoksa orgazm mi olmuyorsunuz? yeni evlendigimde bende zevk alamiyordum bu üc ay sürdü daha sonra rayina oturdu.. ama yinede bi jinekologa görünün isterseniz..
Cok yasiyamiyorum malesef.. ayda 2 kere falan.. hic zevk almiyorum kesinlikle dokunmasi falan hic zevk vermiyo...

Cok yasiyamiyorum malesef.. ayda 2 kere falan.. hic zevk almiyorum kesinlikle dokunmasi falan hic zevk vermiyo...

Ayda iki kere ile zevk alamadigini nereden cikardin, düzenli bir cinsel hayatla rayina oturuyor zevk alma isleri de.
Ne kadar cok pratik o kadar cok tecrube ve beraberinde tatmin duygusu.
Tecrube artarsa his de artar benim nacizane fikrim.

Bos yorumlar yapmasaniz?
Haklısınız yorum size boş gelmiş olabilir,söyle mi deseydim bende yapınca bunu hissediyorum veya hissetmiyorum.
Herkesin durumu artı eksi hisleri farklıdır.
Jinekolog yapısal yada tıbbi bir sorun görmez herşeyin normal olduğunu soylerse sizi psikologa yonlendirecektir.
Burada x kişisi de zevk almıyorsa aynı sorundan mi muzdarip olmuş oluyor?

Ayda iki kere ile zevk alamadigini nereden cikardin, düzenli bir cinsel hayatla rayina oturuyor zevk alma isleri de.
Ne kadar cok pratik o kadar cok tecrube ve beraberinde tatmin duygusu.
Tecrube artarsa his de artar benim nacizane fikrim.
Zevk alamadigim icin istegim yok

Haklısınız yorum size boş gelmiş olabilir,söyle mi deseydim bende yapınca bunu hissediyorum veya hissetmiyorum.
Herkesin durumu artı eksi hisleri farklıdır.
Jinekolog yapısal yada tıbbi bir sorun görmez herşeyin normal olduğunu soylerse sizi psikologa yonlendirecektir.
Burada x kişisi de zevk almıyorsa aynı sorundan mi muzdarip olmuş oluyor?
Hayir.. ben sadece jinekilogmu yoksa psikilogmu bunu cozer aslinda onu merak ettim

Bunu soylemeyee cekendim kendimi tatmin edince aliyorum
o zaman esinize nasil hoslandiginizi söyleyin siz yönlendirin yada yeri gelince kendinizde cinsellik esnasinda kendinizi tatmin edin bunda utanacak cekinecek hic bir sey yok, sizi cok iyi anliyorum tatmin olmayinca yine aynisini yasayacaginiz icin istek kalmiyo ama bu düsünceleri bi kenara atin, o anin tadini cikarin yada kendinizi önceden cinsellige hazirlayin, ön sevismeyi uzun tutun, esinizlede bu konuyu konusmaktan cekinmeyin bende basta cok zorlaniyordum nasil sevdigimi söylemekte utaniyordum ama inanin esimle paylastikdan sonra hersey yoluna girdi..

Bende 2 yıllık evliyim içime girince zerre bişey hissetmiyoe zevk almıyoeum gitmesiğim jinekolog kalmadı binde bir böyle birley olabilir yapısal deyip yolluyolar. Bıktım artık

Back
X