Zevk alamayan var mı?

olmuyorsa zorlama kabullen yapacak bir sey yok bence Allah başka zeval vermesin ...Boşansan da ayni sey olur sorun sende gibi gozukuyor napalim bu dünyada da sana bu yazilmis kader

Eşinizle birlikte olurken başkasını hayal etseniz. Tasvip etmiyorum ama belki o zaman zevk alırsanız sorunun sizde olmaığını anlamış olursunuz.

Bu alenen aldatmaya girer kardes .

Evliysen veya sevgilin varsa.

Esin seninle sevisirken *leyla yi hayal etse

Sevgilin gece yatmadan once büsrayi hayal etse

??????

:KK57::stop:

Yanlis bir oneri arkadasim. Aykiri ve asla hos degil. Madem baskasini hayal edecekti O zaman neden evlendi o adamla bu kadin.

Valla hala şok üstüne şok halindeyim :D cesaret edip bu yorumu yapmana ayrica :KK9::KK52:

Böyle konulara yorum yapmıyorum genelde ama yeni evlilere yapmak lazım zevk aldığın yerleri ve pozisyonları zamanla öğreneceksin her kadının zevk alma pozisyonu farklıdır ve başka bir şey düşünmeyeceksin ayıp yok utanma yok (bunun içinde zaman gerekiyor biliyorum) o an istediğin bir şey varsa hemen söyleyeceksin ve eşinde yapacak..ayrıca erkekler seksi sever düşüncesi ne kadar yanlışsa kadınlarda ön sevişmeyi sever yanlıştır çoğu kadın orgazm odaklıdır ön sevişmeyi sıkıcı dikkat dağıtıcı bulabilir..sıkma canını ögreneceksin.

Hiç aniden çokca kilo verdiniz mi?

Vaginadaki kasları etkiliyor şok diyetler, böylece kaslar sıkı olmadığından birleşim olunca hissetmiyorsunuz. Kaslara bu etkiyi bazı ilaçlar da yapabiliyor.

Örnegin hapşırırken ya da gülerken idrar kaçırıyorsanız, ya da idrarınız tutmakta önceki yıllara nazaran daha çok zorlanıyorsanız kaslarınızın yeterli olmadığını anlayabilirsiniz. Tekrar güçlendirmek için her gün 5-10 dakika kadar hareketler öneriliyor.

Sorununuzun nedenini bulmak için eski/yeni kullandığınız hapları ve vagina kaslarınızın durumunu inceleyerek başlasanız...?

kac aylık evlisiniz?kadınlar bir kaç ay sonra anca zevk alıyorlar.yani en azından ben oyleydim

Herkese hakaret etmiyorum. İnsan gibi yazan arkadaşlara gayet güzel cevap veriyorum. Daha önceden zaten burayı aktif kullandığımı ama o üyeliği aylar önce kapattırdığımı söylediğim halde hırsla “sen yeni üyesin, yeni üyeler böyle yazmaz profil fotosu koymaz, hiç yeni üye gibi bir yazı değil” tarzı şeyler yazınca normal olmadıklarını düşündüm. Siz de olsanız sinir olursunuz. Banlanmam problem değil. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Buraya konu açıyorsanız , her türlü kafadan farklı yorumlar geleceğini biliyor olmanız gerekirdi. Üstelik özel konu ve yeni üyesiniz. Size aksi cevap verildiğinde , " değilim " der geçersiniz.

" Hepiniz ruh hastasısınız " derseniz olmaz, hakarete girer.
Fakesin demek hakaret değildir ; yerli ya da yersiz fikirdir , sizin dediğiniz hakarettir.
...

Konumuza gelecek olursak ilişki terapistleri var , eşinizle ya da yalnız gitmenizi tavsiye ediyorum. Olumlu sonuçlar alınıyor gerçekten.

Back
X