zevk suyu hamile birakirmi

bırakmaz.
zevk suyunda sperm yoktur(varsa bile çok çok azdır,hamile bırakacak kadar değil)
eşimden öğrendim: )
nişanlınız ilişki sırasında az da olsa içinize boşalmışsa bilmeden o yüzden hamile kalırsınız.
zevk suyundan değil.
bu arada ekleyeyim.hamileyseniz büyük olasılıkla yöntem(!) hatası.
çünkü çok riskli,hamileysenizde bu yüzdendir.

Son düzenleme:
bırakmaz.
zevk suyunda sperm yoktur çünkü.
nişanlınız ilişki sırasında az da olsa içinize boşalmışsa bilmeden o yüzden hamile kalırsınız.
zevk suyundan değil.

içinde sperm var fakat hamile bırakma şansı çok az, yine de sıfır değil.

1 tane sperm bile olsa zevk suyunda yumurtayı diöllerse hamile kalabilir..

Yumurtayı dölleyen sıvı değil zaten, sperm.
O nedenle azlığı çokluğu farketmiyor. Yada zevk suyundakiler yavru spermdir hamile bırakmaz diye bir şey yok.
Sperm spermdir.
Yumurta döllenirse hamile kalmış demektir.

konuyu okuyorum ama konu sahibi zaten tedirgin bir de ben korkutmayayım diye yazmamıştm ama bizzat şahit olmuş biri olarak yazsam iyi olacak.

çok yakınımdan biri bu şekilde hamile kaldı,zevk suyu ile.hatta onlar bile ne olduğunu anlamamıştı..kız hamile kalınca apar topar nikah yaptılar.çocukları şimdi ilkokula gidiyor.

yani zevk suyunda sprem vardır ve hamile kalınabilir.konu sahibi bi kan testi yaptır bence.

Yazın, yazın ki daha sorumlu davransınlar.
Son derece tedirgin olsun ve bu tedirginliğini unutmasın..Böylece korunmaya başlar belki.

ipi göğüsleyen kazanıyor

Ahah bu süperdi

yurtta arkadasım sutunerek hamıle kadıgını ıddıa edıyordu ve 5 aylık hamıleydı.ama bence benı kekledı ya da fazla surtunmusler bız neden yapamıyoruz ya

o da bişey mi,geçmişte kk da bi arkadaş oral ilişki sonucu hamile kaldığından korkuyordu

neyse konuyu dağıtmayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…