bırakmaz.
zevk suyunda sperm yoktur çünkü.
nişanlınız ilişki sırasında az da olsa içinize boşalmışsa bilmeden o yüzden hamile kalırsınız.
zevk suyundan değil.
bırakmaz.
zevk suyunda sperm yoktur(varsa bile çok çok azdır,hamile bırakacak kadar değil)
eşimden öğrendim: )
nişanlınız ilişki sırasında az da olsa içinize boşalmışsa bilmeden o yüzden hamile kalırsınız.
zevk suyundan değil.
bu arada ekleyeyim.hamileyseniz büyük olasılıkla yöntem(!) hatası.
çünkü çok riskli,hamileysenizde bu yüzdendir.
içinde sperm var fakat hamile bırakma şansı çok az, yine de sıfır değil.
1 tane sperm bile olsa zevk suyunda yumurtayı diöllerse hamile kalabilir..
bırakmaz.
zevk suyunda sperm yoktur(varsa bile çok çok azdır,hamile bırakacak kadar değil)
eşimden öğrendim: )
zevk suyundan değil.
bu arada ekleyeyim.hamileyseniz büyük olasılıkla yöntem(!) hatası.
çünkü çok riskli,hamileysenizde bu yüzdendir.
Ben de böyle okudum.%1 bile olsa o ihtimal var.
Normal yollada olsa 1 tanesi yetiyor bile
Normal yollada olsa 1 tanesi yetiyor bile
Aynen öyle ablam.
Zaten 1 tanesi döllüyor ablacım
Sıvıdaki tüm spermler dölleyecek olsa biniz falan olur
konuyu okuyorum ama konu sahibi zaten tedirgin bir de ben korkutmayayım diye yazmamıştm ama bizzat şahit olmuş biri olarak yazsam iyi olacak.
çok yakınımdan biri bu şekilde hamile kaldı,zevk suyu ile.hatta onlar bile ne olduğunu anlamamıştı..kız hamile kalınca apar topar nikah yaptılar.çocukları şimdi ilkokula gidiyor.
yani zevk suyunda sprem vardır ve hamile kalınabilir.konu sahibi bi kan testi yaptır bence.
ipi göğüsleyen kazanıyor
Yazın, yazın ki daha sorumlu davransınlar.
Son derece tedirgin olsun ve bu tedirginliğini unutmasın..Böylece korunmaya başlar belki.
Ahah bu süperdi
maratona koşuyorlar
biz kaç aydır uğraşyoruz sen zevk hamile kalırsan yuh derim
Rabbim sen isteyenlere ver
yurtta arkadasım sutunerek hamıle kadıgını ıddıa edıyordu ve 5 aylık hamıleydı.ama bence benı kekledı ya da fazla surtunmuslerbız neden yapamıyoruz ya
yurtta arkadasım sutunerek hamıle kadıgını ıddıa edıyordu ve 5 aylık hamıleydı.ama bence benı kekledı ya da fazla surtunmuslerbız neden yapamıyoruz ya
Fazla sürtünmüşlerse topaklanma da olmuştur
Tövbe ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?