zevk suyu hamile birakirmi

cilemvar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
169
0
66
Kayseri
arkadaslar merhaba ben 1 yildir nisanlmla ilskiye giriyorum normalde ilac ictigimde falan gecikirdi en gecte adetimin basladigi gün dahil 39.günde olurdum 9 gün falan gecikme olurdu nisanlim bosalmadam ónce kendini cekerdi hep icime bosalma olmadi ama ben zevk suyu hamile birakirmi diye endiseliyim subatin 6 snda oldum hala adet olmadm bugun 39.gün zevk suyu hamile birakirmi.yardim edin lütfen

Birakir.

Ve mumkunse adamakilli bir korunma yontemi kullanin
Geri cekilme bir dogum kontrol yontemi degildir...

Olabilr hamile kalman mümkün
Bence kuşkuyla yaşayacagınıza bir kan testi yaptırın kafanız rahatlasın.
Zevk suyundada spermler olabiliyor tam korunma değil geri çekilme yöntemi hatta korunma bile değil.

eczeneden test alip yaptim negatif cikti

eczneden aldgim test dogruyu gösterir demi negatif cikti ama yinede süpheliym

Evet hamile kalınılabilir bu durumda. Bundan sonra daha iyi bir korunma yöntemi tercih ederseniz sizin için iyi olur..

içinde az da olsa sperm bulunuyo o yüzden ihtimal var ama düşük, yinede düzgün bi korunma yöntemi kullanmalısınız eğer hamile kalmak istemiyorsanız, nişanlınız korunmak istemiyorsa ovulasyon tarihine dikkat edin.

eczneden aldgim test dogruyu gösterir demi negatif cikti ama yinede süpheliym

O testler her zaman doğruyu göstermiyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum belki bir efsanedir bu da ama en iyisi kan testi derler
Bir de artık bas bas bağırıyor doktorlar arkadaşım geri çekilme bir kontrol yöntemi değil diye keşke daha iyi bir yöntem kullansaydın için rahat ederdi

Beta hcg yaptir belli olmaz canim idrar testlerindede yanilma payi var %5 icin rahat etsin hamile kalmaktan korkuyosaniz ya nisanliniz ya siz baska bir yontem deneyin derim

sizi kınamak ya da yargılamak istemiyorum ama nasıl bu kadar rahatsıniz. Gerçekten de aklım almıyor. Erkeklere güven olmuyor. Hele ki bu devirde. Nikah yapmadan nasıl oluyord ilişkiye giriyorsunuz. Adamın 2 gün sonra bırakmayacağı ne malum. Evliler bile korkarken nasıl rahat olabiliyorsunuz. Burda öyle hayatlar oluyoruz ki ağzım açık kalıyor. Keşke evlendikten sonra yaşasaydıniz. Sorunuza gelirse bildiğim kadarıyla zevk suyuyla da hamile kalınıyor. Eczaneden aldığınız teste de güvenmeyin. Bir Arkadaşımın sonucu olumsuz çıkmıştı. Kan tahlilin de hamile olduğunu öğrendi. En temizi kan tahlili yaptırmak.

arkadaslar merhaba ben 1 yildir nisanlmla ilskiye giriyorum normalde ilac ictigimde falan gecikirdi en gecte adetimin basladigi gün dahil 39.günde olurdum 9 gün falan gecikme olurdu nisanlim bosalmadam ónce kendini cekerdi hep icime bosalma olmadi ama ben zevk suyu hamile birakirmi diye endiseliyim subatin 6 snda oldum hala adet olmadm bugun 39.gün zevk suyu hamile birakirmi.yardim edin lütfen

Bırakır..

Hiç bir korunma yöntemi %100 güvenli değildir..

Hamilelik mümkün ve geri çekilme korunma yöntemi değildir

Nişanlınız ne kadar bencil, bu kadar zor değil korunmak, neden sizi riske atıyor

Mümküün..
ve eczaneden almış olduğun test her zaman doğruyu göstermeyebilir. en doğrusu kan tahlili yapmak canım

evet
hamile kalmış olabilirsin :ssz:

Herkes yazmış zaten.
Zevk sıvısının içinde de sperm vardır.

Bunları okuyunca ne hale geleceğini tahmin edebiliyorum, bunu yaşamamak için 5-6 liralık doğum kontrol hapı al kullan mümkünse.
Cahil insanlar değilsiniz.

Back
X