zevk suyu hamile birakirmi

yurtta arkadasım sutunerek hamıle kadıgını ıddıa edıyordu ve 5 aylık hamıleydı.ama bence benı kekledı ya da fazla surtunmusler :1: bız neden yapamıyoruz ya

ay vallahi moralim çok bozuktu iyi güldüm :9::9::9:

bırakır tabii ki niye bırakmasın ki siz yaparken iyi ya evcilik mi bu iş :)) adam gibi korunun arkadaş konuya bak çay demle.:19:

o da bişey mi,geçmişte kk da bi arkadaş oral ilişki sonucu hamile kaldığından korkuyordu :53:

neyse konuyu dağıtmayalım :)

Analdan korkan vardı ya sonra biri çıkıp vajinamı keserim sen analla hamile kalırsan demişti :9:

zevk suyunda sperm çok çok az da olsa var,ama içinize boşalmadıysa hamile kalacağınızı düşünmüyorum ben. çünkü biyoloji derslerinde hep anlatılırdı kadın vücudu en kaliteli spermi bulmak için spermlerin yumurtaya ulaşmasını önlemeye çalışırmış ve o yüzden bir yumurtaya binlerce sperm oluyormuş. sanırım kafanıza taktığınız için geç geliyordur.

bu arada yorumlara çok güldüm :1::1::1: Vajinamı keserim ne yaa:1::1::1::1::1::52::52::52:

ay vallahi moralim çok bozuktu iyi güldüm :9::9::9:

bırakır tabii ki niye bırakmasın ki siz yaparken iyi ya evcilik mi bu iş :)) adam gibi korunun arkadaş konuya bak çay demle.:19:

ben o zaman gülememıstım cunku daha 16 yasındaydım oda pek buyukte degıldı.camdan bakıyoruz yenı arkadas geldı dıye,kapıdan gırdı ben gobegıne takıldım yanımdakı kıza bu cok şişman dedıgımı hatırlıyorum.ben hamıleyım dedıgınde neden buraya getırdıklerını anladım.5 ay once bır cocukla ısı pısırmış kızın annesıde bunu hastaneye goturuyo hamıle oldugu ortays cıkınca bunu alıor elıne hastne polısıde gecıcı olarak bızım yurda getırmıstt ve br hafta sonrada yolladılar.ama pek surtunmeye benzemıyor onunkı bence eger dogruysa bundan sonrakı yontemım bu olacak :1:

Hamile kalsan bebeği aldırıp cinayet mi işleyeceksin.

cinayet mi işleyeceksin ne demek arkadaşım?
kürtaj hakkında istediğinizi düşünebilirsiniz, fakat insanların düşündüklerine de saygı gösterin.
belki aldıracak belki aldırmayacak kendi kararı.
bu bir cinayet sen katilsin diye insanları suçlu duruma düşürmeyin gerek yok böyle şeylere.
ayrıca konunun bununla bi alakası yok, lütfen polemik yaratmaya çalışmayın.

Zevk suyu hamile bırakmaz içindeki spermler hamile bırakabilir. Ayrıca böyle bir korunma yöntemi de yok.

Benim 2. gebeliğimde 1. ay bir kaç damla kan geldi sonra kesildi test yaptım negatif çıktı adetim düzensizleşti sandım. 2 adet dönemi geldi adetim gecikti test yaptım yine negatif sonra kanamam oldu 3 gün. 3. ay da adet kanamam oldu 4. ay adet göremedim ve ağrım vardı doktora gidince ultrasonda kocaman bir bebek vardı karnımda hiç bir belirti göstermeden büyümüş nasıl şaşırdım 2 defa da test yaptım ama kan testi değil artı adet bile gördüm. Böyle tuhaflıklar olabiliyor ve mezinin içerisinde zaman zaman az da olsa sperm olduğunu okumuştum kan testide yaptırıp temkinli olun.

Bu bazılarındaki cesaret beni cidden şaşırtıyor. Bu devirde bu çağda bakkalda bile korunma yöntemleri satılırken bunu düşünmek idrak edebilmek çok mu zor ben bunun mantığını cidden anlamıyorum.Evli nisanların bile çekindiği bir yöntem ki korunma yöntemi bile değil nişanlı ya da sevgili iken nasıl bir cesaretle buna güveniyorsunuz cidden benim aklım mantığım almıyor.

görümcem geri çekilme yöntemiyle hamile kaldı....ilk aylar regl olmaya bile devam etmiş nerdeyse 4 aya yaklasıyordu gebeliğini öğrendiğinde....bir yaz tatilde futbol maçı bile yapmıstık:1: hatta o sırada regl idi ama aynı zaman da da gebeymiş......geri çekilme yöntemıyle nasıl olsa korunuyoruz dıye aklına bile gelmemiş gebe oldugu şimdi 4 yasında kızı var:1:

cinayet mi işleyeceksin ne demek arkadaşım?
kürtaj hakkında istediğinizi düşünebilirsiniz, fakat insanların düşündüklerine de saygı gösterin.
belki aldıracak belki aldırmayacak kendi kararı.
bu bir cinayet sen katilsin diye insanları suçlu duruma düşürmeyin gerek yok böyle şeylere.
ayrıca konunun bununla bi alakası yok, lütfen polemik yaratmaya çalışmayın.

Bunun cinayet olduğunu arkadaş kendi fikri olarak söylemiyor Kuran-ı Kerim söylüyor canım.
Tabi herkesin kendi kararı, ama bir müslümanın bir müslümanıda uyarması farz.

Back
X