zevk suyu hamile birakirmi

Ahahaha çok yaşayın siiizz :60:
Konu nerelere gelecek bakalım çok merak ettimm :60:

Yakında ustumuzde kıyafetlerımızde vardı ıcıme boşalmadı hamıle kalma ıhtımalım nedır diyenıde gorucez :1:1 yıldır boyle korunuyorsa ve bırsey olmamışsa korkmasın.ara da bır hap ıcıp aradada gerı cekılmeyle olmaz bu iş.korunacaksanız ıyıce arastırıpta korunsunlar, hadı hamıle dıyelım bu cocugu ne yapıcam dıyemı konu acılacak

Yakında ustumuzde kıyafetlerımızde vardı ıcıme boşalmadı hamıle kalma ıhtımalım nedır diyenıde gorucez :1:1 yıldır boyle korunuyorsa ve bırsey olmamışsa korkmasın.ara da bır hap ıcıp aradada gerı cekılmeyle olmaz bu iş.korunacaksanız ıyıce arastırıpta korunsunlar, hadı hamıle dıyelım bu cocugu ne yapıcam dıyemı konu acılacak

Kimseyi yargılamam herkesin kendi seçimi kendi hayatı ama sonunu düşünmeden yapılan iş ancak hu kadar olur.
Neler oluyo bu hayatta önlemini bu şekilde almaları çok yanlış.
Kör cahil değiliz elimizin altında her türlü imkan mevcut .
Hadi paran yok artık devlet ücretsizde veriyo yeterki bilinçlen :19:

Kimseyi yargılamam herkesin kendi seçimi kendi hayatı ama sonunu düşünmeden yapılan iş ancak hu kadar olur.
Neler oluyo bu hayatta önlemini bu şekilde almaları çok yanlış.
Kör cahil değiliz elimizin altında her türlü imkan mevcut .
Hadi paran yok artık devlet ücretsizde veriyo yeterki bilinçlen :19:

aynen bır kutu hap yazdırmak ya da ıgne yaptırmak cok mu zor işi yapan sonucunada katlanır.

Bebek yüzünden canı yana insan var ki .
Rabbim isteyip bakabileceğine inanan herkese versin .
Konu sahibi aceba bebek olsa ne yapacak o cana kıyılır mı :(

Yuce rabbım ısteyen dıleyen her kuluna nasıp etsın.konu sahıhı korktuguna gore ya evlenır yada aldırır heralde .varsada evlensın hemen fıkrımce

Bunun cinayet olduğunu arkadaş kendi fikri olarak söylemiyor Kuran-ı Kerim söylüyor canım.
Tabi herkesin kendi kararı, ama bir müslümanın bir müslümanıda uyarması farz.

Forumda da dini konular yasak. Ayrıca ne biliyorsunuz arkadaşın kitabının Kuranı Kerim olduğunu? Ateist olmadığını? Şu herkese müslüman ya da inançlı olmak zorundaymışçasına dayatılanlar yok mu... sinir olmamak elde değil...

Forumda da dini konular yasak. Ayrıca ne biliyorsunuz arkadaşın kitabının Kuranı Kerim olduğunu? Ateist olmadığını? Şu herkese müslüman ya da inançlı olmak zorundaymışçasına dayatılanlar yok mu... sinir olmamak elde değil...

Konu sahibinin müslüman olduğunu önceki açtığı konuların birinde başörtülü yazmış ordan anlıyorum canım.

Forumda dini konuların yasak olduğunu nerden çıkardın?

Konu sahibinin müslüman olduğunu önceki açtığı konuların birinde başörtülü yazmış ordan anlıyorum canım.

bakın, isteyen istediği dine inansın burda kişilerin dini inancına göre yorum yapmıyoruz.
kim neye inanıyor bunu konuşmak bile çok gereksiz.
ben öbür arkadaşın yazdığı şey konuyla alakalı olmadığı için uyardım, size de söylüyorum bu başlık bunları tartışmak için açılmadı.
konu kürtaj yada kuranın ne söylediği değil, bu konuyu açarak polemik yaratmaya çalışıyorsunuz, lütfen yapmayın.

o çıkarmadı yönetim çıkardı..kurallar böyle.forumda dini konular tartışmaya neden olduğu ve hassas konular olduğu için yasaktır.istersen yöneticilere msj atıp sorabilirsin..

bu arada arkadaş ne yaptı acaba,merak ettim.

testte ne kadar dogruluk payi vardir

Pozitif çıkması kesin doğrudur..hormonlar idrara kadar çıktıysa kesin gebelik vardır. Negatif çıkmasında kesinlik yoktur demişti tıpçı arkadaşım.. Bir hafta sonra tekrar idrar testi yapın yada hastaneye gidip kan testi yaptırın..

merhabalar.ben üniversite mezunu biri olarak hayatımdaki en büyük pişmanlığımı yaşadım.uzun yıllardır süren bir ilşkim var.ve hayatımızda ilk kez kasım ayı gibi yakınlaşma oldu.ilşkiye girmedik.sadece zevk suyundan şüphelendik.boşalma falan olmadı.bunun üzerinde diğer ay adetim 4-5 gün gecikince bhcg yaptırdım ve negatif.ondan sonra 3 kez adetimi gördüm.ancak bu ay yaklaşık 10 gün gecikti.ve biz o günden sonra kesinlikle bida yakınlaşmadık pişman olduk çünkü.şu anda gebelik ihtimali olurmu.bu kadr herşeyin farkında olmama rağmen çok huzursuzum.

Herkes kulaktan dolma bilgilerle bir şeyler yazmış ancak ben sağlıkçı olarak açıklama gereği hissettim :51:
geri çekme yöntemi doğal olmayan korunma yöntemlerindendir isminden de anlaşılacağı üzere etkili bir yöntem değildir.:50:Doğum kontrol haplarını kullanmanı ,prezervatif kullanmanı ya da 3 aylık hormon iğnelerini vurulmanı öneriririm. Soruna gelince az miktarda akan o sıvıda da sperm vardır ve hamilelik riski yüksektir.Halkımızda o yöntemle hamile kalınmaz şu tarihte hamile kalınmaz şöyle olursa hamile kalınmaz diye bir sürü fikir ve bilgi yanlışlığı var.Her girilen ilişkide hamilelik riski vardır (geçerli yöntemler dahi %99 korur) , ovulasyonda hamilelik riski yüksektir evet ama diğer tarihlerde de hamile olma ihtimaliniz var.:34:Ayrıca cinsel yolla bulaşan bir sürü enfeksiyon var benden size tavsiye riskli gördüğünüz ilişkilerde bulunmayınız saygılar...:34:

yurtta arkadasım sutunerek hamıle kadıgını ıddıa edıyordu ve 5 aylık hamıleydı.ama bence benı kekledı ya da fazla surtunmusler :1: bız neden yapamıyoruz ya

atıyor desem karnındakı velet nerden cıktı :1:

Analdan korkan vardı ya sonra biri çıkıp vajinamı keserim sen analla hamile kalırsan demişti :9:

iİlahi :1: sorunuz tub bebek gaz kaçırır mı sorusuna benzemiş :1:

bise sorcam belki sacma olabilir ama:D:D zevk suyundan olan cocukta bir eksiklik oluyor mu? annormallik?:D

en çok güldüğüm yorumlar dizisi :66::66::66::64::64::64::64::65::65::65::65::65::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Back
X