• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zevk suyu hamile bırakırmı :(:(

bu kadar korktuğuna göre evlilik dışı ilişki ve hamileliğe tepkili bir çevrede yaşıyorsun
madem öyle be canım neden bu işe kalkışıyorsun
korkudan ölseniz yine de çok af edersin ama şeyinizin sevdasına düşüyorsunuz
korkma bence hamile falan kalmazsın

canım gıt eczaneye doğum kontrol hapı sacı beslıyormuş ezıp şampuana katcam de al iç benim saç mahvolmuştu bu forumda okudum doğum kontrol hapının saça yaraını hatta eczacıların coğuda biliyo

Sürtünme yoluyla hamile kalman çok çok düşük bir ihtimal.
Ama normal bir cinsel ilişki yaşadıysanız zevk suyunda da biraz sperm olduğu için hamile kalma olsaılığın yüksek değil ama var öyle bir ihtimal.:31:

Oyh yıl olmuş 2013 hala aynı sorunlar. Birleşin de bitsin bu çile. Arkadaşım öyle birleşme olmadan zevk suyu ile hamile kalınma ihtimali 1000'de 1'dir. O da imkansıza yakın bir ihtimal. Birleşme olsaydı bu ihtimal birazcık artabilirdi. Lakin bu durumda neredeyse imkansız. O zevk suyunun içinde 1000'de 1 ihtimalle bir sperm parçası olacak da, o da yine aynı imkansız ihtimal dahilinde birleşme olmadan mevcut kanalı geçip yumurtalığa ulaşacak da, o kanalda ilerlerken ölür gider o zaten merak etme. Minnak yavru barınamaz o uzun kanalda tek başına. Rahat ol sen.

Zaten yüksek ihtimalle ilişkin devam ederse bir sonraki konun bekaret olur. Sonraki konu da "birleşme oldu içime boşalmadı ama zevk suyu ile hamile kalınır mı?" olacak. Sonraki de kürtaj...

Sizi yargılamıyorum dileyen dilediğini yaşar. Ancak cinsellik mevzularını iyice öğrenmeden, biyolojik yapınıza vakıf olmadan yapmayın şu işleri. Sonra yok yere ruh hastası oluyorsunuz. Forumlardan medet umuyorsunuz.

:9: eşim ustume ceket attı hamilemiyim :9:
ne güzel anlatmışsınız şaka bi yana

aynısını bir yakınım yaşadı ve hamile kaldı..çocuğu şimdi ilkokula gidiyor.seni korkutmak istemem ama olmaz diye bir şey yok maalesef.

binde bir olan şey onu buldu mesela..umarım seni bulmaz ama artık dikkatli olursun sanırım.

Son düzenleme:
Zar da duruyor zar da duruyor :) Dursun o elleme onu. Çok da kurcalama. Besle büyüt ninniler söyle. Ne geliyorsa başımıza o durup durmaması konusu ülke gündeminden daha mühim olan zar parçası yüzünden geliyor. Sen sürekli zar duruyor diye vurgulayınca benim tüylerim şaha kalkıp atabarı oynuyor. O derece irkiliyorum...

Tamam artık hadi takma kafana. Zar duruyor sorun yok :) Aslan gibi zar var o minnak spermi engelleyecek. Kanalının yeniçerisi o zar şu an. Ona bir zeval gelirse o zevk suyunun içinde sinsice pusuya yatmış minnak spermi kimse durduramaz. Zarına iyi bak. Kolaylıklar dilerim :)

ama çok güldüm msjına özellikle besle büyüt kısmına :)

zar duruyor da yukarıdaki yorumumda bashettiğim kişinin zarı da doğumda yırtıldı zaten yani zar dursa ne fayda göbüş bebiş dolduktan sonra :ssz:

off göbüş ve bebiş dedim dilimi kesicem ama yani zar herşey demek değil onu anlatmaya çalıştım konu sahibine..

off peki bişi sorcam ilaç almak için cuma günü oldu gece hangi ilaç kurtarır doğum kontrolmü yoksa ertesi gün hapımı :( birde yumurtlama döneminde isem engellermi bu ilaçlar

Riske atma zevk suyu azda olsa sperm barındırır ve yumurtlama döneminiz gibi..yaşadığınız yerden alamadıysanızda yakın başka bi semte veya ilçeye gidip alabilirsiniz ertesi gün hapını..sonra burdan kimse yardımcı olamazki sana

ama çok güldüm msjına özellikle besle büyüt kısmına :)

zar duruyor da yukarıdaki yorumumda bashettiğim kişinin zarı da doğumda yırtıldı zaten yani zar dursa ne fayda göbüş bebiş dolduktan sonra :ssz:

off göbüş ve bebiş dedim dilimi kesicem ama yani zar herşey demek değil onu anlatmaya çalıştım konu sahibine..

Tabi ki zar engel değil gebeliğe. Ancak muhtemelen senin arkadaş zevk suyundan değil spermin kendisinden hamile kaldı. Bizzat muhatap oldu sperm ile, birleşme olmasa da :) Zevk suyu ancak birleşme gerçekleştiğinde hamile bırakabilir. He çok çok düşük ihtimalle birleşme olmasa da gebelik vuku bulabilir ama onun için de kadının ve erkeğin biyolojik bazı unsurlarının en üst seviyede olması gerekir. Bu kadar düşük ihtimaller bir araya gelip de hamile kalınır mı? Belki.

Te allam tartıştığımız konulara bak. Bir kere daha sperm dersem karantinaya alacağım ruhumu.

Edit: Sonu ş ile sevimli kısaltmaları kullandığın için seni şiddetle kınadım. Laflar hazırladım.

Son düzenleme:
off peki bişi sorcam ilaç almak için cuma günü oldu gece hangi ilaç kurtarır doğum kontrolmü yoksa ertesi gün hapımı :( birde yumurtlama döneminde isem engellermi bu ilaçlar

ertesi gün hapı adı üstünde hemen ertesi gün alınmıyor mu ki,sizin cuma günü olmuş olay bugün pazar..d.kontrol hapının en gibi etkisi olacak ki olmuş bir şeye?

hamile değilsen ki düşük ihtimal bir daha yok sürtü yok dürttü yok değdirdi vb..şeylere kalkışmayacaksın en garantisi bu.bak telaş içerisindesin ne gerek var?

Adı üstünde doğum kontrol hapı. Çocuğun doğmasını engelliyor işte içsin içsin. Midede dalakta geçirir ergenliğini velet.

Konu sahibi arkadaşım eylem vuku bulmuş sen doğum kontrol hapı mı alayım diyorsun. Ne diyeyim ben sana. 72 saatten fazla zaman geçmediyse ertesi gün hapı al iç de rahatla.

yaşadığımız yer ufak bir yer bütün esnaf tanıyo nasıl alcam ilacı pek arkadaşımda yok aldırsam :( ama kalmam demi :(

Kalıp kalmayacağınızı Allah bilir..
Regl gününüz geldiğinde öğrenirsiniz bunun cevabını..
Baştan önlemini alacaktınız,şimdi geçti Bor'un pazarı,sür eşeği Niğde'ye..
Bu kadar sorun edecektiniz,madem önlem alarak yaşasaydınız birşeyleri..

Zar da duruyor zar da duruyor :) Dursun o elleme onu. Çok da kurcalama. Besle büyüt ninniler söyle. Ne geliyorsa başımıza o durup durmaması konusu ülke gündeminden daha mühim olan zar parçası yüzünden geliyor. Sen sürekli zar duruyor diye vurgulayınca benim tüylerim şaha kalkıp atabarı oynuyor. O derece irkiliyorum...

Tamam artık hadi takma kafana. Zar duruyor sorun yok :) Aslan gibi zar var o minnak spermi engelleyecek. Kanalının yeniçerisi o zar şu an. Ona bir zeval gelirse o zevk suyunun içinde sinsice pusuya yatmış minnak spermi kimse durduramaz. Zarına iyi bak. Kolaylıklar dilerim :)

:1:Yorumların beni benden alıyor Türkiyenin bir Haydar Dümeni varsa KK nında YOKNAZI var,hay ağzına sağlık

Son düzenleme:
Valla zevk suyuyla hamile kalmak, sürtünmeyle hamile kalmak çok zayıf binde bir ihtimaller denir hep ama bence o ihtimal nerden baksan %10 a tekamül ediyor çünkü bu şekilde hamile kalan üç arkadaşım var. Tedbir en iyisi ertesi gün hapı al ve kullan.

Ayrıca madem böyle endişelerin var korunsun bi zahmet sevgilin ya da seks yapma en iyisi bu

İsteyen istediği gb bir hayat yaşar da üstüne basa basa her kelime de '' zar duruyor ona bısey olmadı '' yazmanın anlamı nedir ?
Sen bır erkekle aynı yataga gırmıssın butun mahremıyetı paylasmıssın zaten zar dursa ne durmasa ne, herseyı yap ama zar dursun aman cıss ona bısey olmasın , öylemi ....

Aslında işte erkekler de haklı, bu yuzden manyak gb kan gorcem dıye dıretıyorlar evlendıklerı kadınlara..
Kendılerı de bılıyor cunku zar dursa ne durmasa ne bısey yasanacaksa her turlu yasanıyor, sonra adı zarım duruyor oluyor..

Neyse ya daha fazla yazmıyım sonra durduk yere banlanıyoruz..

%90 hamile değilsindir her ihtimale karşı git jınekoloğa danış o sana gerekeni anlatır sen de bilinçlenirsin bundan sonra.

Evet hamile kalma olasiligin var
Ertesi gun hapi 72 saate kadar alinabilir
Mutkaka ertesi gun hapi Al ic

ertesi gün hapı adı üstünde hemen ertesi gün alınmıyor mu ki,sizin cuma günü olmuş olay bugün pazar..d.kontrol hapının en gibi etkisi olacak ki olmuş bir şeye?

hamile değilsen ki düşük ihtimal bir daha yok sürtü yok dürttü yok değdirdi vb..şeylere kalkışmayacaksın en garantisi bu.bak telaş içerisindesin ne gerek var?

Yok canim 72 saate kadar alinabiliyor

Bu arada soylediklerinekatiliyorum

Back
X