• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zevk suyu hamile bırakırmı :(:(

İsteyen istediği gb bir hayat yaşar da üstüne basa basa her kelime de '' zar duruyor ona bısey olmadı '' yazmanın anlamı nedir ?
Sen bır erkekle aynı yataga gırmıssın butun mahremıyetı paylasmıssın zaten zar dursa ne durmasa ne, herseyı yap ama zar dursun aman cıss ona bısey olmasın , öylemi ....

Aslında işte erkekler de haklı, bu yuzden manyak gb kan gorcem dıye dıretıyorlar evlendıklerı kadınlara..
Kendılerı de bılıyor cunku zar dursa ne durmasa ne bısey yasanacaksa her turlu yasanıyor, sonra adı zarım duruyor oluyor..

Neyse ya daha fazla yazmıyım sonra durduk yere banlanıyoruz..

%90 hamile değilsindir her ihtimale karşı git jınekoloğa danış o sana gerekeni anlatır sen de bilinçlenirsin bundan sonra.

konu sahibi için söylemiyorum ama genel olarak bakıldığında ne kadar itici, küçümseyici bir durum. ne yaparsan yap zara birşey olmadığı müddetçe sorun yok. insanları kandırmak kolay da insan en büyük zararı kendine veriyor:50:

İsteyen istediği gb bir hayat yaşar da üstüne basa basa her kelime de '' zar duruyor ona bısey olmadı '' yazmanın anlamı nedir ?
Sen bır erkekle aynı yataga gırmıssın butun mahremıyetı paylasmıssın zaten zar dursa ne durmasa ne, herseyı yap ama zar dursun aman cıss ona bısey olmasın , öylemi ....

Aslında işte erkekler de haklı, bu yuzden manyak gb kan gorcem dıye dıretıyorlar evlendıklerı kadınlara..
Kendılerı de bılıyor cunku zar dursa ne durmasa ne bısey yasanacaksa her turlu yasanıyor, sonra adı zarım duruyor oluyor..

Neyse ya daha fazla yazmıyım sonra durduk yere banlanıyoruz..

%90 hamile değilsindir her ihtimale karşı git jınekoloğa danış o sana gerekeni anlatır sen de bilinçlenirsin bundan sonra.

Aynen katiliyorum, zar dursa neye yarar yapacanizi yapiyosunuz, zarda gitsin, gitmeden önce tabii onleminizi alin, korunun... Ama herseyi yasa, zarim sapasaglam de, cok tuaf... Neyse ertesi gün hapini gec olmadan kullan, bi ihtimal var cünkü hamile kalmana, yoksa deli divane bidaki adetini bekliycem caresiz...

Ya kusura bakmayın ama yazmadan duramadım...

Ya Evlilik gibi ciddi bir müesseseye azcık saygı duysanız...Tamam cinsel hayatınıza karışmak haddim değil ama böyle şeyleri normalmiş gibi yapıp birde akıl almaya kalkmasanız o kadar kötü örnek oluyorsunuz ki...Bırakında bazı şeyleri eşinizle yaşasanız çok normal bişeymiş gibi göstermeyin bu bir zinadır ve haramdır günahtır.

bu tür konular yüzünden bi gün çenemi tutmayıp ban yicem bu kadar rahat olunmaz ki :20:

Arkadaşım zar da zar dediğin 10 cm tuğladan örülmüş bir duvar değil. Zar yırtılmadan da gebe kalabilirsin. Kızlık zarı bir hücre topluluğudur. Hücreler geçirgendir ve evet "zevk suyu" dediğin sıvıda da sperm bulunur. Yani evet hamile kalmış olabilirsin, ama kalmamış da olabilirsin. Ertesi gün hapını gereken süre içerisinde içmediysen artık regl gününü bekleyene kadar yapacak bir şeyin yok. Doğum kontrol hapı zırt diye hamilelik sonlandıran bir şey değildir. Adı üzerinde "kontrol hapı" gebe kalmayı engeller. Hem de öyle ilişkiden 10 dakika önce 2 gün sonra içilen bir şey değildir. Yumurtlamayı dengelediği için düzenli olarak içilmelidir. Yorumların hepsini okumaya dayanamadım hemen yazmak istedim o yüzden yukarıda yaşını yazdın mı bilmiyorum. Ama sanırım yaşın küçük. Önce bedenini hatta hem kadın hem erkek bedenini tanı. Birleşme nasıl oluyor, hamile nasıl kalınıyor, korunma yöntemleri nelerdir öğren. Hatta bence bunları hemen yap ki sonra tekrar bu başlıklarla uğraşmak zorunda kalmayasın.

Arkadaşım zar da zar dediğin 10 cm tuğladan örülmüş bir duvar değil. Zar yırtılmadan da gebe kalabilirsin. Kızlık zarı bir hücre topluluğudur. Hücreler geçirgendir ve evet "zevk suyu" dediğin sıvıda da sperm bulunur. Yani evet hamile kalmış olabilirsin, ama kalmamış da olabilirsin. Ertesi gün hapını gereken süre içerisinde içmediysen artık regl gününü bekleyene kadar yapacak bir şeyin yok. Doğum kontrol hapı zırt diye hamilelik sonlandıran bir şey değildir. Adı üzerinde "kontrol hapı" gebe kalmayı engeller. Hem de öyle ilişkiden 10 dakika önce 2 gün sonra içilen bir şey değildir. Yumurtlamayı dengelediği için düzenli olarak içilmelidir. Yorumların hepsini okumaya dayanamadım hemen yazmak istedim o yüzden yukarıda yaşını yazdın mı bilmiyorum. Ama sanırım yaşın küçük. Önce bedenini hatta hem kadın hem erkek bedenini tanı. Birleşme nasıl oluyor, hamile nasıl kalınıyor, korunma yöntemleri nelerdir öğren. Hatta bence bunları hemen yap ki sonra tekrar bu başlıklarla uğraşmak zorunda kalmayasın.

bütün bunları öğrenmekle zaman kaybeder ilişkiye girmek daha kolay :36:

yaşadığımız yer ufak bir yer bütün esnaf tanıyo nasıl alcam ilacı pek arkadaşımda yok aldırsam :( ama kalmam demi :(

Nasıl yani ben anlayamadım
Yaşadığınız yer ufak bir yer ama ailen evden gidince 2 gün erkek arkadaşınla evde kalabiliyorsun:37:
Cesaretine hayran kaldım:46:

'Demir dövenin yüreği demirden sert olamalı'.

Son düzenleme:
Zar da duruyor zar da duruyor :) Dursun o elleme onu. Çok da kurcalama. Besle büyüt ninniler söyle. Ne geliyorsa başımıza o durup durmaması konusu ülke gündeminden daha mühim olan zar parçası yüzünden geliyor. Sen sürekli zar duruyor diye vurgulayınca benim tüylerim şaha kalkıp atabarı oynuyor. O derece irkiliyorum...

Tamam artık hadi takma kafana. Zar duruyor sorun yok :) Aslan gibi zar var o minnak spermi engelleyecek. Kanalının yeniçerisi o zar şu an. Ona bir zeval gelirse o zevk suyunun içinde sinsice pusuya yatmış minnak spermi kimse durduramaz. Zarına iyi bak. Kolaylıklar dilerim :)

haydar dümenmi yazdı bu yorumu :1:

haydar dümenmi yazdı bu yorumu :1:

Ben yazdım beeen Yaşar usta! Bak Kazen, size iki çift lafım var. Koskoca adminsin. Paran var, pulun var, her şeyin var. Binlerce kişi bulunuyor forumda. Yakışır mı sana bu konularda yorum yapmak. Yakışır mı bunca günahsızı, kadını, zevk suyunu kafasına takanı okumak? Ama nasıl yakışmaz. Sen değil misin öz üyene bile acımayan, bir damlacık yorumu çok gören. Anlamıyor musun beyim, bu hatunlar başlık açmayı seviyor. Ama ben boşuna konuşuyorum. Banlamadan duramayan adama başlıkları anlatmaya çalışıyorum. Hıh. Sen büyük admin, milyarder, para babası, forum sahibi Kazen bey. Sen mi büyüksün? Hayır ben büyüğüm ben, Yaşar usta. Sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun bir hiç. Gözümde ban kadar bile değerin yok. Ama şunu iyi bil, buradaki yorumlarıma ne de başlıklarıma hiç birşey yapamayacaksın. Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin beni. Çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, banlarla bağlıyız. Bizler birbirimizi seviyoruz. Biz bir aileyiz. Biz güzel bir aileyiz. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? Dokunma artık yorumlarıma. Dokunma başlıklarıma. Dokunma BDV'ye. Eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden Kiblerim seni. Anlıyor musun. Kiblerim ve dönüp arkama bakmam bile.

Pardon güzel ortaydı hızımı alamadım. Banlanırsam çok incinirim. Ağlarım.

Konuda bilgi sahibi olmamakla birlikte oyumu hamile değilsinden yana kullanıyorum :)

Değdirdik derken arkadaşım şu cümleleri azıcık daha normal seçseniz 15 yaşındaki kızlar da var bu forumda
Madem sonrası pişmanlık ya hiç yapma ya da arkasında dur tam yap
Yazık ediyorsunuz böyle kendinize

Sana mı soracak ilişkisini ne şekilde ve ne derinlikte yaşayacagını ?

Ben yazdım beeen Yaşar usta! Bak Kazen, size iki çift lafım var. Koskoca adminsin. Paran var, pulun var, her şeyin var. Binlerce kişi bulunuyor forumda. Yakışır mı sana bu konularda yorum yapmak. Yakışır mı bunca günahsızı, kadını, zevk suyunu kafasına takanı okumak? Ama nasıl yakışmaz. Sen değil misin öz üyene bile acımayan, bir damlacık yorumu çok gören. Anlamıyor musun beyim, bu hatunlar başlık açmayı seviyor. Ama ben boşuna konuşuyorum. Banlamadan duramayan adama başlıkları anlatmaya çalışıyorum. Hıh. Sen büyük admin, milyarder, para babası, forum sahibi Kazen bey. Sen mi büyüksün? Hayır ben büyüğüm ben, Yaşar usta. Sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun bir hiç. Gözümde ban kadar bile değerin yok. Ama şunu iyi bil, buradaki yorumlarıma ne de başlıklarıma hiç birşey yapamayacaksın. Yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin beni. Çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, banlarla bağlıyız. Bizler birbirimizi seviyoruz. Biz bir aileyiz. Biz güzel bir aileyiz. Bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? Dokunma artık yorumlarıma. Dokunma başlıklarıma. Dokunma BDV'ye. Eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden Kiblerim seni. Anlıyor musun. Kiblerim ve dönüp arkama bakmam bile.

sana kim kıyar da banlayabilir :)

harikasin arkadasim, fena güldm yorumuna :1:

hayır canım hamile felan kalmazsın ?

öle bişi yok olamaz yani olursa da şaçma bişi olur biz o kadar normal yollarla evliyiz hamile kalamıyoruz bi zevk suyuyla sen kalmazsın panik yapma tecrübelerime dayanarak konuşuyorum.

Sperm yumurtaya ulaşmak için kelleyi koltuğa almamışsa..İlle ulaşıp bu kızı gebe bırakmalıyım diye psikopata bağlamamışsa..K A L M A Z S I N !

Korkma değdirmeyle (!) hamile kalınmaz öyle kolay kolay hele ki birleşme olmadı diyorsun..

Abi değdirmek ne ya :9::9::9:

Teğet geçti esprisi geliyor aklıma..

yanlıslıkla oldu.............

Son düzenleme:
Peki ben size mi soracağım ne yorum yazacağımı?
Bade ilk yorumunu tekrar oku istersen. İnsanların olayı nasıl anlatacagına karışan sensin, hangi kelimeler kullanacagını söyleyen sensin. Şimdi de cinsel hayatına karıştın. Gelip ahkam kesen sensin. Ben de sana karışıyorum şimdi, insanlara karışma.

Bade ilk yorumunu tekrar oku istersen. İnsanların olayı nasıl anlatacagına karışan sensin, hangi kelimeler kullanacagını söyleyen sensin. Şimdi de cinsel hayatına karıştın. Gelip ahkam kesen sensin. Ben de sana karışıyorum şimdi, insanlara karışma.

gece gece sataşacak yer arıyosun herhalde
paçaları tutuşmuş şekilde gelip sorana ya tam yap arkasında dur ya da yapma denir
yok değdirdik yok ucu değdi senin lügatında yer alıyorsa onu ben bilemem
bir daha alıntı yapmayın yorumumu istediğim şekilde yaparım karışamazsınız

Back
X