• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zevk suyu hamile bırakırmı :(:(

gece gece sataşacak yer arıyosun herhalde
paçaları tutuşmuş şekilde gelip sorana ya tam yap arkasında dur ya da yapma denir
yok değdirdik yok ucu değdi senin lügatında yer alıyorsa onu ben bilemem
bir daha alıntı yapmayın yorumumu istediğim şekilde yaparım karışamazsınız
Öncelikle cinsel ilişki mekanik bişey değildir, yaptım oldu bitti olmaz yani.
Herkes ilişkisini istedigi seviyede yaşayabilir. Duymak bilmek istemiyorsan açıp okumazsın. Benim de kanlı akıntılı konuları görmek hoşuma gitmyor ama açıp okumuyorum, ya da konuya girip bu ne uslup demiyorum.
Peki cinsel ilişkiye giren herkes hamile kalmak için mi giriyor ? Kız akıl almaya gelmiş, forum bunun için var diye biliyorum ben.
Yorumlarına karışmıyorum, ama insanlara ahkam kesmeye hakkın yok :3:

seninde bana hesap sorar gibi yazmaya hakkın yok kimseye hakaret etmediğim sürece istediğim yorumu yazmakta özgürüm. hoşuma gitmeyen şeyleri bal gibi de söylerim. lütfen uzatma tanımıyoruz etmiyoruz kırmanın kırılmanın mantığı yok!

seninde bana hesap sorar gibi yazmaya hakkın yok kimseye hakaret etmediğim sürece istediğim yorumu yazmakta özgürüm. hoşuma gitmeyen şeyleri bal gibi de söylerim. lütfen uzatma tanımıyoruz etmiyoruz kırmanın kırılmanın mantığı yok!
Tamam ben de senin yorumlarından rahatsız oluyorum işte ben de söylüyorum. Görüşürüz.

siz rahatsız oldunuz diye forumdan gidecek halim yok kusura bakmayın rahatsız oluyorsanız benimle aynı yerde durmazsınız olur biter. kimseye hakaret falan etmedim bu zamana kadar ben. gerçeği söyleyen 9 köyden kovuluyo her zamanki gibi.
ne siz benim düşüncelerimi ne de ben sizinkini tasvip etmek zorunda değiliz

Bir zamanlar ev arkadaşım sürtünme yoluyla hamile kalmıştı ama onlarda boşalma olmuş.Bakireydi ve kürtaj oldu,kürtajdan sonra?...
Evet hâlâ bakireydi."Zar" ında ufak bir yırtıkla olayı atlattı. Yaşadıklarını kolayca atlatamadı ama.Sonra aynı adamla evlendi,ama
nomal bir ilişki yaşayamadı,çünkü vajinismustu artık.
Bazen bir gecelik bir olay sandığından daha fazla etkiler hayatını,dikkatli olmak lazım...

Hamile kaliniyo ornek veriyim halamdan halam nisanliyken nisanlisiyla nasil olmussa olmus beraber olmuslar sadece birliktelik olmamis ve de nasil olduysa hamile kaldi doktora gotuurmusler hatta doktor demiski kizligin duruyo zevk suyuyla kalmis demis yani diyeceğim o ki oluyo maalesef eger istemiyosaniz cok dikkatli olmaniz lazim bu tur islerde

Zar da duruyor zar da duruyor :) Dursun o elleme onu. Çok da kurcalama. Besle büyüt ninniler söyle. Ne geliyorsa başımıza o durup durmaması konusu ülke gündeminden daha mühim olan zar parçası yüzünden geliyor. Sen sürekli zar duruyor diye vurgulayınca benim tüylerim şaha kalkıp atabarı oynuyor. O derece irkiliyorum...

Tamam artık hadi takma kafana. Zar duruyor sorun yok :) Aslan gibi zar var o minnak spermi engelleyecek. Kanalının yeniçerisi o zar şu an. Ona bir zeval gelirse o zevk suyunun içinde sinsice pusuya yatmış minnak spermi kimse durduramaz. Zarına iyi bak. Kolaylıklar dilerim :)
Ya sen ne tatlı şeysin öyle.Öldürüyor beni yorumların:52:

Kızlar çok kötü durumdayım ben nasıl böyle bir şey yaptım anlamadım :( şehir dışından sevgilim geldi bizde kaldı 2 gün beraberdik ve döndü bizde o günlerde bir şeyler üzerimizde bir şeyler yoktu ama tam birleşme olmadı sadece sürtünme ve dokunmayla oldu zevk suyu gelmişti değdirirken sizce hamile kalmışmıyımdır adetimde 1 hafta önce bitti çok zor durumdayım napacam ben ya nasıl yaptım böle bişi :(:(

yıl 2013 ; sürtünme , yolu ile hamile kalan olarak tarihe geçebilirsin :)
bişey olmaz korkma. Ben bu şekilde hamile kalan henüz duymadım.İçine girmiş olsa belki dicem ama öyle bişeyde olmamış.
Korkma streste yapma.

Hamile kaliniyo ornek veriyim halamdan halam nisanliyken nisanlisiyla nasil olmussa olmus beraber olmuslar sadece birliktelik olmamis ve de nasil olduysa hamile kaldi doktora gotuurmusler hatta doktor demiski kizligin duruyo zevk suyuyla kalmis demis yani diyeceğim o ki oluyo maalesef eger istemiyosaniz cok dikkatli olmaniz lazim bu tur islerde

yapma canım benim :) zevk suyu diyor içime girmedi diyor . malum o zevk suyunun içinde olan spermcikler daha dışarı çıkar çıkmaz yaşamaz ölür. :) üzerine düşecek. Kapalı ve dar alandan içeri sızacak ,zar ı delip geçecek ( nasıl olacak o ayrı )..yumurtalıkları bulacak..
kızı korkutmayın bişey olmaz. mümkün değil.

hamile değilsindir, ve muhtemelen stres yaptığın için adetin de gecikecektir
tam ilişkiye girmiyo olsanız bile siz de cinsellik yaşıyorsunuz sonuçta..
buna devam edecekseniz de korunmanız lazım ne olursa olsun

kızlar ya adetten 4 gün önce kan değerim 1,20 idi...
bugün adet olmam gereken gün fakat olmadım kan verdim yine 1,20 çıktı...
neden sıfır değil, veya bu 4 gün içinde neden düşme veya yükselme olmadı acaba..
bilgi verir misiniz..

kızlar ya adetten 4 gün önce kan değerim 1,20 idi...
bugün adet olmam gereken gün fakat olmadım kan verdim yine 1,20 çıktı...
neden sıfır değil, veya bu 4 gün içinde neden düşme veya yükselme olmadı acaba..
bilgi verir misiniz..

1.20 cok dusuk bı deger ama daha cok yenı oldugu ıcınde olabılır tam bı fıkrım yok cnım

konu sahıbıne gelınce ıhtımal yuzde bir...

Yok canım nasıl hamile kalicaksin zevk suyuyla elektrik süpürgesi degil ya yumurtaliklar alsin da çeksin içine hiiiiic sanmıyorum şimdi senin icin rahat etmeyecek önündeki regline kadar yapacak bisey de yok beklemekten başka. Ertesi gun hapi icin biraz gec kalmissin zaten yani ilişki uzerinden gün geçtikçe etkinliği azaliyor :34:

Zar da duruyor zar da duruyor :) Dursun o elleme onu. Çok da kurcalama. Besle büyüt ninniler söyle. Ne geliyorsa başımıza o durup durmaması konusu ülke gündeminden daha mühim olan zar parçası yüzünden geliyor. Sen sürekli zar duruyor diye vurgulayınca benim tüylerim şaha kalkıp atabarı oynuyor. O derece irkiliyorum...

Tamam artık hadi takma kafana. Zar duruyor sorun yok :) Aslan gibi zar var o minnak spermi engelleyecek. Kanalının yeniçerisi o zar şu an. Ona bir zeval gelirse o zevk suyunun içinde sinsice pusuya yatmış minnak spermi kimse durduramaz. Zarına iyi bak. Kolaylıklar dilerim :)

ayyyhh bu nasıl yorum yaaa kahkaha attırdın bana :9:
haydar dümen foruma uye mı acaba dıye duşundum bı an :27:

Bir şey olmaz çok çok düşük ihtimal aşırı düşük oda geri çekilme yönteminde olur. Bu arada bu sürtünme sürekli devam etmez korunma yollarını iyi irdelemeye başla sen.

Arkadaşlar hepimiz işin uzmanı kesilmesek de biliyorsak konuşsak. Herkes bilirkişi olmuş. Kalmazsın canım. Sürtünme ile hamile kalan duymadım falan. Bu konuda bir sürü çalışma yapılmış ve içinde canlı sperme raslanmış. Ve evet çok düşük de olsa hamile kalma riski bulunabilir denmiş. Ama korunarak hamile kalmakta bile risk var. Bu ondan ne kadar düşük ya da yüksek bilemiyorum. Yani bu tarz konularda bunu deneylerini yapan adamlar sizin kadar kesin konuşamıyorken çok takdir ediyorum bilimsel gözlemlerinizi.

Arkadaşlar hepimiz işin uzmanı kesilmesek de biliyorsak konuşsak. Herkes bilirkişi olmuş. Kalmazsın canım. Sürtünme ile hamile kalan duymadım falan. Bu konuda bir sürü çalışma yapılmış ve içinde canlı sperme raslanmış. Ve evet çok düşük de olsa hamile kalma riski bulunabilir denmiş. Ama korunarak hamile kalmakta bile risk var. Bu ondan ne kadar düşük ya da yüksek bilemiyorum. Yani bu tarz konularda bunu deneylerini yapan adamlar sizin kadar kesin konuşamıyorken çok takdir ediyorum bilimsel gözlemlerinizi.

kızkardeşim jinekolog .. düşük bir ihtimal olduğunu söyledi.

Son düzenleme:
Back
X