• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zevk suyu hamile bırakırmı :(:(

Arkadaşlar hepimiz işin uzmanı kesilmesek de biliyorsak konuşsak. Herkes bilirkişi olmuş. Kalmazsın canım. Sürtünme ile hamile kalan duymadım falan. Bu konuda bir sürü çalışma yapılmış ve içinde canlı sperme raslanmış. Ve evet çok düşük de olsa hamile kalma riski bulunabilir denmiş. Ama korunarak hamile kalmakta bile risk var. Bu ondan ne kadar düşük ya da yüksek bilemiyorum. Yani bu tarz konularda bunu deneylerini yapan adamlar sizin kadar kesin konuşamıyorken çok takdir ediyorum bilimsel gözlemlerinizi.

Biliyor da konusuyoruz işte :44:

"Kalmazsin canim" demissin sen de biliyosun demek ki yanlış miyim ?

kızkardeşim jinekolog :) ve böyle bir şey henüz duymamış. sanırım kesin ve net bir cevap olmuştur.Bakire bir insan birleşme olmadan zevk suyu ile hamile kalamaz arkadaşlar. Kendisi öyle dedi.Kalan olduysada tanışmak istiyormuş :)

Canım şu an internette daha çok ingilizce yayınlarda bir kaç farklı doktordan farklı farklı yorumlar okudum. Kardeşinin en azından mesleki olarak yorum yapması güzel. Ben burda hiç bir şeye dayandırmadan yorum yapan arkadaşlar için söylüyorum. pre-cum (zevk suyu demiyim arkadaşları rahatsız ediyor) ile ilgili bir çok kontrollü deney yapılmış ama hepsinin de denek sayısı tatmin edici miktarlarda olmadığından kimse %100 sperm içeriyor ya da içermiyor kesinliğe bağlayamamış gibi algıladım ben. Kimi deneylerde 0 bulunmuş kimi deneylerde sağlıklı spermler bulunmuş ama sayısı normalin 1/10'u kadarmış.

zevk suyundan hamile kalma ihtimali çok çok düşüktür çoğu kişi geri çekme yöntemi ile korunuyo onlarda bile hamilelik oluşmuyo yani senin hamile kalma ihtimalin hiç yok kadar az ayrıca tam birleşmede olmadı diyosun zevk suyundan hamile kalınsa herkes hamile olurdu ya da herkesin en az 5-6 tane çocuğu olurdu :1:

kızlar ya adetten 4 gün önce kan değerim 1,20 idi...
bugün adet olmam gereken gün fakat olmadım kan verdim yine 1,20 çıktı...
neden sıfır değil, veya bu 4 gün içinde neden düşme veya yükselme olmadı acaba..
bilgi verir misiniz..

o değer doktorlarında söylemesine göre sıfır çıkmaz ve hamilelik için kan değerlerin çok düşük korkma hamile değilsin

ertesi gün hapı alsaydın keşke birlikte olduktan sonra
zevk suyunda spermler bulunuyor az da olsa bir çok kadın dışa boşalma yöntemiyle bile hamile kalıyor çünkü sperm olabiliyor

Istedigim dakka hamile kalabilen bir sahis olarak (oyle ki ilkinde o ay icinde korunmadan arka arkaya sadece iki gun iki deneme sansim olmustu ve adetimin 5. ve 6. gunleri idi, oyleyken hamile kalmistim), iki cocuktan sonra 20 senedir geri cekilme yolu ile korunuyorum. Zevk suyu ile hamile kalinsaydi herhalde en az bir kere kalirdim bunca senede..

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?

Zar da duruyor zar da duruyor :) Dursun o elleme onu. Çok da kurcalama. Besle büyüt ninniler söyle. Ne geliyorsa başımıza o durup durmaması konusu ülke gündeminden daha mühim olan zar parçası yüzünden geliyor. Sen sürekli zar duruyor diye vurgulayınca benim tüylerim şaha kalkıp atabarı oynuyor. O derece irkiliyorum...

Tamam artık hadi takma kafana. Zar duruyor sorun yok :) Aslan gibi zar var o minnak spermi engelleyecek. Kanalının yeniçerisi o zar şu an. Ona bir zeval gelirse o zevk suyunun içinde sinsice pusuya yatmış minnak spermi kimse durduramaz. Zarına iyi bak. Kolaylıklar dilerim :)
Bi an haydar dümen okuyorum sandım :KK53:

Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?
Haydar Dümen'e mi soracaktınız?

Isterse tam birlesme olmasin, sonucta beraber olmussunuz.. ve evet sperm muhakkak vardir .. ama hamile kalmazsiniz..

2 ay geçmiş kalmış 7 ay 10 gün..
Şaka gibisiniz yahu..

Bu kaçıncı konu zevk suyuyla hamile kalmış mıyımdır diye ya, noluyoruz :KK57:

Back
X