- 14 Mart 2010
- 7.926
- 6.844
- 723
Korkuyorum sadece kesinlikle hazır değilim boyle şeylere
hazirlikli degilseniz bir zahmet önleminizi alin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyorum sadece kesinlikle hazır değilim boyle şeylere
Ben şuan çok zor bi durumdayım ve yardıma ihtiyacım var dalga geçmeyinizBu kaçıncı konu zevk suyuyla hamile kalmış mıyımdır diye ya, noluyoruz![]()
Bir hataydı zaten sadece fikrinizi merak etmiştimhazirlikli degilseniz bir zahmet önleminizi alin
Ben şuan çok zor bi durumdayım ve yardıma ihtiyacım var dalga geçmeyiniz
obsesif misin?Merhaba hocam biz nişanlım ile 9 Kasım da sürtünme ile ilişkiye girdik zevk suyundan şüphelendik 29 kasımda adet oldum üstüne görmeden şüphelendik ve bir sonraki adet tarihine kadar 10 a yakın idrar testi yaptık negatif çıktı 2. Adetimide 30 aralıkta gördüm birtürlü emin olamıyorum gebe olup olmadığımdan kan testide yaptıramıyorum sanki karnım şişiyor gibi sizce hamilelik söz konusu mudur ilişki üzerinden 2 ay geçti testte çıksa çıkar mıydı?
Sizce varmıdırTövbe estağfurullah.
Bizde mi saçma sapan şekilde hamile kalmayi denesek bi o kalmıştı zaten..
Daha olacak bir tarafı mi kalmış. Üzerine ıki kere adet olmuşsun zaten. Bu kadar korkuyorsan daha iyi korunSizce varmıdır
biraz kötü de olsa cevabın sağol sadece iyi bir cevap beklemiştim..Daha olacak bir tarafı mi kalmış. Üzerine ıki kere adet olmuşsun zaten. Bu kadar korkuyorsan daha iyi korun
Hahaha valla yaa kendimi harap ettim cocuk olsun diyeVala biz okadar ugrasıyoruz,sen 1 damla suyla hamile kalırsan vallahi pes derim.Zannetmiyorum bişey olucagını.