Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddimisin yaHamilesin bence
Tabiki hayırCiddimisin ya![]()
Şaka şaka korkma. Takıldım sadece
Olmaz dimi böyle bişe gelmiş olabilir zevk suyu ama adetimin 8.günüydü bakireyimTabiki hayır
Çok korktum gerçekten de yaaŞaka şaka korkma. Takıldım sadece![]()
Böyle şeyleri soru işareti yapacağınız olayları yaşamamaya dikkat edersinizne yapmam gerekiyor çok korkuyorum
Bidaha asla zatenBöyle şeyleri soru işareti yapacağınız olayları yaşamamaya dikkat edersiniz
Hahah ne bileyim ben adet dönemini bekleBidaha asla zaten( hamilelik gibi bi durum olmaz dimi
![]()
Bak akıllı ol. Bunun düşüncesi bile seni korkutmaya yetti. Sakın daha fazla ileriye gidip de kendini yakma. El oğluna da fazla güvenme. Belli ki yaşın küçük. Hayatını yakarsın sonra.Çok korktum gerçekten de yaa(
Daha dün bitti adetim şimdiden strese girdimHahah ne bileyim ben adet dönemini bekle
İmam nikahımız yapılmıştı zaten 2 ay sonra düğün vardı ama yinede çok korkuyorumBak akıllı ol. Bunun düşüncesi bile seni korkutmaya yetti. Sakın daha fazla ileriye gidip de kendini yakma. El oğluna da fazla güvenme. Belli ki yaşın küçük. Hayatını yakarsın sonra.
Adetin yeni bittiği için yumurtaların adetle atılmıştır, yani gebe kalma imkanın düşük ama imkansız değilDaha dün bitti adetim şimdiden strese girdimaz çok bu konulara hakimsiniz sormak istedim
![]()