- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Tmm korkma artık. 2 ay sabredin. Tamam mıİmam nikahımız yapılmıştı zaten 2 ay sonra düğün vardı ama yinede çok korkuyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm korkma artık. 2 ay sabredin. Tamam mıİmam nikahımız yapılmıştı zaten 2 ay sonra düğün vardı ama yinede çok korkuyorum
Tamam çok teşekkür ederim ama böyle bişe olma ihtimali yok gibi değilmiTmm korkma artık. 2 ay sabredin. Tamam mı![]()
Bence yok.Tamam çok teşekkür ederim ama böyle bişe olma ihtimali yok gibi değilmi![]()
Teşekkür ederimBence yok.
Her dk her an aklım o işlerde diyorsun yanıDüşünmenin saati yokki :)
Ya hayır o anlamda demedim ben yanlış anladınız beddua etmeyin lütfen sonundaki gülücüğü yanlış yapmışım düşünmenin saati yok derken bu pişmanlıktan bahsettim ben. Sizde öyle söylemeyin lütfenHer dk her an aklım o işlerde diyorsun yanı
İnşallah hamilesindir![]()
Bende internette olabileceğini öğrendimÇok aşırı cahilim...bakireler hamile kalabiliyormu ya? Vallahi şuan hayatı sorguluyorum konu açacam neredeyse
Tabiki hamile değilsin ben 2 yıldır hiç korunmadığım halde türlü türlü yöntemler deneyip hamile kalamadım vallahi sen zevk suyundan hamile kalırsan kendimi asarımMeraba adetimin 8.günü birşey yaşadım sürtünme yoluyla hiç bir şekilde birleşme olmadı ancak ıslaklıktan dolayı zevk suyunun vajinama geldiği konusunda çok tedirginim hamile olma olasılığı olabilirmi lütfen yardımcı olun
Yaaa inşallah:/ Allah size çocuğunuzu hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsinTabiki hamile değilsin ben 2 yıldır hiç korunmadığım halde türlü türlü yöntemler deneyip hamile kalamadım vallahi sen zevk suyundan hamile kalırsan kendimi asarım![]()
Amin tabi önce hamile kalmam lazım :)Yaaa inşallah:/ Allah size çocuğunuzu hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin![]()
vallahi bende 2 senedir kalamadımYavrum 4 senedir o şekilde kalsaydım ben hamile kalırdım![]()
![]()
İNŞALLAH en kısa sürede rabbim yaşatır size anneliğiAmin tabi önce hamile kalmam lazım :)
bana mı canımYa ben sizi arasam bişe sorsam beni yanlış anlarmısınız özel mesaj atamıyorum size nasıl yapabiliriz
amin canım isteyen herkese nasip etsinİNŞALLAH en kısa sürede rabbim yaşatır size anneliği
Anladım çok teşekkür ederimKalmazsınız korkmayın hamile kalmak öyle kolay bir olay değil