Zevk suyu

Çok aşırı cahilim:olamaz: ...bakireler hamile kalabiliyormu ya? Vallahi şuan hayatı sorguluyorum konu açacam neredeyse

Her dk her an aklım o işlerde diyorsun yanı :KK48:
İnşallah hamilesindir :dua::dua::dua:
Ya hayır o anlamda demedim ben yanlış anladınız beddua etmeyin lütfen sonundaki gülücüğü yanlış yapmışım düşünmenin saati yok derken bu pişmanlıktan bahsettim ben. Sizde öyle söylemeyin lütfen

Meraba adetimin 8.günü birşey yaşadım sürtünme yoluyla hiç bir şekilde birleşme olmadı ancak ıslaklıktan dolayı zevk suyunun vajinama geldiği konusunda çok tedirginim hamile olma olasılığı olabilirmi lütfen yardımcı olun
Tabiki hamile değilsin ben 2 yıldır hiç korunmadığım halde türlü türlü yöntemler deneyip hamile kalamadım vallahi sen zevk suyundan hamile kalırsan kendimi asarım:kızgın::KK70:

Tabiki hamile değilsin ben 2 yıldır hiç korunmadığım halde türlü türlü yöntemler deneyip hamile kalamadım vallahi sen zevk suyundan hamile kalırsan kendimi asarım:kızgın::KK70:
Yaaa inşallah:/ Allah size çocuğunuzu hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Yavrum 4 senedir o şekilde kalsaydım ben hamile kalırdım :KK14: :KK70:

Ya ben sizi arasam bişe sorsam beni yanlış anlarmısınız özel mesaj atamıyorum size nasıl yapabiliriz

Back
X