Zevk suyu

Olmaz dimi böyle bişe gelmiş olabilir zevk suyu ama adetimin 8.günüydü bakireyim ( ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum
kaldıramıycağınız şeyleri yaşamayın, yapman gereken bu.sürtüne sürtüne alev alırsınız en fazla öyle dışarılara zevk suyu bulaştırmakla hamile falan kalınmaz.temel cinsellik eğitimi 101.

Çok aşırı cahilim ...bakireler hamile kalabiliyormu ya? Vallahi şuan hayatı sorguluyorum konu açacam neredeyse
meryem ana diycem biraz uçuk bi örnek olucak kızlık zarı doğumda yırtılanlar oluyor onlar mesela hamile & teknik olarak bakire.

Hamile kalmak icn ayaklarini yataga 5 ay diken biri olarak soyluyorum ki bu sekilde hamile kalirsan literature girersin odul falan alirsin🤣

Adetin 10 ve 15 gunleri arasinda normal bir cinsel iliskiyle riskli donemlerdir . Korkmaniza gerek yok. Ayrıca yumurtlama doneminde yumurta aki kivaminda bir akinti olur. Ordanda anlayabilirsiniz.

Hamile kalmak icn ayaklarini yataga 5 ay diken biri olarak soyluyorum ki bu sekilde hamile kalirsan literature girersin odul falan alirsin
haha ben de yaptım onu ya 😀😀😀😀 hep internetten okumuştum.korunmadan önce hep hamile kalcak dıye korkardım.korunmayı bıraktım neden olmuyor dıye korktum.öyle zart dıye olan birşey değilmiş ne fındıklar yemedim be soğan suları😁

Tabiki hamile değilsin ben 2 yıldır hiç korunmadığım halde türlü türlü yöntemler deneyip hamile kalamadım vallahi sen zevk suyundan hamile kalırsan kendimi asarım

5 yıldır ne çabalar gösterdim eğer hamileysen bende arkadaş ile el ele 👭giderim bu diyarlardan..😂😂 yapma bunu bize yıllardır neler cekiyoruz ayıp yaaa 🤣🤣🤣

Bende internette olabileceğini öğrendim

Onlar ucube tatlım. Gerçek değil. Yaa hadi boşalsa ve yumurtlama dönemine denk gelse belki diycem çünkü arkadaşım öylr kaldı ama hem adet sonrası diyosun hem zevk suyu bulaşığı. Yoo kardeşim devenin nalı derler değilsin korkma

Onlar ucube tatlım. Gerçek değil. Yaa hadi boşalsa ve yumurtlama dönemine denk gelse belki diycem çünkü arkadaşım öylr kaldı ama hem adet sonrası diyosun hem zevk suyu bulaşığı. Yoo kardeşim devenin nalı derler değilsin korkma
Teşekkür ederim kardeşim 🙏 sağolsın

Adetin 10 ve 15 gunleri arasinda normal bir cinsel iliskiyle riskli donemlerdir . Korkmaniza gerek yok. Ayrıca yumurtlama doneminde yumurta aki kivaminda bir akinti olur. Ordanda anlayabilirsiniz.
Teşekkür ederim 🙏

Back
X