• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zevk suyundan hamile kalınır mı?

didoyiyenkoalaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
17
1
1
18
Arkadaşlar meraba ilk defa cinsel ilişki yaşadım, başta korunduk daha sonra korunmasız bir şekilde yaptık,geri çekme yöntemini uyguladık,zevk suyusundan hamile kalırım diye korktuğum için 15 saat sonra ella hapı içtim aşırı korktuğum için sizede sormak istedim

Ertesi gün hapı kullanmış mıydı? Yada yumurtalama dönemine denk gelmiş olabilir
kullandı. yumurtlama dönemi mi bilmem ama regl olduktan hemen sonra ilişki yaşamış. tahmin edilen yumurtlama dönemi her zaman doğru olmayabilir. vücut ne zaman isterse o zaman yumurtlar, kural çok basit: korunun. ella korumaz.

Arkadaşlar meraba ilk defa cinsel ilişki yaşadım, başta korunduk daha sonra korunmasız bir şekilde yaptık,geri çekme yöntemini uyguladık,zevk suyusundan hamile kalırım diye korktuğum için 15 saat sonra ella hapı içtim aşırı korktuğum için sizede sormak istedim
Ella içtiyseniz hamıle kalmazsınız . Ama regl olmazsanız da korkmayın . Ella masum bi hap değil 1 seneye kadar regl düzeninizi yumurtlama gününüzü her haltınızı bozabilir .

Ek bilgi :Zevk suyunda da sperm vardır .

Ella içtiyseniz hamıle kalmazsınız . Ama regl olmazsanız da korkmayın . Ella masum bi hap değil 1 seneye kadar regl düzeninizi yumurtlama gününüzü her haltınızı bozabilir .

Ek bilgi :Zevk suyunda da sperm vardır .
Umarım öyledir zaten hormonlarım düzensiz ve bazen 1 ayda bile adet görmediğim oluyor aşırı strese girdim şimdi😭

Kalınabilir yumurtlama olduysa ella korumaz zaten ella oluşan yumurtaya bişey yapamaz

Sen prezervatif kullansan bile acaba hamile kaldım mı diye endişelenip konu açardın.
Madem bu kadar panikliyorsun,korkuyorsun yapma.
Şimdi ella+stres yüzünden aylarca adet olamayacaksın.

Ya bi adam için niye bukadar riske girersiniz hiç anlam veremiyorum Yasin kaç bilmiyorum ama ilerde gerçekten anne olmak istediğinde umarım ella şu bu kullandigin için pişmanlık duymassin ben hiç kullanmadım ama duyduğum kadarıyla hiç masum bir ilaç değilmiş niye iki zevk yasiycam diye vicudumla oynayayım ki gerçekten bunu kendinize yapmayin. İlerde çok pişman olursunuz ama elinize bişey gecmez naçizane tavsiyem

Böyle devam ederseniz şimdi olmasa bile ilerleyen dönemde kazara gebe kalacağınızı düşünüyorum. Malum dayanamamış korunmasız devam etmişsiniz ya ne diyim sonra da böyle gebe miyim hamile miyim biz nerden bilelim oladabilir olmayadabilir. 😉
cevaplama ozaman kardeş🤣 Tamam en çok siz korunuyosunuz allahım ya

Ya bi adam için niye bukadar riske girersiniz hiç anlam veremiyorum Yasin kaç bilmiyorum ama ilerde gerçekten anne olmak istediğinde umarım ella şu bu kullandigin için pişmanlık duymassin ben hiç kullanmadım ama duyduğum kadarıyla hiç masum bir ilaç değilmiş niye iki zevk yasiycam diye vicudumla oynayayım ki gerçekten bunu kendinize yapmayin. İlerde çok pişman olursunuz ama elinize bişey gecmez naçizane tavsiyem
Tamam abla sen kullanmazsın olur biter

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir.
Evet gebelik riski var

Yumurtalama döneminde olmasa dahi mi?
Yumurtlama döneminiz takvimde takip ettiğiniz gibi ilerlemiyor. Bende takvimin dışında bir tarihte hamile kaldım. Hatta birçok kişinin adete az kala imkansız dediği tarihler içinde. Reglime 1 hafta kala hamile kaldım. Takvime güvenmeyin, 1 ayda 2 kez yumurtlama olabilir hiç olmayabilir

Yumurtlama döneminiz takvimde takip ettiğiniz gibi ilerlemiyor. Bende takvimin dışında bir tarihte hamile kaldım. Hatta birçok kişinin adete az kala imkansız dediği tarihler içinde. Reglime 1 hafta kala hamile kaldım. Takvime güvenmeyin, 1 ayda 2 kez yumurtlama olabilir hiç olmayabilir
İhtimal veriyorum tutki yumurtalama dönemimdeyim zevk suyundaki az sperm döllenme yaptı rahime sağlam bi şekilde tutunması lazım ellada bunu koruyomuş sanırsam neyse en kötü kürtaj bilmiyorum artık😭

Gebelik riski var her zaman. Bu sekilde korunmayin kendinize o hormon yuklemesini yapmayin. Erkek arkadasiniz olacak sahis cok deger veriyosa sizin sagliginiz icin kendisi bi zahmet kondom takar.

İhtimal veriyorum tutki yumurtalama dönemimdeyim zevk suyundaki az sperm döllenme yaptı rahime sağlam bi şekilde tutunması lazım ellada bunu koruyomuş sanırsam neyse en kötü kürtaj bilmiyorum artık😭
Ella bunu engelliyor ancak her zaman %100 değil. Kilonuz belli bi kilonun üstündeyse, üstünden zaman geçmiş ise hiçbir anlamı yok. Umarım yoktur da kürtajı korunma biçimi haline getirmezsiniz

Back
X