• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zevk suyundan hamile kalınır mı?

Sizin erkek arkadaşınız kondom takıyor mu? Bunu soruyor muyuz biz

Evet benim esim 7 yil korunduk bana bir kere hap icirmedi. O haplarin ve kurtajin size nasi bi zarar vereceginin farkinda degilseniz gidin biraz farkindaliginizi arttirin kendinize deger verin. Cahillik basa bela yahu ne yaparsaniz yapin.

Arkadaşlara ne için çıkışıyorsunuz? Sizin hormonlarınızı sizden çok düşünüyorlar. Ellanın vücudunuza hormonlarınıza neler yaptığını çok iyi araştırırsanız bir daha ilacın adını ağzınıza bile almazsınız. Hastalıklardan ve gebelikten korunmak için prezervatifsiz ilişkiye girmeyin. 5 dklık zevk size birçok pişmanlık getirir

Arkadaşlar meraba ilk defa cinsel ilişki yaşadım, başta korunduk daha sonra korunmasız bir şekilde yaptık,geri çekme yöntemini uyguladık,zevk suyusundan hamile kalırım diye korktuğum için 15 saat sonra ella hapı içtim aşırı korktuğum için sizede sormak istedim
Ya güzel kızım yaşın kaç bilmiyorum ama karşında ki erkek 5 dk zevki için hayatını mahvediyor psikolojini bozuyor bunun bi farkına varın artık. Çok istiyorsa prezervatif takacak neden ella içip tüm düzenini sağlığını mahveden sen oluyorsun? Azcık akıllı olun lütfen. Bunu atlatırsın ama bir sonrakilerde mutlaka bir açık verirsin çok pişman olursun benden sana abla tavsiyesi kınamadan yorum yaptığımı bilmeni isterim

Sen prezervatif kullansan bile acaba hamile kaldım mı diye endişelenip konu açardın.
Madem bu kadar panikliyorsun,korkuyorsun yapma.
Şimdi ella+stres yüzünden aylarca adet olamayacaksın. ilk cinsel deneyimim
bu sitede neden herkes yargılar bir tavır alarak yanıt veriyor ilk deneyimim yazmışım görmüyonmu

Ya güzel kızım yaşın kaç bilmiyorum ama karşında ki erkek 5 dk zevki için hayatını mahvediyor psikolojini bozuyor bunun bi farkına varın artık. Çok istiyorsa prezervatif takacak neden ella içip tüm düzenini sağlığını mahveden sen oluyorsun? Azcık akıllı olun lütfen
bianlık gelişen bişey çok sağolun sizde zaten stres altındayım daha çok geriyosunuz hamile kalma ihtimaline karşı alınması gereken bi hap olduğu için aldım yoksa kimse için hayatımı tehlikeye atmam

bianlık gelişen bişey çok sağolun sizde zaten stres altındayım daha çok geriyosunuz hamile kalma ihtimaline karşı alınması gereken bi hap olduğu için aldım yoksa kimse için hayatımı tehlikeye atmam
Anlıyorum olacak olana çare yok artık zaten. Ben seni germek için söylemiyorum bundan sonrakiler için uyarıda bulundum

Anlıyorum olacak olana çare yok artık zaten. Ben seni germek için söylemiyorum bundan sonrakiler için uyarıda bulundum

Ella bunu engelliyor ancak her zaman %100 değil. Kilonuz belli bi kilonun üstündeyse, üstünden zaman geçmiş ise hiçbir anlamı yok. Umarım yoktur da kürtajı korunma biçimi haline getirmezsiniz
Kiloyla alakası tam olarak nedir?

Evet benim esim 7 yil korunduk bana bir kere hap icirmedi. O haplarin ve kurtajin size nasi bi zarar vereceginin farkinda degilseniz gidin biraz farkindaliginizi arttirin kendinize deger verin. Cahillik basa bela yahu ne yaparsaniz yapin.

Arkadaşlara ne için çıkışıyorsunuz? Sizin hormonlarınızı sizden çok düşünüyorlar. Ellanın vücudunuza hormonlarınıza neler yaptığını çok iyi araştırırsanız bir daha ilacın adını ağzınıza bile almazsınız. Hastalıklardan ve gebelikten korunmak için prezervatifsiz ilişkiye girmeyin. 5 dklık zevk size birçok pişmanlık getirir
insan gibi cevap verene insan gibi cevap veririm abla BİLİYORUM ZATEN ELLANIN VÜCÜDUMA ZARAR VERDİĞİNİ FAKAT YAPABILCEGIM BASKA BIR SEY YOKTU ben soru sormusum sacma sapan yanıtlar gelıyo yanıtlamazsınız olur biter

Off yazmaz olaydım gerçekten, Ona bakılırsa prezervatifle bile %1 %2 ihtimal var ozaman prezervatifle bile riskli yapmayın🤣gelmişsin cahil diyorsun bana koca karılar doluştu iyice yaw

Off yazmaz olaydım gerçekten, Ona bakılırsa prezervatifle bile %1 %2 ihtimal var ozaman prezervatifle bile riskli yapmayın🤣gelmişsin cahil diyorsun bana koca karılar doluştu iyice yaw

Guzelim senin yasin basin kac basmiyor pek galiba. Prezervatifle ihtimal olmasi onemli degil ki cok cokk cok milyonda birdir kondomla hamile kalmak ama bu evliyken zaten sorun degil. Evlenmemissin madem cinsellik yasayacaksin kendini korumaya al. Daha genc yasta hormon basma vucuduna soyle karsindaki korunsun ona bi zarari yok sonucta. Allah akil fikir versin koca kari da olduk 30 yasinda ya🤣🤣🤣

Guzelim senin yasin basin kac basmiyor pek galiba. Prezervatifle ihtimal olmasi onemli degil ki cok cokk cok milyonda birdir kondomla hamile kalmak ama bu evliyken zaten sorun degil. Evlenmemissin madem cinsellik yasayacaksin kendini korumaya al. Daha genc yasta hormon basma vucuduna soyle karsindaki korunsun ona bi zarari yok sonucta. Allah akil fikir versin koca kari da olduk 30 yasinda ya🤣🤣🤣
Tamam abla alırım🤣

bu sitede neden herkes yargılar bir tavır alarak yanıt veriyor ilk deneyimim yazmışım görmüyonmu
İlk deneyimin olabilir.
Ama madem bu kadar ciddiye aldığın,korktuğun bir durum gerekirse çift prezervatif tak.
Hatta sürtüşürken bile prezervatif tak.
Önlemini al diye diyorum.

İlk deneyimin olabilir.
Ama madem bu kadar ciddiye aldığın,korktuğun bir durum gerekirse çift prezervatif tak.

İlk deneyimin olabilir.
opusurkende takıyo muyuz

Back
X