Zevk suyuyla hamile kalınır mı?

NAZLI AYDINLI

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2019
9
1
1
5 gün önce bi ilişki yaşadık ilk ilişkimdi. İçime boşalma olmadı. Sadece bir defa prezervatif kullanmadı o zamanda içime boşalmadı. Ne olur ne olmaz diye 72 saat içerisinde ertesi gün hapı ella kullandım bir gün sonra kanamam oldu çok hafif bi şekilde onun dışında bi yan etkisi olmadı. Sayfalarda çok farklı yazılar okudum içim rahat değil hamile kalma olasılığım var mı? Regl olmama daha 9 gün var

Son düzenleme:
Olur... olanı biliyorum onun icin direk olur dedim... :KK69:(başlığa cevap verdim dolayisi ile hap almışsiniz kalirmisiniz kalmazmisiniz onu bilemem...) :KK69:

Oladabilir olmayadabilir, biz bilemeyiz bunu Allah bilir..

Millet 30 senedir kullanmıyo olmamış senin ilk ilişkindemi olacak he bu allahın işi tabi ama ..ya bide ella içme öyle her kafana takıldığında korunuyosa o korunsun korunmuyosa o haptan uzak kaç yan etkileri fazla millet defalarca yıllarca deniyo olmuyo sende ilk seferde hemde zevk suyuyla ne bilim sen çok kasmıssın stress yaparsan adetinde gecikir va sıkıntı yaşarsın yıpratma kendini

Zevk suyunda da az miktarda sperm vardır. Yani hamilelik olasılığı var der uzmanlar.
Ancak ertesi gün hapı almışsınız, olasılığı sıfıra yaklaştırmışsınız. Dert etmeyin,stres yapmazsanız gününüzde adet olursunuz.

Zevk suyunda da az miktarda sperm vardır. Yani hamilelik olasılığı var der uzmanlar.
Ancak ertesi gün hapı almışsınız, olasılığı sıfıra yaklaştırmışsınız. Dert etmeyin,stres yapmazsanız gününüzde adet olursunuz.
Teşekkürler normal regl günümden 4 gün önce oldum regl galiba ertesi gün hapı yüzünden erken oldu ama olsun içimde şüphe kalmadı

Back
X