zevk

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
296
Yozgat
ya kızlar bişeyi merek ediyorum cinsel ilişkiye girdiğinizde her zaman zevk alıyormusunuz?

ben 2 aylık evliyim bu süre zarfında toplasanız belki ya 5 kez yada 6 kez zevk almışımdır.ayrıca size danışmak istediğim bişi var bana akıl verirseniz sevinirim. eşimle oral seks yapıyorum daha doğrusu sadece ben evlendiğimizden buyana o hiç yapmadı. sizce neden? yapması için ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun...tşk.

yani sadece sen yapıyorsan ve eşin senden bunu istiyorsa sende açıkça ondan iste ..eğer yapmazsa bencil demekki sende ona yapma ..ayrıca zevk almanında büyük bölümü senin psikolojinle ilgili bir kısmıda eşinin seni memnun edebilmesiyle ilgili..bence bunları karşılıklı konuşun

canım bence bunu eşinle konuş bu çok önemli bi konu bütün hayatını böyle devam ettiremezsin üstelik daha 2 aylık evli olmana rağmen böyleyse canım öptüm seni

vallahi arkadaşım ne güzel konuşmuşsun...daha ne denir ki bunun üstüne...

kocanla konuş açık açık çünkü sen söylemezsen o da zevk alıyorsundur diye fazla çaba sarfetmez hatta umursamaz seni artı sen neden ona oral yapıyosun o sana yapmıyo sebep ne acaba-tatlicadiarzu-

ben yapmazdım açıkçası zevk alamıyorsamda söylerim açıkça çünkü erkekler her şekilde zevk alırlar önce kendini düşün kocamı mutlu edeyim geyiğine takılma derimkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…