• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zevksiz erkekler!!!

yok zaten dedim ya o sığ muhabbetin üzerine konuşmamayı seçtim. zaten zıt karakterlere sahiptik. o serzenişi de nasıl gaza gelip yazdıysam artık :D Türkü Turan da güzel bu arada.beğendiğim bir oyuncu. su an daha ciddi dertlerim var gerçekten :) sonrasında yazdıklarımı okurken de ben mi yazmışım diye şaşırdım zaten. :37::26:

onları da paylaş (:

biraz okudum da gulmekten koptuum :1: :1: :1:
benimki de oyle tw de birilerini begenir laf atardi.girgirina konusurduk bir degil iki degil uyuz oldum
hani begendikleri guzel olsa neyse dee iste... baktim bu hala konusuyo ona buna laf ediyo
bende dayanamadim basladim kanal kanal gezmeye aaahhhh suuu erkek ne kadar yakisikli orasi oyle burasi boyle
demeye falan onun bayanlara yaptigini ben erkeklere yaptim :1: :1: :1: baktim ise yaradi adam bi bozuldu ki... :-)))
ama ise yaradi kedine geldi zevksiz geveze.... :1: :1: :1:

bir popoyu bir göğsü bu kadar diline alan adamın zekasından şüphe ederim zaten.dahası kişiliğinden.

"Türk'leri beğenen adamlara direk sapık gözüyle bakıyorum"Bu nasıl bir cümleyse.Bence sorun senin özgüven eksiklğinden ,ya da hayata bakış açından kaynaklanıyor.Ya da canın birşeye sıkıldı burdan dem vurdun.
Herkesin estetik yaptırması,silikon taktırması vs. kendi tercihi.Çok güzel yakışan da var,hiç olmayan da.Göz önünde bulunan kadınlar da kendilerine bakmak zorunda oldukları için bir takım abartılı durumlara giriyorlar.Biz nasıl bir erkek oyuncuyu beğeniyorsak,erkeklerde kadın oyunucuyu beğenebilirler.Benim eşim de beğenebilir.Birini beğenmek ondan bahsetmek ayrı birşey,sevdiği insan ayrı birşey.Akıl zekası güzelliğin önüne çok geçer.Dünya güzeli de olsa,erkek bir süre ilgilenir,bir süre sonra kadın gibi kadın arar.
Bir de tanışma aşamasındaki erkekle tek konuştuğunuz veya takıldığınız konu bu mu.Fikirleriniz,hayata bakış açınız,gelecekten beklentileriniz,huylarınız bir mankeni beğenmekten daha önemli konular olmalı.

Valla erkekler dişi ve doğurganlığı temsil eden kadınlardan hoşlanır. Güdüleri buna yönlendirir. Büyük göğüs, iri kalça vs. ve erotizm sevmeleri doğal. Kate Upton diye bir manken var mesela bence kasabalı Hatçe ama erkekler kıza hasta.. Çünkü büyük göğüslü ve dişi bir kadın.

Mesela bana göre Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Selma Ergeç çok güzel bir kadın ama erkekler tombik Hürrem hastasıydı....

Ayrıca onun sapı bunun çöpü diye elerseniz yalnız kalırsınız benden söylemesi.. Herkesin zevki kendine :34:

dedim ya sorun Türk unluler degil aslinda. bilmiyorum ki niye oyle yazdim.. guzel kadinlar hepsi. kiskanmisim demekki o anda :)) aman gecti bitti. Allah sahibine bagislasin gozum yok :)) olumsuz elestirilere de tesekkurler. mantiksiz cumlelerimi farkettim gercek anlamda ;)

Back
X