mafoldumben mafoldumben mafoldumben
doluyum iyice zatenn mafoldumben
Kaderi de kendi gibi güzel olsun annesiii,güzel insanlarla karşılaşsınn,
Vatanına milletine,dinine,ailesine vefalı faydalı evlat olsun inşallahhhh..
Allah sizleri ona,onu da sizlere bağışlasınn:Saruboceq:
canım Allah nazarlardan korusun yavrunu.anne olmak ne kadar zor ne kadar kutsal bi iş.insan kendi canını hiçe sayıyo yavrusu için.eşinle yavrunla ve sevdiklerinle birlikte Allah uzun bir ömür nasip etsin.darısı başımıza inşallah.
canııımm ne mutlu sana hayırlısıyla almışsın kollarına çok tatlı bir bebek allah size bağışlasın maşşallah çok güzel günler görün hep birlikte inşallah.darısıda benim gibi isteyenlere
canım bebişini allah sana bağışlasın..:Saruboceq:maşallah prenssine.
gözlerim dolu dolu okudum canım.rabbim bebişini sana bağışlasın canım.nasıl güzel anlatmışsın öyle dakika dakika yaşadım senle aynı şeyleri sanki.nasıl istedim o an orda olmayı.
allah bebişinize size bağışlasın canım.rabbim tüm bebişleri bağışlasııın
offf ya gözlerim doldu okurken hayırlı bir evlat olur inş
vatana millete ailesine allah banada nasib etsin inş.
aglattin beni musyas yaa.."usumuyormu bebegim" dedim....
insan o halde bile nasilda yavrusunu dusunuyor degilmi???
Allah analı babalı büyütsün işallah darısı bizlere olsun hayırlı bi evlat olsun tebrik ederim canım
düşünmezmi bitanem o çıplakken orda aklıma direk ogeldi nebiliyim sıcacık içeri,si 35cdeymiş megersem:)
kuvezin ici anne karni sicakligindaymis canim..yani 37 derece teyzemin ogluda gecen ay 34 haftalik dogru kuvezde kaldi doktor soylemis....ama ana yuregi iste dayanamiyor....
aynen bitanem ya deselerki orası karnındanda iyi illaki kucagımdaolsun istiyon bide bi duygu geldi içime küvözden bebek çıkarıyolar taburcuları inanırmısın pusetlere egilip bakıyodum yanlışlıkla bebegimi çıkardılarmı die ne acaip bi korkuymuş bu ya ayrı klamak kimseyi rabbim evladından ayırtmasın 1günde olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?