Doğuma Hazırlık Zeynep isminin yanına ikinci isim önerisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mares1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
377
196
103
39
Kızlar bir kız bebek bekliyoruz da zeynep ismini çok beğeniyoruz ama yanına bir isim daha düşünüyoruz çünkü soyismi de çokça olan bir soyism olduğu için mecburen bir isim daha koymamız gerekecek yanına seçenekler şöyle:
Zeynep Alin
Zeynep Ayla
Zeynep Aylin
Zeynep Elen
Sizce hangisi kulağA daha hoş geliyor yada sizin Zeynep yanına önereceğiniz isimler var

Alin benim de favorim hatta tek başına bu ismi koymak da istedim ama eşim çok kısa deyince beğendiğimiz zeynep ismini de eklemek istedik Ali gibi bir çağrışım yapmıyor dimi
Bence zsynep yerine bunlardan birini yalnız koy çünkü zeynep o kadar çok var ki kısa olsun ne olacak ki eda Ela gibi bir sürü kısa isim var daha güzel bence

Zeynep Nisa benim hosuma giden. Ben de kiz ismi ariyorum bu arada :)

Diğer başlığınızda geçen isimleri gerçekten beğenmištim. Ayla olsun, Aylin olsun, Şevin olsun...

Zeynep ismi ise gerçekten baydı. Zeynep X şeklinde isim koymayan kalmadı.
Yani sizin gibi özgün bir isim zevki olan birine çok da uyduramadım Zeynep'i.

Kafam karışık açıkçası önerilerinizi dikkate alcam tşk :)

Oğlumun sınıfında 4 tane Zeynep var hep isimlerinin başında ama güzel ben çok beğeniyorum Zeynep ada

Zeynep’in yanına her ne koyarsanız onu kullanacaktır kızınız. Kim etrafındaki 10 hemcinsinin 5’iyle aynı ismi kullanmak ister ki. Elen hiç olmamış bence, Alin diyorum saydıklarınızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…