Benim kızım olursa adını Zeyneb koyucam.
Küçüklükten beri isteğim arzum bu benim çok seviyorum bu ismi..
Ayrıca Zeynep isminin çok olması anlamını ve değerini değiştirmez.
Aaa bu isimden çok var ben başka bişey koyayım demek çok saçma..
Anlamı belirsiz, sadece kulağa hoş gelen isimler koymak saçma geliyor bana..
Fikrinize saygı duyuyorum :)Benim tepkim ülkemizdeki şu popülerlik anlayışı. %10000 eminim ki Zeynep ismi dizilerde vs. bu kadar pohpohlanmasa şu anda koyanların birçoğu koymazdı.
Mesela farklı bir isim tercih etmek isteyen bir çift tanıyorum. "Ayy ama çok tepki alırız bu isme. En iyisi önüne Zeynep ekleyelim. Risk almayalım" diye düşündüler.
Sizin gibi Zeynep ismini gerçekten çok seven ve isteyen kişiler elbette var. Tıpkı aynı kulvardaki Ayşe, Leyla isimleri gibi. Ama Ayşe ve Leyla popülerlik konusunda Zeynep'in yanına yaklaşamıyor.
Bu arada katılmıyorum size... bir ismin çok olması değerini azaltıyor benim gözümde.
Yoo bence Zeynep ismi hiç bir zaman popülerliklerini ve değerini yitirmicek bir isim..ben Zeynep ismini tek başına koymak isterdim ama dediğim gibi soyismi de yaygın bir soyismi olduğu için yanına bir isim eklemek zorundayımBenim tepkim ülkemizdeki şu popülerlik anlayışı. %10000 eminim ki Zeynep ismi dizilerde vs. bu kadar pohpohlanmasa şu anda koyanların birçoğu koymazdı.
Mesela farklı bir isim tercih etmek isteyen bir çift tanıyorum. "Ayy ama çok tepki alırız bu isme. En iyisi önüne Zeynep ekleyelim. Risk almayalım" diye düşündüler.
Sizin gibi Zeynep ismini gerçekten çok seven ve isteyen kişiler elbette var. Tıpkı aynı kulvardaki Ayşe, Leyla isimleri gibi. Ama Ayşe ve Leyla popülerlik konusunda Zeynep'in yanına yaklaşamıyor.
Bu arada katılmıyorum size... bir ismin çok olması değerini azaltıyor benim gözümde.
Evet başlıbaşına da güzel isim zeynepFarkli bir secenek olarak soyluyorum. Benim ismim Zeynep Begum. Bebegimiz kiz olsaydi sadece Zeynep koyacaktik
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar bir kız bebek bekliyoruz da zeynep ismini çok beğeniyoruz ama yanına bir isim daha düşünüyoruz çünkü soyismi de çokça olan bir soyism olduğu için mecburen bir isim daha koymamız gerekecek yanına seçenekler şöyle:
Zeynep Alin
Zeynep Ayla
Zeynep Aylin
Zeynep Elen
Sizce hangisi kulağA daha hoş geliyor yada sizin Zeynep yanına önereceğiniz isimler var
3u arasinda Alin en guzeli..Biz Zeynep Alin Zeynep elen ve Zeynep ayla arasındayız
Zeynep Ayla veya Zeynep Aylin daha hoş geldi bana. Sağlıkla gelsin büyüsün :)Kızlar bir kız bebek bekliyoruz da zeynep ismini çok beğeniyoruz ama yanına bir isim daha düşünüyoruz çünkü soyismi de çokça olan bir soyism olduğu için mecburen bir isim daha koymamız gerekecek yanına seçenekler şöyle:
Zeynep Alin
Zeynep Ayla
Zeynep Aylin
Zeynep Elen
Sizce hangisi kulağA daha hoş geliyor yada sizin Zeynep yanına önereceğiniz isimler var
Zeynep reyyan :)Kızlar bir kız bebek bekliyoruz da zeynep ismini çok beğeniyoruz ama yanına bir isim daha düşünüyoruz çünkü soyismi de çokça olan bir soyism olduğu için mecburen bir isim daha koymamız gerekecek yanına seçenekler şöyle:
Zeynep Alin
Zeynep Ayla
Zeynep Aylin
Zeynep Elen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?