Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben yeni asilama yaptirdim cok korktum cok uzuldum ama nedense asilamaya karar verdikten sonra icime rahatlama geldi ve korkulcak hicbisey yok .. bende yaptirmasammi beklesemmi diyordum ama kendini birak ve olcaklari bekle hic korkma uzulme napalim yani..Kızlar Aralık ayı aşı yaptıracak olanlar var. Mı Zeynep kamil de yaptircam ben.
Kızlar asılama asamaları neler lutfen bana bilgi verin hıc bsıy bılmıyorum. Ve cok uzgunum nelere dikkat etmeliyim lutfen yazın
Nerde yaptırdın canım ne zaman yaptrdnCanim ben yeni asilama yaptirdim cok korktum cok uzuldum ama nedense asilamaya karar verdikten sonra icime rahatlama geldi ve korkulcak hicbisey yok .. bende yaptirmasammi beklesemmi diyordum ama kendini birak ve olcaklari bekle hic korkma uzulme napalim yani..
Bikac saat once yapildi ankarada devlette . Hic korma benim agri esigim dusuk ama 1 dk suruyo ve smear verme gibi dusun cok az acioacioqNerde yaptırdın canım ne zaman yaptrdn
Adet oldugun da basladın ilaca dımı bugun adetının kacıncı gunu ayy ınsallah tutar kuzum dua edelim bol bolBikac saat once yapildi ankarada devlette . Hic korma benim agri esigim dusuk ama 1 dk suruyo ve smear verme gibi dusun cok az acioacioq
Ben sen dün oldum aşılamamı Ereğli’n 3. Günü gonal f iğneyle başladım 1 hafta kullandım sonra çatlamakta iğnesi 36. Saatte aşılama oldu iğneler korkulacak gibi değil boşuna stres yapma işlem de çok kısa 2 dk bile değil hayırlısı ile inşaallah mutlu haberler alırızKızlar Aralık ayı aşı yaptıracak olanlar var. Mı Zeynep kamil de yaptircam ben.
Kızlar asılama asamaları neler lutfen bana bilgi verin hıc bsıy bılmıyorum. Ve cok uzgunum nelere dikkat etmeliyim lutfen yazın
Adetin 4.gunumuydu tam hatirlamiyorumda klomen kullandim 5 gun aksam 1 tane sonra adetin 12.gunu yumurtaya bakti aksama catlatma ignesi otrivelle vurdum 14.gun bugunde asilama oldum biraz hafif kucuk sancilarim var suan bugun biraz yatmak istiyorum h.saonu cok isim var biraz aksi zamana geldi insallah tutar insallahAdet oldugun da basladın ilaca dımı bugun adetının kacıncı gunu ayy ınsallah tutar kuzum dua edelim bol bol
İnşallah tutmus tur ya bence tutmus gıbı deMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü sizce hala iğnemi Buda testim
Adetlıyken gidiyoruz ultrasonla alttan bakıyorlar eger kist varsa klomen veriyorlar klomeni bu yuzden mı veriyorlar.Adetin 4.gunumuydu tam hatirlamiyorumda klomen kullandim 5 gun aksam 1 tane sonra adetin 12.gunu yumurtaya bakti aksama catlatma ignesi otrivelle vurdum 14.gun bugunde asilama oldum biraz hafif kucuk sancilarim var suan bugun biraz yatmak istiyorum h.saonu cok isim var biraz aksi zamana geldi insallah tutar insallah
Mesela dıger arkadas klomen le başlamış ama siz gonol f ıgne dırek neden pekı boyleBen sen dün oldum aşılamamı Ereğli’n 3. Günü gonal f iğneyle başladım 1 hafta kullandım sonra çatlamakta iğnesi 36. Saatte aşılama oldu iğneler korkulacak gibi değil boşuna stres yapma işlem de çok kısa 2 dk bile değil hayırlısı ile inşaallah mutlu haberler alırız
Banada öyle geliyor akşam erken gebelik testi yapacağımİnşallah tutmus tur ya bence tutmus gıbı de
Doktora sordum hapın işe yaradığını düşünmüyorum dedi onun İçin direkt aşılamaMesela dıger arkadas klomen le başlamış ama siz gonol f ıgne dırek neden pekı boyle
Gonol f ve klomen aynı gorevi goruyor o zaman dımı canımDoktora sordum hapın işe yaradığını düşünmüyorum dedi onun İçin direkt aşılama
Sende pko adet gecikmesi ve kilon kactı kuzumDoktora sordum hapın işe yaradığını düşünmüyorum dedi onun İçin direkt aşılama
Evet aynı ikisi de yumurta gelişimi için pko var evet adet gecikmesi yaşadım ama prolaktin yüksekti ilaçla Temmuz’dan beri düzenli oluyorum kilom 56 senin de mi pko kilo var mı doktor seçimi yaptın mıSende pko adet gecikmesi ve kilon kactı kuzum
Sen Zeynep Kamil Hastanesi nde mı yaptrcaksnEvet aynı ikisi de yumurta gelişimi için pko var evet adet gecikmesi yaşadım ama prolaktin yüksekti ilaçla Temmuz’dan beri düzenli oluyorum kilom 56 senin de mi pko kilo var mı doktor seçimi yaptın mı
Kist varsa diye degil yumurta kaliteli olsun diye klomen basliyolar genellikle klomen 3 kere hani en fazla 3 adet donemknde kullanio olmazsa igneye geciliyormuş ben de mesela dosyami actilar tum islemler bitti direk klomen basladi yani biraz doktorla alakali ama bu forum cok yardimci oldi bana bende baskalarina olmaya calisiyorumAdetlıyken gidiyoruz ultrasonla alttan bakıyorlar eger kist varsa klomen veriyorlar klomeni bu yuzden mı veriyorlar.
Merhaba kan tahlili yaptırdınız mı sonucunuz nedir?Merhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü sizce hala iğnemi Buda testim