Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba test konusunda en güvenilir kurumlardan biri ama süreç çok uzun malesef. Ben yaklaşık 2.5 ay önce sorunsuz 15 20 dk da test verdim. İlk 3 haftaya çıkar dediler sonra 1 ay dediler. En son 3 ay dediler. Bakalım Ağustos sonu çıkar inşallah. Çünkü bu süreçde tüp bebek tedavim uzadıDoktor genetik test istedi Zeynep kamile randevu aldım sorunsuz bi şekilde test alıyorlar mı uğraştırıyorlar mı ? Yapanlar bilgi sahibi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Bende randevu aldım , tıbbı genetik sekreteri bana önemli olan randevu aldığınız doktorun gerek görüp görmemesi dedi, bu kafama takıldıMerhaba test konusunda en güvenilir kurumlardan biri ama süreç çok uzun malesef. Ben yaklaşık 2.5 ay önce sorunsuz 15 20 dk da test verdim. İlk 3 haftaya çıkar dediler sonra 1 ay dediler. En son 3 ay dediler. Bakalım Ağustos sonu çıkar inşallah. Çünkü bu süreçde tüp bebek tedavim uzadı![]()
Neden testi istediğini detaylıca anlat. Benim elimde bi düşük raporum bi de kendi genetik dokturumun şüphenin nedenine dayalı iatem mektubu vardı. Bana o şekilde yaptılarBende randevu aldım , tıbbı genetik sekreteri bana önemli olan randevu aldığınız doktorun gerek görüp görmemesi dedi, bu kafama takıldı
Bende hiç bişey yok zaten hiç gebeliğim de olmadıNeden testi istediğini detaylıca anlat. Benim elimde bi düşük raporum bi de kendi genetik dokturumun şüphenin nedenine dayalı iatem mektubu vardı. Bana o şekilde yaptılar
Doktor istedi tüp bebek denemem olumsuz oldu döllenme olmadı sonradan geç döllendi orta kalite oldu falan derken 2 yi yapmadan genetik görelim dediNeden testi istediğini detaylıca anlat. Benim elimde bi düşük raporum bi de kendi genetik dokturumun şüphenin nedenine dayalı iatem mektubu vardı. Bana o şekilde yaptılar
Elinizde onlar olmasaydı da yaparlar mıydı sizce?Neden testi istediğini detaylıca anlat. Benim elimde bi düşük raporum bi de kendi genetik dokturumun şüphenin nedenine dayalı iatem mektubu vardı. Bana o şekilde yaptılar
Merhaba ben kürtaj ve düşük yaptım diye doktorum genetik test istedim sonucunuz çıktı öıMerhaba test konusunda en güvenilir kurumlardan biri ama süreç çok uzun malesef. Ben yaklaşık 2.5 ay önce sorunsuz 15 20 dk da test verdim. İlk 3 haftaya çıkar dediler sonra 1 ay dediler. En son 3 ay dediler. Bakalım Ağustos sonu çıkar inşallah. Çünkü bu süreçde tüp bebek tedavim uzadı![]()
2 ay 17 gün oldu malesef sonucum hala çıkmadıMerhaba ben kürtaj ve düşük yaptım diye doktorum genetik test istedim sonucunuz çıktı öı