Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadıköy sonomed ne ağrı ne acı ne de herhangi bir şey hissetmedim kanamam olmadı adetim gecikmedi herhangi bir yan etkisi olmadı bana doktorum önermişti 800 lira ödedik sanırım 10 dj sürdü işlem idrara sıkışık olmuştu normal muayenden tek farkı ilaç sıkıyorlar Kasım 2020 de fiyat bu idi şimdi kaç olmuştur bilemem geçmiş olsunYakın zamanda Zeynep Kamil Hastanesi'nde rahim filmi çektiren var mı? Randevu kaç gün sonraya veriyorlar? Acı,ağrı vs deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Malum özel hastaneler çok pahalıyine de özel mi önerirsiniz
Çok geçmiş olsun canım anestezisiz çekildin sanırım. Sanırım alet değil de ilaç acıtıyo birazKadıköy sonomed ne ağrı ne acı ne de herhangi bir şey hissetmedim kanamam olmadı adetim gecikmedi herhangi bir yan etkisi olmadı bana doktorum önermişti 800 lira ödedik sanırım 10 dj sürdü işlem idrara sıkışık olmuştu normal muayenden tek farkı ilaç sıkıyorlar Kasım 2020 de fiyat bu idi şimdi kaç olmuştur bilemem geçmiş olsun
Anestezi olmadan çekildim evet vallahi ben herhangi bir şekilde acıtma Ağrı çekmedim bilmiyorum bişey diyemem kişinin Ağrı eşiği ile alakalı biraz da bnm ağrı eşiğim yüksek sanırım iğne falan yapıldığında da hissetmiyorumÇok geçmiş olsun canım anestezisiz çekildin sanırım. Sanırım alet değil de ilaç acıtıyo biraz
Çok iyi o zmn sonuçlar da inşlh iyidir. Hangi doktora gidiyorsun canmAnestezi olmadan çekildim evet vallahi ben herhangi bir şekilde acıtma Ağrı çekmedim bilmiyorum bişey diyemem kişinin Ağrı eşiği ile alakalı biraz da bnm ağrı eşiğim yüksek sanırım iğne falan yapıldığında da hissetmiyorum
Ağrı eşiğin düşükse c kollu makinaların olduğu yer daha iyi olur. Değilse ağrı kesici yutarsın yarım saat önce. Kolay atlatırsın.Yakın zamanda Zeynep Kamil Hastanesi'nde rahim filmi çektiren var mı? Randevu kaç gün sonraya veriyorlar? Acı,ağrı vs deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Malum özel hastaneler çok pahalıyine de özel mi önerirsiniz
Ya çok geçmiş olsun umarım sonuçlar iyidirAğrı eşiğin düşükse c kollu makinaların olduğu yer daha iyi olur. Değilse ağrı kesici yutarsın yarım saat önce. Kolay atlatırsın.
Benim ağrı eşiğim düşük olduğu için c kolluda bile yoğun adet sancısı gibi sancı çektim
Tüplerim açık herhangi bir sorun yok , fakat tüp bebek yapacağım yine de sebebi olmayan infertilite den ötürü, doktorum vm medikal Park Pendik hastanesi semra esenkaya çok memnunumÇok iyi o zmn sonuçlar da inşlh iyidir. Hangi doktora gidiyorsun canm
Canım D Duygu62 bi kaç yereden de sorularıma cevap veren sensin sanırım Allah razı olsunTüplerim açık herhangi bir sorun yok , fakat tüp bebek yapacağım yine de sebebi olmayan infertilite den ötürü, doktorum vm medikal Park Pendik hastanesi semra esenkaya çok memnunum
Teşekkürker. iyi cıktıYa çok geçmiş olsun umarım sonuçlar iyidir
Doğrudur canım benimdir
Bende devlette anestezi almadn çektirdim. Burda yazılanlar beni bir hafta aşırı gerdi uykularım kaçtı. Ağlayarak bekledim çekim saatini. Hiç acımadı desem yeridir. Abartmak değil artık nirvanaya çıkarmış insanalr. Korkmayın gerçekten bir şey yok.Yakın zamanda Zeynep Kamil Hastanesi'nde rahim filmi çektiren var mı? Randevu kaç gün sonraya veriyorlar? Acı,ağrı vs deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Malum özel hastaneler çok pahalıyine de özel mi önerirsiniz
çok sağol gerçekten birazda duydukları korkutuyo insanıBende devlette anestezi almadn çektirdim. Burda yazılanlar beni bir hafta aşırı gerdi uykularım kaçtı. Ağlayarak bekledim çekim saatini. Hiç acımadı desem yeridir. Abartmak değil artık nirvanaya çıkarmış insanalr. Korkmayın gerçekten bir şey yok.
Yok yok kuzenim çektirirken vidyoyq almış hemşire telefonuna kayıt isteyince ah ah diye söylenmiş iki kere dedim 100 TL anestezi li olsa tercihin ne olurdu 5 lira vermem anestezi için dedi. İnan burdakiler heralde rüzgar esse kafası ucanlar galibaçok sağol gerçekten birazda duydukları korkutuyo insanı
Yok yok kuzenim çektirirken vidyoyq almış hemşire telefonuna kayıt isteyince ah ah diye söylenmiş iki kere dedim 100 TL anestezi li olsa tercihin ne olurdu 5 lira vermem anestezi için dedi. İnan burdakiler heralde rüzgar esse kafası ucanlar galiba
Ben adana da Çukurova üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde çektirdim. Sonuçlar iyi dendi bı sıkıntı yokmuş. Amh düşük olduğu için tüp bebek tedavisine başlayacağız. Evraklarını verdim. Raporum çıktı. Adet olmayı bekliyorum. İlaçları alıp yumurta toplama işlemi olması için.Doğru söylüyorsun. Sen hangi hastanede çekildin sonuçlar nasıl
![]()
Rabbim yardmcınız olsunBen adana da Çukurova üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde çektirdim. Sonuçlar iyi dendi bı sıkıntı yokmuş. Amh düşük olduğu için tüp bebek tedavisine başlayacağız. Evraklarını verdim. Raporum çıktı. Adet olmayı bekliyorum. İlaçları alıp yumurta toplama işlemi olması için.
Yok canım ücretsiz ama CD ye aktarrip kendinize almak isterseniz 6 TL vezneye yatırıp CD ye cektirebilirsiniz başka doktora felan götürecekseniz eğerRabbim yardmcınız olsunne kadar tutuyo ücret oluyo mu devlette de
Saol canım tüp bebek için sormuştum ücretiYok canım ücretsiz ama CD ye aktarrip kendinize almak isterseniz 6 TL vezneye yatırıp CD ye cektirebilirsiniz başka doktora felan götürecekseniz eğer
Onu bende bilmiyorum canım sormadik hiç :)Saol canım tüp bebek için sormuştum ücreti![]()