Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canımOnu bende bilmiyorum canım sormadik hiç :)
İnşallah canımAnladım canımhadi bakalım en kısa zamanda güzel haberler alırsın inşlh
Bende Ocak 2021 gibi yaptırdım 750 lira ödedim yapan doktor çok iyi sadece adet sancısı gibi bi meteliğe mahsus ilacı sıktığı zaman ufak bi sancı oldu o kadar mesicalparktaki kadın doğum doktorum yönlendirmişti diğer yerlere göre en acısız burası yapıyor ağrılı bir işlem normalde demişti iyiki yönlendirmiş diyorum iyi insanlar iyi ki var bi an önce kucağınızı doldursun rabbimYakın zamanda Zeynep Kamil Hastanesi'nde rahim filmi çektiren var mı? Randevu kaç gün sonraya veriyorlar? Acı,ağrı vs deneyimlerinizi paylaşır mısınız. Malum özel hastaneler çok pahalıyine de özel mi önerirsiniz
Nerde yaptırdın canım. Bide hangi medicalpark a gidiyosunBende Ocak 2021 gibi yaptırdım 750 lira ödedim yapan doktor çok iyi sadece adet sancısı gibi bi meteliğe mahsus ilacı sıktığı zaman ufak bi sancı oldu o kadar mesicalparktaki kadın doğum doktorum yönlendirmişti diğer yerlere göre en acısız burası yapıyor ağrılı bir işlem normalde demişti iyiki yönlendirmiş diyorum iyi insanlar iyi ki var bi an önce kucağınızı doldursun rabbim![]()
Sonomed’ de yaptırmıştım.. Pendik medikalpark da sadece birkaç tahlil yaptırdım tüp bebek tedavisini eurofertilde görüyorum ilk embriyom tutunamadı ikincisini deneyeceğiz bu ay inşallahNerde yaptırdın canım. Bide hangi medicalpark a gidiyosun
İnşlh mucizen gerçekleşir canımSonomed’ de yaptırmıştım.. Pendik medikalpark da sadece birkaç tahlil yaptırdım tüp bebek tedavisini eurofertilde görüyorum ilk embriyom tutunamadı ikincisini deneyeceğiz bu ay inşallah![]()
Düşük over rezervi teşhisi konulduİnşlh mucizen gerçekleşir canımne sıkıntın vardı
Düşük olması yumurtanın kalitesiz oldğu anlamana gelmiyo canım hem bi kere denemişsiniz bak embriyo tutunamamış. Tüp bebek yapıldıktan sonra embriyo tutunması için gerekli besinlere dikkat et bol su iç stres yapma dua et Allah'ın izniyle bu sefer tutunur inşlahDüşük over rezervi teşhisi konulduAMH 0.42
Dikkat edeceğim inşallah çok teşekkür ederimDüşük olması yumurtanın kalitesiz oldğu anlamana gelmiyo canım hem bi kere denemişsiniz bak embriyo tutunamamış. Tüp bebek yapıldıktan sonra embriyo tutunması için gerekli besinlere dikkat et bol su iç stres yapma dua et Allah'ın izniyle bu sefer tutunur inşlah![]()
Merhaba bende araştırma yapıyorum tüp bebek için evime yakın olduğu için pendik medikal park seçimlerin arasında var doktor nasıl sizceTüplerim açık herhangi bir sorun yok , fakat tüp bebek yapacağım yine de sebebi olmayan infertilite den ötürü, doktorum vm medikal Park Pendik hastanesi semra esenkaya çok memnunum
Doktorun yaklaşımını ben çok beğendim, her şeyi anlattı bütün detayına kadar , İlk görüşme zaten ücretsiz ve de muayene ediyor , istediğin kadar soru soruyorsun ve cevap veriyor inanılmaz Güler yüzlü birisi semra hoca biz görüşmeye gittiğimizde yaklaşık 30 dakika kadar bizimle konuştu sorduğumuz bütün sorulara cevap verdi , yaptırdığım tahlilleri Rahim filmini her şeyi götürdüm yanımda hepsine baktıMer
Merhaba bende araştırma yapıyorum tüp bebek için evime yakın olduğu için pendik medikal park seçimlerin arasında var doktor nasıl sizce